Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכון אבל אני די בטוח שאתה תסכים איתי.

מה קורה לגיבוב בזמן האחרון ? פעם זה היה חלום של כל משתמש מתחיל בקראספורום, זה היה צ'אט לא פורום, היום כבר בקושי קורה פה משהו.

לאיפה נעלמים אנשים ? שי U, מחברת, אחד מפורום דיטיילינג, פרוקוסימה, ובטח עוד כמה שאני לא זוכר (אלה משתמשים מרכזיים יחסית שכולם הכירו).

אנלוגי, תודה.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לפעמים אני נקלע לשיחות עם חבר'ה לאחר שירות צבאי שבאים לעבוד אצלנו,

כולם אומרים לי "לא, שמע, אני פה עד סוף המועדפת וזהו, אני הולך ללמוד".

ואני עונה: "כן, גם אני באתי בשביל המועדפת ונשארתי בשביל הקפה".

רופני, כשקורט קוביין היה נכנס למסיבה או סתם התאספות חברתית אחרת, היה לו

משפט קבוע "הנה אני כאן, תבדרו אותי".

Gn'f'R

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה זה סנוקי? חיקוי של סנופי?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לוקו, יפה הבנת את הרמז אז קדימה תקדם את העניין (אתה חייב לנו איזה כמה גיבובי חו"ל עדיין).

ובנתיים החוב שלי, האנשים ההזויים של חיפה או התירוצים ללמה לא לקחת פלאייר.

כמו שכבר סיפרתי לא מזמן אני עובד בתור מחלק פלאיירים בחיפה (לא משנה מטעם איזה מפלגה\ מתמודד)כמו רוב המתמודדים גם זה שאני עובד אצלו נוקט בגישת הפלאיירים.

אני נמצא בקשר ישיר עם הציבור, אני זה שמקבל את הטענות על בזבוז הנייר ופגיעה בנקיון הסביבה (אם אני רואה פלאייר שלי על הרצפה אני אוסף תמיד).

יש שלושה סוגי אנשים עיקריים (ככה הסבירו לי במשמרת הראשונה):

- אלה שאני לא מעניין אותם, הם לא ייקחו פלאייר. (אליהם אגב אני מתייחס הכי יפה, שבת שלום בשישי, תודה, יום נעים לפחות שיצאו עם חיוך מהמפגש איתי).

- אלה שייקחו פלאייר אולי יסתכלו עליו וסביר להניח שכמה צעדים אחרי יזרקו אותו לפח.

- אלה שאני ממש מעניין אותם, יבואו ותחילו להציק לי ולשאול שאלות, נתקלתי עד היום באחת כזאת ועוד כמה ששאלו קצת והפנתי אותם לטלפון הישיר של המועמד שנמצא על הפלאיירים.

מסתבר שיש עוד כמה סוגים.

- אלה שלא נעים להם שהם לא לוקחים פלאייר אז הם ינסו להמציא תירוץ. לרוב זה יהיה "אנחנו לא מחיפה", חלק יצהירו שהם מצביעים למועמד אחר, אחרים יגידו שהם כבר קיבלו, ונתקלתי במישהו שאמר לי שהוא הצביע לפני חודשיים ככה זה במשרד הביטחון.

- יש אנשים מוזרים מאוד שלוקחים כמות של פלאיירים, לא ברור לי למה אבל כבר כמה אנשים אמרו לי תביא עוד (לא עוד אחד, עוד 20-30) ואני אחלק.

- ובמשמרת הראשונה הגיע לי איזה בחור שאמר שהוא מתנדב מידי פעם והוא בא לעזור לנו, הוא התחיל להציק לאנשים, רדף אחרי זקנות "גברת קחי מה קרה למה את לא לוקחת", התחיל לריב עם איזה מישהו וכל זה שהבחור שמדבר איתו בטוח שהוא מדבר עם מישהו מהירוקים, והוא גם התחיל לחלק פלאיירים של הירוקים.

- אנשים שממש לא בא להם לקבל פלאייר אבל אין להם לב לסרב לילד יפה כמוני והם יעשו סיבוב ענק או ילכו בתוך הכביש רק כדי לא להיות קרובים אלי.

- זקנים שמרחוק אני ראה שהם בקושי הולכים ופתאום שהם מתקרבים אלי והם רואים שאני מסתכל עליהם מתחילים לרוץ (בכלל אנשים נוטים לרוץ רק כי הם לא רוצים לקבל פלאייר, למה ?).

יש עוד כמה סוגים אבל כבר מאוחר ואין לי כוח לכתוב יותר.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
נכון אבל אני די בטוח שאתה תסכים איתי.

מה קורה לגיבוב בזמן האחרון ? פעם זה היה חלום של כל משתמש מתחיל בקראספורום, זה היה צ'אט לא פורום, היום כבר בקושי קורה פה משהו.

לאיפה נעלמים אנשים ? שי U, מחברת, אחד מפורום דיטיילינג, פרוקוסימה, ובטח עוד כמה שאני לא זוכר (אלה משתמשים מרכזיים יחסית שכולם הכירו).

אנלוגי, תודה.

יאפ. 5 תווים

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

אני דווקא מעדיף את הגיבוב האנדרדוג כמו שהוא, כשמעלים את האש בגז

זה בדרך כלל נגמר בסיר שרוף או במקרה שלנו, מנעול.

אם יילך כשורה אני מבטיח משהו מיוחד לסופ"ש הקרוב כדי להראות את הערכתי

לתושבי הגיבוב.

Gn'f'R

פורסם

אני גם מבסוט מהמצב. כמו שהוא. אני מניח שיש יותר קוראים מכותבים, וזה סה"כ לא רע.

את מיטב השעה האחרונה אני מבלה בלנקות את המקלדת שלי משאריות בירה שנשפכה עליה לפני איזה שבועיים. למה לייפות את האמת, אני אשם כמובן.

מדובר על מקבוק פרו, השני שלי שזה קורה לו. במקלדת של הראשון הבירה השמידה לגמרי את כל צד ימין (לא היה אנטר, לא שיפט, לא נקודותיים וכו'). פה היה לי מזל ולא נגרם שום נזק חוץ ממקשים דביקים.

מפרק אותם אחד אחד עם קיסם שיניים ומברג שענים, מנקה את המנגנון המטופש להפליא ומחזיר חזרה. עבודה סיזיפית, עדינה, חלקים די שבירים. זה שבשעות כאלה יש לי את הריכוז והיכולות המוטוריות העדינות כדי לא לגרום נזק זה מאוד מרשים. היה שווה להפסיק לשתות בלילות. ככה גם אין בירה שתישפך.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

קניתי השבוע טלפון עם מסך מגע במקום הבלאקברי שלי.

אני שונא אותו!

(זה נכון כלפי כל טלפון עם מסך מגע כי אצבעות הצ'וריסו שלי לא מצליחות לכתוב כמו שצריך, כשבדרך כלל מהירות הכתיבה שלי בבלאקברי היא 90 מילים בדקה).

פורסם

יש לך מזל ששפכת רק בירה ולא יין אדום.

זה מחסל אותם לגמרי.

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם
90 מילים לדקה? איזה מילים?

חגהצפםו כררםל דגגלחלפםםחח גגגכככגד צחללללכע, בעיקר.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...