Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3403 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים יקרים,

נוצר צורך לחרוט על מקלדת של מקבוק אייר 13". מקלדת מוארת, צריך להוסיף לה עברית. מחיפוש זריז בגוגל מצאתי את פיסיגרף בחולון, ואני זוכר שקראתי עליהם דווקא המלצות לא רעות בקטע הזה.

השאלה שלי היא - האם יש גם בצפון מישהו שעושה את זה? מישהו מכיר אישית? ממליץ? גן המלצות על פיסיגרף נוספות אשמח לשמוע. או אזהרות אפילו.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

אני יכול להמליץ על פיסי גרף.

אמנם לא ניסיתי אצלם מק, אבל ביצעתי אצלם חריטת לייזר למחשב Dell והעבודה יצאה מושלמת.

מדובר גם כן על מקלדת מוארת.

משהו כמו שעה עבודה

יניב

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם

אמנם לא מדובר במק, אבל בכמה פעמים שעשיתי שם את החריטת הלייזר שלהם על מחשבי דל, ראיתי גם אנשים שמביאים מקים ושנראו מרוצים בקבלת המחשב בחזרה לאחר החריטה.

אני אישית מרוצה מאוד, עבודה יפה ומדוייקת ובאיכות גבוהה (גם לבעלי תאורת מקלדת וגם עם מילוי צבע).

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

למה לחרוט?

גג שבוע אתה כבר מקליד על עיוור

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

^ אתה צודק.

אבל לרוב יש עוד משתמשים לאותו המחשב, ולא קבועים (נניח ההורים/ האח/ וכדו'). מה גם שהקלדה עם האותיות מול העיניים דווקא יותר מהירה, ובמיוחד בחושך (תאורת מקלדת).

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

קציר גרף צ'לנוב 15 תל-אביב - עולים שליש(!) מפי.סי. גרף, עובדים בצורה פרימיטיבית - אך עושים עבודה באיכות מעולה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

חריטה במקום ״לא מאושר״ מבטלת את האחריות. קח זאת לתשומת ליבך

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אני רכשתי כיסוי סיליקון שקוף שמשאיר את אפקט תאורת המקשים , שיש עליו אותיות בעברית, מרוצה מאוד. עלה לי סביבות ה120 ש"ח כולל משלוח לארץ. כי הבנתי שעושים בעיות עם מימוש אחריות על מחשבים עם חריטה.

דרך אגב, גם אצלי מדובר במקבוק אייר 13'.

פורסם

ממה שזכור לי פיסי גרף לוקחים 200 שקל על מקים.

הדל שלי עבר חריטה אצלו, עוד היום כבר שנתיים המקלדת פועלת ללא דופי והחריטה עדין טובה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

לכל מי שעשה חריטה אצל פיסיגרף - הם מפרקים את המחשב לשם כך? או שאין צורך להוציא את המקלדת בשביל לחרוט עליה? (מדובר כמובן על חריטה שמיועדת לאור)

למה לחרוט?

גג שבוע אתה כבר מקליד על עיוור

אני מקליד עיוור כבר מגיל 12. הבעיה היא אצל בת הזוג שלא תסתדר עם זה כל כך.

חריטה במקום ״לא מאושר״ מבטלת את האחריות. קח זאת לתשומת ליבך

איזה אחריות בידיוק? של iDigital שלא קשורים בשום דרך לאפל? עם טכנאים שלא הייתי מביא להם לתקן מחדד אפילו?

תודה רבה. אני אוותר על התענוג שבשירותים שלהם. יש לי חבר שמבחינתי הוא מאסטר בכל הקשור למוצרי אפל. במקרה ויהיה צורך, הוא יטפל במחשב.

אני רכשתי כיסוי סיליקון שקוף שמשאיר את אפקט תאורת המקשים , שיש עליו אותיות בעברית, מרוצה מאוד. עלה לי סביבות ה120 ש"ח כולל משלוח לארץ. כי הבנתי שעושים בעיות עם מימוש אחריות על מחשבים עם חריטה.

דרך אגב, גם אצלי מדובר במקבוק אייר 13'.

אשמח לראות תמונה ב-LIVE של המוצר. אם אפשר גם קישור להזמנתו.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

איזה אחריות בידיוק? של iDigital שלא קשורים בשום דרך לאפל? עם טכנאים שלא הייתי מביא להם לתקן מחדד אפילו?

תודה רבה. אני אוותר על התענוג שבשירותים שלהם. יש לי חבר שמבחינתי הוא מאסטר בכל הקשור למוצרי אפל. במקרה ויהיה צורך, הוא יטפל במחשב.

אידיגיטל כן קשורים לאפל - הם היחידים שמאושרים ע"י אפל למכור ולתת שירות למוצרים האלו. הם גם אלו שבמקרה הצורך יכולים להעביר את הפניה שלך לאפל ולקבל תיקון ותמיכה על חשבונם. אני לא מכיר את חבר שלך, יכול להיות שהוא גאון - אבל: רוב הרכיבים (אם לא הכל) באייר מולחמים ללוח אם. זה לא עניין של לשחרר כמה דברים ולסדר (בקשר לענייני תוכנה אין דברים שלא תוכל לסדר לבד). בנוסף, אם נגיד יש לך בעיה במשהו, אידיגיטל היחידים שיכולים לתת לך תיקון ע"ח האחריות, ולקבל זיכוי על החלק המקולקל (ככה שאתה לא משלם כלום). א-ב-ל, ברגע שבודקים את הסיריאל שלך ורואים שהתעסקת עם כל מיני דברים, או רואים שחבר שלך שיחק עם ההלחמות לא תהיה לך לא אחריות של איידיגיטל ולא אחריות של applecare ואפילו אם תפנה לאפל בריטניה (ה"נציגים" שלנו בענייני תמיכה) הם יכולים לסרב לטפל לך במחשב.

אני ממליץ לך לחרוט אצל אידיגיטל או לא להתעסק בכלל (שים מדבקות או כיסוי), כי חבל. זה מחשב יקר ואתה לא רוצה לקבל את האלמנט כשתצטרך.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

שוב, אין לאפל נציגות כאן (בשביל זה יש לך את בריטניה), וודאי שלא אחת בשביל יצוג משפטי לתביעה הזויה. מה שיש כאן זה משווק מורשה, שזה תופס לכל עניין אחריות מול אפל (רק שזה נעשה דרכם). אגב, מתוקף ההסכם הזה, הם מטפלים גם בapplecare.

שים לב, בנוסף, שהתביעה לא עוסקת בעניין של תיקון או אחריות. אם תסתכל באתר של אפל, תראה תחת where to buy קישור לאתר של אייקון (החברה שמפעילה את אידיגיטל).

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תוכן חדש...