Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים.

אני מתכנן להשכיר יחידת דיור של 1.5 חדרים עד 2, באיזור ראשון לציון.

כיוון שהלימודים כנראה יהיו באיזור (או בני ברק במכללה פרטית) אז אני מחפש גם יחידת דיור שאוכל ללמוד בשקט (כרגע עם משפחה).

אני עובד 5 ימים בשבוע והלימודים יהיו כ 2-3 מפגשים בערב בשבוע למשך שנה. (העבודה במערב ראשון לציון)

היות והמשכורת הנוכחית באיזור ה 6500 נקי, ואולי תרד ל 6000 עקב ירידה בשעות בגלל הלימודים, התקציב ליחידת דיור היא כ 2500 ש"ח, מה שאומר כמעט 3000 כולל הוצאות מסביב.

אני מחזיק רכב ישן (סופר לנסר 97), הדלק סביר איתו, ומחפש עצות מאנשים שאולי עשו כמוני ואולי גם עושים.

תודה רבה!

Opel Adam S 2017

• אחראי פורום
פורסם

אתה משאיר 500 ש״ח לחשמל, אינטרנט, טלוויזיה, מים וארנונה אם קיימת?

בתקופות חשוכות יותר, אשתי ואני הסתדרנו עם הכנסות של 9000 ש״ח באיזור המרכז ועם שתי מכוניות.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

באיזור מערב ראשון תנסה להימנע מרמת אליהו אם אפשר - במידה ולא אז האיזורים בכניסה לשכונה (היכן שהבתים הפרטים) עוד סבירים. כול האיזורים מסביב למרכז המסחרי גרועים מאוד ועדיף להימנע מהם.

מערב ראשון מעט יקרה, כאלטרנטיבות - ניתן לשקול את מרכז העיר שעדיף מבחינת האוכלוסייה - מחירים די דומים.

בת ים וחולון - גם כן אלטרנטיבות קרובות ורוב הפעמים זולות יותר.

פורסם

לשכור, לא להשכיר.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

itaysamurai - בעקרון כן, יש דירות שמשלבות את זה כלול במחיר כלומר אינטרנט וכדומה, וגם להוסיף מזון והוצאות בלתמים. אתה אומר שאפשר להסתדר?

Nakamichi - ראיתי דווקא כמה יחידות ברמת אליהו, מדוע להמנע משם? העבודה היא מטר מהאיזור (איזור תעשיה החדש במערב), חולון גם קרובה מאוד מאוד לעבודה, וגם ישירות משם היציאה לבני ברק לכיוון הלימודים, אבל ראיתי שהמחירים שם נוטים יותר לאיזור ה 3000 ש"ח.

Opel Adam S 2017

פורסם

הבעיה היא כמובן האוכלוסיה בחלק מהשכונה.

אני מזמין אותך להגיע ביום שישי באיזור השעות 11-12 בלילה ולעשות סיבוב בשכונה.

תתרשם לבד כבר.

פורסם

אני לוקח את בן דוד שלי ומחזיר אותו משם (המגרש כדורגל הסינתטי שם) וכן אני מבין אותך למה אתה מתכוון.

השאלה היא האם זה מפריע והאם זה ככה בכל השכונה, כיוון שמה שאני אלך לעשות בשנה הקרובה שם זה לחזור מהעבדוה ולימודים וללכת לישון / ללמוד - אלא אם כן זה מתבטא בצרחות ילדים בשעות מאוחרות.

Opel Adam S 2017

• אחראי פורום
פורסם
itaysamurai - בעקרון כן, יש דירות שמשלבות את זה כלול במחיר כלומר אינטרנט וכדומה, וגם להוסיף מזון והוצאות בלתמים. אתה אומר שאפשר להסתדר?

אתה מכיר את עצמך יותר טוב כדי להגיד אם אתה מחושב או חי על השקל האחרון.

נאמר שהתוספות על היחידה כבר מחושבות כי באמת הרבה מכניסים בעלות השכירות אינטרנט, ארנונה וטלוויזיה

(שזה חיסכון אדיר) - אוכל סטנדרטי ליחיד זה כמה מאות ש״ח, דלק, עלות הלימודים. תברר על מים וחשמל,

כי אותם בד״כ מפצלים. סה״כ נשמע שיש לך מרווח מכובד כולל בלתמ״י רכב וקצת פינוקים מדי פעם.

אגב רמת אליהו, כמה חברים ראשל״צים, כולל אחד שגר שם, הביעו את דעתם השלילית עליה (גם אני ביררתי פעם)

וזה נשמע ממש לא טוב.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

בעקרון יש לי מרווח סביר, רוב הכסף שחסכתי פשוט השארתי בחסכון קפוא כרגע.

נגיד שיוצא לי מהמשכורת הכללית שלי לא מינוס ולא פלוס אז זה סביר יחסית לשנה.

בעקרון רציתי לדעת מנסיון אישי של אנשים שגרים באיזור אולי ביחידות דיור.

אוקי אז אם המלצת לרדת מרמת אליהו, ואחרי שדודה שלי שגרה כאן אמרה לי שעדיף להשאר במזרח ראשון לציון אני כנראה ארד מהפרק של ללכת לרמת אליהו.

ממה שבדקתי בשבועות האחרונים, מחירי יחידות דיור באיזור בת ים / חולון כמעט דומים ואפילו יקרים כמו מערב ראשל"צ - מה שאומר שעדיף לי כבר להשאר כאן.

כמו כן תודה כמובן על התשובות!

Opel Adam S 2017

פורסם

רמת אליהו היא תכל׳ס שכונת המצוקה של ראשון. You get what you pay for. אפשר לגור שם באופן סביר אבל זה מאוד תלוי מהם הסטנדרטים שלך.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

תשמע, זוהי לא השכונה הכי גרועה בראשון וגם איזורים מסויימים בה יותר גרועים מאחרים.

בסה"כ מדובר באוכלוסיה עם ריכוז גבוה מהממוצע של פושעים ונרקומנים ולא מקום סימפטי להסתובב בו.

עם זאת אנשים חיים שם, חלקם אפילו באושר שנים רבות.

אני לא הייתי שוכר שם דירה. גם לא באיזורים ה"טובים" שלה (האיזורים שקרובים יותר למשה דיין).

ותאמין לי שאת הניסיון וההיכרות שיש לי עם ראשון - יש למעטים.

פורסם

איזה שכונה גרועה יותר? השיכון?

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

פורסם
כנראה באיזור של רמת אליהו שאני הסתובבתי ראיתי רק בתים פרטיים, אנחנו מדברים על אותו האיזור?

לכל שכונה יש את הבעיות שלה , ולפעמים 100 מטר הצידה יש אזור טוב , עם שכנים נחמדים כך גם ברמת-אליהו .

מצא בית המתאים לך , בקר במקום בשעות שונות והתרשם מבעל הבית,, ומהשכנים .

בנתיים אם אני לא טועה , בשכונה הנ"ל לא היו חיסולים לאחרונה , כמו בשכונות " הטובות " .:lol: הכל בחיים יחסי .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

:lol: :lol: ^^ אהבתי

אני כרגע אגב גר בשיכון.

תודה על העצות אני כבר מחר מרים טלפון ראשון לאחת היחידות באיזור המערב, מקווה שהיא תמצא חן בעיני

:)

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...