Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכונת קפה נספרסו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4717 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבנתי שיש מכונה דומה עם תה, מישהו מכיר ויודע על מה מדובר? :roll:

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ya_pl

אתה יכול להעריך מראש מה תאהב יותר או פחות לפי עוצמת הקפסולה, אם אתה אוהב קפה חזק תתרכז ב-8 ומעלה.

גם לפי אספרסו קצר / ארוך וכו'

אחרי סינון כזה אתה נשאר במקסימום עם 2-3 קפסולות אפשריות

בינתיים שוקולד מריר שבחרת הוא חוזק 6 אספרסו

רומא חוזק 8 אספרסו

ריסטרטו חוזק 10 ריסטרטו

אגב ה Personal Favorite שלי בצבא היה וולוטיו (היה לנו במדור מכונה של נספרסו) עם חלב מוקצף

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לי יש פיקסי כבר מעל שנה ומאוד מרוצה (וגם מרוצים בבית) יש לי את הערכה של הטעמים החדשים (וניל שוקולד מריר וקרמל) הם מאוד טובים.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

m3x7r3m3,

האמת היא שאין לי העדפה קבועה לחוזק. לכן ההסתבכות.

לפעמים מתחשק לי חזק, ולפעמים בא לי משהו רגוע יותר. כל הטעמים נבדקו על בסיס חלב (משהו כמו יחס של 60 מ"ל אספרסו+ כ60 מ"ל חלב מארוצ'ינו, סה"כ יוצא כוס של נספרסו 150 מ"ל- כרבע מזה קצף).

השוקולד המריר נבדק כמנת הפוך (ללא קצף) 40 מ"ל+ 40 מ"ל חלב חם (כוס הבכורה של המכונה, לפני הגדלת מנת האספרסו בזיכרון).

אגב, האם יש סוג קפסולה מומלץ לקפה קר (עם קרח וחלב קר לימי קיץ)?

לdorsht,

אם אני לא טועה, מדובר פה בקפסולות של "אספרסו קלאב" ובמכונות שלהם.

אם זה משנה, אז שים לב שהתה והשוקו שלהם בלי כשרות.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם
שלומות,

טעמתי עד כה 6 קפסולות (4 אני ו2 אחרים) מתוך 17 קפסולות שהיו לי כדוגמה.

התקשרתי לנספרסו כדי לראות מה ואיך משמשים את השובר של ה200 ש"ח, ובין היתר הם הציעו לי לקחת "חבילת התחלה" של 150 קפסולות (15 סוגים, 10 מכל סוג) ואני מקבל קופסה לאחסון הקפסולות (מכיל עד 50 קפסולות). הם הציעו את החבילה הזו בגלל שזו דרך טובה, לטענתם, לבדוק כמו שצריך את הטעמים השונים וכך להחליט מה טוב עבורנו. האם יש בזה צדק?

אפשר לומר שבינתיים רק 3 מצאו חן בעינינו (שוקולד מריר, רומא, ריסטרטו) ו-1 נפסל (אחד נטול קפאין), ו-2 מתנדנדים (וולוטו וסוג אחר שנטול קפאין). כל השאר עוד לא נבדקו.

מה אתם (בעלי המכונות, כמובן) עשיתם?

אני בזמנו רכשתי את הקופסה, אכן הקופסה איכותית ונראת יפה אך לדעתי יותר נוח מתקן עומד על השיש ליד המכונה (וזה מה שיש לי כעת).

קפסולות תרכוש רק טעמים שאתה אוהב, לא לקנות חבילה של מספר טעמים ביחד רק בגלל שיש הנחה.

מבחינת טעמים אני אוהב את הריסטרטו, ארפג’יו, רומא ווולוטו. ואת השוקלד מריר שהצטרף מחדש לנבחרת לאחר שפעם הוצע לתקופה קצרה בלבד .

פורסם

בתור אחד שעבר (בהחלה בעל כורחו והמשיך מרצונו החופשי) מסט של קולה ביתי, מטחנה מעולה ומכונה של כ-12K לנספרסו, אני מתמקד בקפסולות החזקות יותר.

מבין הרגילות לפי סדר עדיפות: הודי (מאוד מומלץ), ריסטרטו, פורטיסיו לונגו מחוזק (פרטים בהמשך), ארפג'יו.

מבחינת מהדורות מוגבלות שהיו לפי סדר עדיפות: קאזאר, קריאלטו, טריאסטה, נפולי.

כשאני רושם מחוזק אני מתכוון לטריק שגיליתי שמדמה פרה אינפיוז'ן ומאפשר להוציא יותר גוף גם מקפסולות חלשות יותר. מתחילים חליטה, ואיך ששומעים את הקפסולה מתחוררת עוצרים (רצוי עוד לפני שהגיע קפה לכוס, אבל אם נפלו כמה טיפות לא נורא). מחכים 2-3 שניות וממשיכים בחליטה.

זה גורם לפולי הקפה הטחונים להתנפח, מגביל משמעותית את מהירות הזרימה והופך אותה לקרובה יותר לסטנדרט.

פורסם
m3x7r3m3,

האמת היא שאין לי העדפה קבועה לחוזק. לכן ההסתבכות.

לפעמים מתחשק לי חזק, ולפעמים בא לי משהו רגוע יותר. כל הטעמים נבדקו על בסיס חלב (משהו כמו יחס של 60 מ"ל אספרסו+ כ60 מ"ל חלב מארוצ'ינו, סה"כ יוצא כוס של נספרסו 150 מ"ל- כרבע מזה קצף).

השוקולד המריר נבדק כמנת הפוך (ללא קצף) 40 מ"ל+ 40 מ"ל חלב חם (כוס הבכורה של המכונה, לפני הגדלת מנת האספרסו בזיכרון).

אגב, האם יש סוג קפסולה מומלץ לקפה קר (עם קרח וחלב קר לימי קיץ)?

אם אין לך העדפה לחוזק כזה או אחר אז החבילה יכולה להיות אופציה נחמדה לגלות את הטעמים שאתה מעדיף.

כשהייתי בצבא כל אחד היה קונה לפי טעמו והיינו מחליפים מדי פעם

עד היום אחד הטעמים הכי אהובים עליי זה הקרם ערמונים שהיה בטעמים המתחלפים, לא נראה לי שאפשר למצוא אותו היום :roll:

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

• תוכן חדש...