Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
איך הרכ במבחינת אמינות \ איכות חומרים \ גודל תא מטען ?

מישהו התנסה איתו?

עשיתי עליו נסיעת מבחן, הדבר שהכ הפריע לי זה העיצוב פנים, נראה מאוד פשוט, מתאים לפיאט של שנות ה90. מצד שני הרכב מאוד שקט, יציב ומעוצב חיצונית.התא מטען נראה גדול ושימושי

פורסם
עשיתי עליו נסיעת מבחן, הדבר שהכ הפריע לי זה העיצוב פנים, נראה מאוד פשוט, מתאים לפיאט של שנות ה90. מצד שני הרכב מאוד שקט, יציב ומעוצב חיצונית.התא מטען נראה גדול ושימושי

תא המטען שלו יכול להתחרות בגודל תא המטען של הסקודה ראפיד ?

מה לגבי מנוע וגיר? בראפיד - מנוע 1.4TSI, תיבת DSG רובוטית שני קלאצ'ים.

1044180_10200946021285704_2078461713_n.jpg?oh=bd52956cf4732954fc91d0862f7d6bf7&oe=51D6FE9A&__gda__=1373124968_3e38940d8a4d4b67206944588c814604

פורסם

ישבתי בקשקאי באולם תצוגה ובמצב סטטי הוא איכזב

הדשבורד נראה ומרגיש מאוד זול וההרגשה היא של חיסכון. הג'וק הרגיש יותר איכותי מבפנים

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם
ישבתי בקשקאי באולם תצוגה ובמצב סטטי הוא איכזב

הדשבורד נראה ומרגיש מאוד זול וההרגשה היא של חיסכון. הג'וק הרגיש יותר איכותי מבפנים

בג'וק אין לי מקום לשים ציוד מאחורה. אני צריך רכב יותר גדול

פורסם
בג'וק אין לי מקום לשים ציוד מאחורה. אני צריך רכב יותר גדול

הג'וק בא כהשוואה בלבד ולא כהמלצה

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

אני יכול לומר שכל הלקוחות מאוד מרוצים הגיר והמנוע מעולים.

תעשה נסיעת מבחן ותבדוק. לגבי העיצוב הפנימי זה די אישי, אך לגבי האיכות

את זה אני יכול להגיד מנסיון שאין בעיה.

פורסם

מנסיון, יוצא לי לנהוג הרבה על ניסן קשקאי של חבר (08'), אני מאוד אוהב את הרכב נוח, זריז, שקט, בטיחותי, כייפי לנהיגה. האמינות, ממה שידוע לי 5 שנים הרכב אצלו הדבר היחיד שהוחלף זה ההגה בגלל קילופים, הוחלף במסגרת האחריות. דווקא התא מטען לדעתי מעט קטן אם אני משווה אותו לפוקוס..

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם
מנסיון, יוצא לי לנהוג הרבה על ניסן קשקאי של חבר (08'), אני מאוד אוהב את הרכב נוח, זריז, שקט, בטיחותי, כייפי לנהיגה. האמינות, ממה שידוע לי 5 שנים הרכב אצלו הדבר היחיד שהוחלף זה ההגה בגלל קילופים, הוחלף במסגרת האחריות. דווקא התא מטען לדעתי מעט קטן אם אני משווה אותו לפוקוס..

נהגת על 1600 או 2000?

פורסם

2000, הדגם המאובזר אסנטה אם אני לא טועה.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

על נסיעת מבחן שמעת?

הרכב מאוד שימושי ואמין, קח בחשבון שדגם חדש של הקשקאי יוצג בעוד כחצי שנה.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

תקשיב,

אני התעניינתי בזמנו בקשקאי ובדקתי כמה.

ה-1.6 פשוט לא זז, ה-2.0 נוסע בסדר גמור אם נשווה למשפחתית.

תא המטען שלו לא יותר גדול מתא מטען של משפחתית רגילה.

גם המקום בתוך האוטו זהה למשפחתית, כאילו לקחו למשל פוקוס והגביהו אותה 10 ס"מ.

צריכת הדלק הממוצעת שלו נעה סביב ה-1 ל-10 משולב (סביר).

איכות החומרים בסדר גמור, רק יש להגה ולידיות של הדלתות נטיה להתקלף.

יש 3 רמות גימור: ויסיאה, אסנטה וטקנה. בכל אחת אתה יכול לבחור 4X4 או הנעה קדמית.

אמינות טובה מאוד, כמו רוב היפנומטיות.

מה שהפריע לי שבדגמים המוקדמים (לפני 2010) האוטו הגיע בלי MP3. גם ברמת גימור הגבוהה ביותר.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תוכן חדש...