Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה לקחת לשירות קרבי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 976 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 240
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תזכור שזו טירונות ואתה עוד לא יודע איך דברים עובדים. כנראה שהייתי דואג להשיג - ניגש למפק"צ ומסביר לו שאיבדתי את זה איכשהו. מה כבר הייתי מקבל? שעות ביציאה או מת"ש? אבל לא דרך גניבה מאפוד של מישהו מהחברים שלי. ואם הוא לא ישים לב עד המסדר, למה שהוא יקבל שבת סתם?

זו תמצית הישראליות המכוערת וכנראה משם כל ההתנהגות המגעילה שאנחנו כ"כ אוהבים להוקיע מגיעה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
איזה מת"ש?! נשארתי שבת כי לא הייתה לי כוננות בגלל שאיזה בן ז#$ה איבד מחסנית וגנב ממני 2 דק' לפני המסדר.

זאת היתה הפעם היחידה שהצליחו לגנוב ממני משהו בשירות כי מאז התחלתי להשתמש במנעולים לקיטבג והארונית.

ההוא שבגללו עשו מסדר בושה היה מ"כ, באחד הדילוגים נעלם לו משהו מהקיטבג והוא התעצבן.

להשלים ציוד מיחידה אחרת שהתנהגו כמו בני ז#$נות זה עוד בסדר, אתה לא דופק את החברים שלך.

יש הבדל בין להשלים חולצת ב׳ לבין ציוד כוננות, על חולצה מעלים אותך למת״ש, על ציוד כוננות אתה עלול לסיים במחבוש.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

הקוד הצבאי הבלתי כתוב אומר ש"השלמת ציוד" זה תקין כל עוד זה לא נעשה מהמעגל הקרוב אליך. הגדרת המעגל משתנה מדי פעם, לפעמים זו המחלקה, לפעמים הפלוגה, לפעמים הגדוד.

כמו כולם גם אני יכול להפליא בסיפורי השלמות, ששיאם הגיע אחרי "פשיטה" שערכנו על בסיס מסויים באחת השבתות. לצערם היינו מצויידים בשלושה האמרים ריקים, הרבה אמביציה ולא מעט טינה. כלי עבודה, רשתות צל, מטפים ועוד המון ציוד שלא היה נעול (חזק) - הכל נתרם (בניכוי מה שהיינו צריכים) אחר כבוד לאפסנאות. מאז היו שולחים אותנו האפסנאים (עד רמת הקצין) למשימות איכות והשלמות ספציפיות. כמובן שבתמורה נהננו מאיכות חיים גבוהה מאוד בבסיס.

היום כשאני מסתכל על זה אני חושב שהגזמנו בטירוף, אז זה היה נראה הכי נורמלי בעולם.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

• חברי המעגל הראשון
פורסם
יש הבדל בין להשלים חולצת ב׳ לבין ציוד כוננות, על חולצה מעלים אותך למת״ש, על ציוד כוננות אתה עלול לסיים במחבוש.

על ציוד כוננות אני מדבר, מי שצריך חולצת ב' יכול לבקש ולקבל בכיף מהאפסנאות בגדוד. היו לי איזה 7 מכנסים וחולצות מדי ב' כשבפועל הייתי חתום על 3 ולא גנבתי מאף אחד. לפעמים חילקו ככה סתם מדים חדשים.

פעם אחת שהגענו לתפוס קו באיזה בסיס וקיבלנו את המגורים מסריחים ומלאים זבל. כשדילגנו משם הרס"פ שלנו דאג "להחרים" לבסיס הזה איזה שולחן קק"ל בשביל הפינת זולה של הגדוד וכמה ארוניות חדשות. עם דברים כאלה אין בעיה, למי אכפת? לגנוב לחבר ציוד זה כבר עניין אחר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

יש בפורום במקרה גולש כלשהו שהוא איש קבע (נגד\קצין) עם רמת סיכון א'?

אני מחפש מישהו שיוכל להשיג נעלי חי"ר בנקודות או לקמבן מהאפסנאות ואני אשלם לו.

אם מישהו יכול לעשות דבר כזה או מכיר מישהו שיכול אני אשמח מאוד.

תודה רבה.

פורסם

שיחררו אותנו חמשוש כמו שאמרתי. האוטובוס יצא ב 17:35 וחזרתי הביתה רק ב20:40 בערך, שעתיים וחצי נסיעה ועוד הליכה עם כל הציוד האישי והצ'ימדן שהביאו, כמו מ** חשבתי שלא יהיה לי קשה ולא התקשרתי להורים שיקחו אותי וחזרתי כולי פשוט רטוב, הורדתי את השעון ועדיין מסתכל כל הזמן לבדוק מה השעה, רץ מהר בבית מפחד להספיק הכל כי אין זמן. יומיים מנוחה וממשיכים את הקייטנה. הרס"פ מצחיקק.:roflmao:

פורסם
הקוד הצבאי הבלתי כתוב אומר ש"השלמת ציוד" זה תקין כל עוד זה לא נעשה מהמעגל הקרוב אליך. הגדרת המעגל משתנה מדי פעם, לפעמים זו המחלקה, לפעמים הפלוגה, לפעמים הגדוד.

כמו כולם גם אני יכול להפליא בסיפורי השלמות, ששיאם הגיע אחרי "פשיטה" שערכנו על בסיס מסויים באחת השבתות. לצערם היינו מצויידים בשלושה האמרים ריקים, הרבה אמביציה ולא מעט טינה. כלי עבודה, רשתות צל, מטפים ועוד המון ציוד שלא היה נעול (חזק) - הכל נתרם (בניכוי מה שהיינו צריכים) אחר כבוד לאפסנאות. מאז היו שולחים אותנו האפסנאים (עד רמת הקצין) למשימות איכות והשלמות ספציפיות. כמובן שבתמורה נהננו מאיכות חיים גבוהה מאוד בבסיס.

היום כשאני מסתכל על זה אני חושב שהגזמנו בטירוף, אז זה היה נראה הכי נורמלי בעולם.

המחזור של אחד מחברי הטובים הרים 2 מכולות שלמות לנח"ל...

אם יש סיפורים מצחיקים אלו היו השלמות הציוד.

לא אשכח את המכות באמצע מוצב בלבנון בין מסייעת 202 למסייעת 51 בגלל השלמת ציוד.

אז זה באמת היה נורמלי ומצחיק. היום אני גם חושב שזה היה מיותר.

פורסם

יפה שנתנו לכם לצאת עם כומתה לא משופצרת, אני זוכר שאותנו לא שיחררו עד שהכומתות של כולם היו משופצרות.

הקטע עם הדיאורדורנט מאוד יעיל, רק שים לב להרחיק את הפנים כשאתה מדליק.

את הקליפס של הכומתה אתה מכין בעזרת סיכת ביטחון וקליפס של קסדה.

פורסם

מישהוא מוכן בבקשה להסביר מה זה ״רספיה קומפלט״ לאחד שהיה תופס טרמפ הביתה לפני ארוחת צהריים?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה

• תוכן חדש...