Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזגן פיג'ו 306

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים!

ברשותי פיג'ו 306 1400 סמ"ק 4 דלתות שנת 98.

השאלה שלי היא אם אין לי כפתור A/C זה אומר שאין לי מזגן ברכב?

פורסם

אין כפתור AC בכלל?

בחוגת מצב פתחים (נו איפה שאתה בוחר: שמשה\רגליים\דשבורד\ועוד), אין סימון כחול או ירוק או משהו כזה?

אם אין כלום, משמע אין מדחס, ומפה שהרכב לא יוציא לך אוויר קר.

משתתף בצערך (מוזר מאוד שאין לרכב הזה מזגן!)

פורסם
אין כפתור AC בכלל?

בחוגת מצב פתחים (נו איפה שאתה בוחר: שמשה\רגליים\דשבורד\ועוד), אין סימון כחול או ירוק או משהו כזה?

אם אין כלום, משמע אין מדחס, ומפה שהרכב לא יוציא לך אוויר קר.

משתתף בצערך (מוזר מאוד שאין לרכב הזה מזגן!)

אצלי זה בדיוק כמו בתמונה המצורפת.

$T2eC16F,!zcE9s4g0uI2BRoL4ru!k!~~60_12.JPG

פורסם

בדוק מתחת לידית מגבים יש קונסולה מצד ימין של השעונים למטה יש כפתור שנראה כמו כוכב קור כזה.

עדיף שתעלה תמונה של פנים הרכב ואוכל לסייע לך

התענוג שמוביל אותך

פורסם
בדוק מתחת לידית מגבים יש קונסולה מצד ימין של השעונים למטה יש כפתור שנראה כמו כוכב קור כזה.

עדיף שתעלה תמונה של פנים הרכב ואוכל לסייע לך

אין לי שם קונסולה כזאת.

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מצטער על ההקפצה.

העניין הוא שעל הבגאז' דווקא יש מדבקה של מזגני אלכס ככה שמצחיק אם יש מדבקה ואין מזגן.

פורסם

מוטי, תבורך על תגובתך המהירה.

האמת קראתי, לבדוק אם יש מדחס של המזגן אין לי מושג איפה ואיך הוא נראה.

לצלם אני יכול, רק תגידו לי מה בדיוק לצלם.

פורסם

תכתוב בגוגל ac car compressor ככה זה יראה.

תצלם כל מה שיש מחובר על רצועת האביזרים\רצועות אחרות אם קיימות (ב306 אני חושב שיש רק שתי רצועות, טיימינג ואיביזרים).

פורסם

עוד בעיה היא שגם אם אני אמצא כזה(סביר להניח שהוא קיים מהתקנה של אלכס) עכשיו איך בדיוק אני מפעיל אותו?

• תוכן חדש...