Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גיורגי טודזה הלך לעולמו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4737 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למי שלא מכיר, מדובר בדמות מפורסמת ביוטיוב של נהג שלקח bmw m5 אל מעבר למגבלות תוך כדי נסיעה עירונית צפופה, זהו סרטון ההספד המעודן אבל יש המון סרטונים אגרסיבים יותר ביוטיוב

הוא התרסק בתאונת דרכים כאשר הוא לא היה הנהג.

פורסם

כנהג הוא היה מוכשר

כאדם הוא היה אידיוט

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

השליטה שלו ברכב ראויה להערכה, אם זאת, מזל שהוא נהרג לפני שהספיק להרוג אחרים.

לסאגה הזאת היו רק שתי אפשרויות לסיום, או בקבר או בכלא.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

באמת מוכשר,אבל איך שהוא נוסע בין הרכבים לא מתאים..

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הם יצאו ממסעדה אני מניח שהוא היה שיכור וחברו נהג בM5, חברו נפגע פגיעות קלות בלבד כשהוא נכנס עם הצד של הנוסע בתוך עץ.

למרות הסירטונים השנויים במחלוקת בגלל הנהיגה המסוכנת וסיכון חיי אדם, זה עדיין עצוב מאוד ומדובר בנהג מדהים שמת בגיל צעיר (26).

BMW E30 325i Coupe

פורסם

מוכשר מוכשר ואפילו בעל ביצים מאורניום,אבל ככה לא נוהגים בשטח ציבורי! כאילו לא חסר צעירים שמצחקים דברים כאלה8)

תאכלס כשרון שהתבזבז היה צריך ללכת לראלי או משהו.

פורסם

קרה כבר שבוע שעבר, סוג של Old news...

קרמבו, כך חתמתי את הטור שכתבתי בנושא:

אני רוצה לחלוק כבוד אחרון לנהג גדול אך בו בזמן מסוכן - לעצמו ולאחרים - גיאורגי טבזדזה, אני מקווה בשבילך שאתה שורף צמיגים שם למעלה ומקווה בשבילנו שנלמד איך אסור לנהוג בכביש הציבורי, ומה עלול לקרות אם משהו ישתבש בנהיגה שכזו.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

תסלחו לי אם אני לא שותף להערכה לאדם הזה -

לא היו לו לא ביצים ולא נעליים. יש גבול דק מאוד בין אומץ לטפשות, והוא היה טיפש גדול.

לעשות וידאו כזה, שלדעתי היו מעורבים בו יותר מרכב אחד, זו טפשות. וכל מה שכתבו עליו.... מקווה שזה לא היה רק בגלל הסרטונים המטומטמים האלה.

חסר רק שמישהו יחשוב שניתן לבצע את התעלולים האלה בארץ בגלל הפוסט הזה.

הייתי מגזים ואומר ברוך שפטרנו, אבל לא צריך להגזים. סתם אידיוט.

עופר

פורסם

לפי הסרטון - חוליגן.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

שי, הוצאת לי את המילים מהפה. חוליגן זה לא מילה, ואתם עוד מתלהבים.

מילא שהיה נוהג כמו מופרע, במקום נטוש ושכוח אל. מילא. אבל הוא סיכן גם נהגים אחרים.

alfa 156 2.5.

פורסם

לא יודע מה הוא היה יותר - נהג גדול או אדיוט שמסכן את שלום הציבור.

זו הייתה רק שאלה של זמן וטוב שהוא לא לקח איתו נוספים.

בכל מקרה, לא הייתי רוצה להתגורר באותה העיר יחד עם דפקט כזה.

• תוכן חדש...