Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב שני - קיה פיקנטו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4726 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אנחנו זוג+תינוק, ורוצים להחליף את הרכב השני שלנו.

הרכב ישמש בעיקר לנסיעות לעבודה (עד 30 ק"מ לכל כיוון) ולנסיעות קצרות (לא משפחתיות).

עשינו נסיעת מבחן על הפיקנטו האוטומטית, והיינו די מרוצים.

1. האם יש סיבה טובה להשתדרג לסופר-מיני (לדוג' i20/מאזדה 2)? אנחנו יכולים לעמוד בזה תקציבית, אבל על פניו לא ראיתי משהו מיוחד שהפריע לי בפיקנטו.

2. המחיר של היבואן הוא 77K, ובחברות ליסינג 0 קמ ב-72K (מ-"פרטי"). האם יש יתרון בקניה מהיבואן מעבר לרישום הטכני של יד ראשונה/שניה? (להערכתי במקרה כזה עדיף לקנות מליסינג. האם אני טועה?)

3. אשמח לטיפים נוספים לגבי הקניה (האם אפשר להוריד עוד את המחיר, תוספות שאפשר לקבל מעבר לקודן-חיישני רוורס-מרים שמשות) וכו'.

תודה רבה!

פורסם
שלום,

אנחנו זוג+תינוק, ורוצים להחליף את הרכב השני שלנו.

הרכב ישמש בעיקר לנסיעות לעבודה (עד 30 ק"מ לכל כיוון) ולנסיעות קצרות (לא משפחתיות).

עשינו נסיעת מבחן על הפיקנטו האוטומטית, והיינו די מרוצים.

1. האם יש סיבה טובה להשתדרג לסופר-מיני (לדוג' i20/מאזדה 2)? אנחנו יכולים לעמוד בזה תקציבית, אבל על פניו לא ראיתי משהו מיוחד שהפריע לי בפיקנטו.

2. המחיר של היבואן הוא 77K, ובחברות ליסינג 0 קמ ב-72K (מ-"פרטי"). האם יש יתרון בקניה מהיבואן מעבר לרישום הטכני של יד ראשונה/שניה? (להערכתי במקרה כזה עדיף לקנות מליסינג. האם אני טועה?)

3. אשמח לטיפים נוספים לגבי הקניה (האם אפשר להוריד עוד את המחיר, תוספות שאפשר לקבל מעבר לקודן-חיישני רוורס-מרים שמשות) וכו'.

תודה רבה!

אנו החלפנו ניסן אלמרה 2002 בפיקנטו ידני 2013 לפני חצי שנה

גם אצלינו משמש רכב שני אך כבר נסענו ארבעה (מבוגרים) נסיעות ארוכות יחסית וגם ממעלה אדומים לחיפה אם שלושה והרכב היה סבבה.

פורסם

אין בעיה בלקנות מהליסינג,פשוט אם תרצה למכור בזמן הקרוב תצטרך גם להוריד יותר כי אותו בן אדם יהיה יד 3.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

1. לדעתי הפיקנטו (ומכוניות קטנות כמותה) קטנות מידי בשביל משפחה עם תינוק. איפה תשימו את העגלה, על הגג? ואת התיקים במושב האחורי, ליד הילד?

2. שימי לב שלעיתים לקוחות שרוכשים את הרכב מליסינג לא מקבלים את שבע שנות האחריות.

חוץ מזה, במידה ותרצו למכור את הרכב בעוד פחות מ-3 שנים תהיו בבעיה, כי לחברות הליסינג יהיה קל יותר למכור מכם.

3. תבואו עם מזומן, בלי טרייד אין ובלי צורך במימון. ככה קל יותר לקבל הנחות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

1. מדובר על רכב שני שישמש בעיקר לנסיעה לעבודה. העגלה נכנסת בבגאז' (בדקתי). אין כוונה לעשות נסיעות משפחתיות עם הרכב. מקסימום להקפיץ את הילד ממקום למקום.

2-3. תודה. אני אשים לב לזה.

• תוכן חדש...