Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4715 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי רכב מיד שנייה בצבע לבן. הרכב מבריק פיקס חוץ מכמה נקודות למטה ש"השתפשפו" וכרגע הם בצבע שחור מגעיל.

איך אני יכול לצבוע אותם במינימום מאמץ ומינימום כסף?

פורסם

אם זה משהו קטן אתה יכול לקנות צבע לפי קוד הרכב ולעבור עם מכחול.

או ללכת לפחח,על פגוש יקחו כ 300 שקל.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לכול רכב יש קוד צבע,ככה תוכל להתאים צבע ברמה מדויקת אליו,כמובן שאם הרכב ישן יהיו הבדלי צבע.

תבדוק בספר רכב איפה רשום לך הקוד.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תמונות בבקשה!

למה לצבוע? אולי זה משהו שניתן להסרה?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

הרכב לבן... לא ידעתי שיש גם לזה גוונים.

אי אפשר להוריד את זה... זה שפשופים שיצרו כתמים שחורים לגמרי, לא שחור של לכלוך.

אבל באיזה צבע משתמשים?

פורסם

תמונות

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

איכות התמונות לא מספיק טובה.

התמונה העליונה לא ברורה בכלל.

מהתמונה התחתונה ניתן להבין שמדובר בפגוש ובקילוף של הצבע עד לפלסטיק. אם זה המצב אין מנוס מצביעה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

תקנה צבע בקוד של הרכב.קוד צבע-מדבקה עם הקוד המתאר את גוון הצבע של הרכב, מדבקה זו מודבקת איפושהו ברכב, אצלי ברכב הקודם היא היתה מודבקת בבגז על הדופן פנימי של הקיר. לפעמים ניתן לקנות צבע אצל מוסכים שעוסקים בצביע ופכחות, הם בטוח ימצאו את המדבקה זו או שיש חנויות צבע שגם מוכרים צבע לפי קוד הרכב,(בנהריה יש חנות כזו ). קח מכחול ותצבע בעדינות, עדיף כמה שכבות דקות אלמנת למנוע נזילות. אני לא רואוה פתרון אחר.

פורסם

נראה שזה כאילו יש קילוף צבע עד הפלסטיק הכי זול יוצא ללכת לבעל מקצוע שאני מעריך צביעה כזאת מ-300-500 ש"ח . חוץ מזה אם תצבע לבד זה יתקלף שוב פעם כי צריך לעשות הכנה טובה. תחפש בפורום יש המוןן מידע על ההכנה ואף אפילו יש סרטון המארה איך עושים זאת לבד עם ספרי.

יש לך ברירה 3 שזה למצוא איזה מדבקה שאתה אוהב ולהדביק על הנקודות האלו.

אחלה סופ"ש לכולם

פורסם
נראה שזה כאילו יש קילוף צבע עד הפלסטיק הכי זול יוצא ללכת לבעל מקצוע שאני מעריך צביעה כזאת מ-300-500 ש"ח . חוץ מזה אם תצבע לבד זה יתקלף שוב פעם כי צריך לעשות הכנה טובה. תחפש בפורום יש המוןן מידע על ההכנה ואף אפילו יש סרטון המארה איך עושים זאת לבד עם ספרי.

יש לך ברירה 3 שזה למצוא איזה מדבקה שאתה אוהב ולהדביק על הנקודות האלו.

אחלה סופ"ש לכולם

אני עשיתי תיקונים כאלה בפולו שלי, בלי שום הכנה,רק ניקיון יסודי של המקום וליבש. הרכב היה אצלי 7 שנים, שום דבר לא היתקלף.

• תוכן חדש...