Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, אז היום גיליתי שריטה דקה וארוכה לאורך כל הצד הימני של הרכב ועדיין לא התחיל החופש הגדול, כל היום אני מבואס מאוד וקשה לי מאוד עם זה בגלל שזה רכב שאני מאוד אוהב וגם הוא מאוד יקר ללבי וגם לארנקי, חצי נחמה היא שהשריטה לא עמוקה מידי לדעתי, כאשר מעבירים אצבע לאורך השריטה מרגישים מין שקיעה בפח אבל לא נוצר אפקט חריטה לתוך הצבע של הרכב, לדעתי השריטה פגעה רק בלכה כי רואים את השריטה כמו בפתיחת דלתות על הרכב, מין כתם לבן בהיר כזה שלא מאוד בולט,

ייתכן ואפילו זה ירד עם פלסטלינה עוד מאט אצא לשטוף את הרכב ואז אדע יותר טוב מה לעשות עם זה, בכל מקרא אם אני אראה שהמצב לא כל כך נורא אני חושב שאיישם מעל אוטם צבע כי בטוח אוטם הצבע שהיה שם כבר לא תקף, מה אתם אומרים?

אעלה תמונות לאחר השטיפה או אראה שזה עדיין שם, בכל מקרא מה שיותר מטריד אותי מהשריטה שמי שלא עשה את זה יחזור,

אני חושב שזה אך ורק בגלל קנאה כי הרכב תמיד נקי ושטוף ולצערי הוא עומד ברחוב מחוץ לבית ולא בחניה הפרטית כי השער אינו חשמלי אלא ידני וסיפור לפתוח אותו כל נסיעה, ממש הכניס אותי לחרדה העניין הזה

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חלאות אדם, מעצבן אותי לראות ששורטים לאנשים את הרכבים. תמיד זה יהיה מקנאה וצרות עין שלאחד יש רכב מרשים ולאחר יש גרוטאה. :evil:

תעלה תמונה של השריטה אחרי ששטפת את הרכב.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

הראשונה והשניה אחרי שהעברתי מים, בקושי רואים אותן, אבל שמעבירים את האבצע מרגישים שקע קל, לא חריטה אבל שקע, בתמונות האחרות רואים את השריטה כפי שמצאתי אותה, המצב כנראה פחות גרוע ממה שחשבתי, מה אתם מציעים בכדי לנסות להוריד אותה לגמרי? או שזה בלתי אפשרי בגלל השקע הקטן שנוצר

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

פורסם

לדעתי זה לא שריטה שמישהו עשה לך ,

זה נראה יותר כמו שעברת צמוד לרכב אחר או קטנוע שעקף אותך .

יש 2 שריטות מוד ישרות ומקבילות - לא משהוא שעושים ביד...

פורסם

לא נראה כשריטה של וונדליזם, יותר נראה שנצמדת לאיזה שיח בזמן שהחנת.

בכל אופן זו שריטה שעם פוליש גס תרד ואם לא קצת נייר מים ופוליש יסדר את זה.

פורסם

:snipersmi כ"כ מבאס לראות שרשור כזה כל פעם.

זה באמת לא נראה כמו מפתח, לי זה נראה כמו משהו שנגרם ממחק, מחק של עיפרון, אני זוכר מתקופת בית הספר (זיכרון כ"כ רחוק, 3 ימים כבר) אם היית מנסה למחוק משהו שכתבת על השולחן (אני ? לא זה לא אני זה הוא) זה היה משאיר סימן דומה, ושום דבר לא היה מוריד את זה (לא משהו שהיה לי בקלמר לפחות), אולי פלסטלינה תוריד את זה (לא הבנתי אם עשית פלסטלינה או לא),אבל מה שכן זה אם זה לא עמוק יותר מידי (משמע הוריד רק שכבה מהלכה) אולי הטושים יצליחו לטשטש את זה ובמקרה הכי גרוע - ניתוח אצל יוגב (אה סליחה, עופר).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

בעיה שזה לא שטחי, כאשר מעבירים יד על הפס מרגישים שקע מאוד עדין, למזלי זה לא חדר את הלכה וכנראה שאשאיר את זה ככה אם אין פתרון שיעלים את זה 100%

מה שרואים ב2 תמונות הראשונות זה השקע בתוך הפח

פורסם

משתתף בצערך ידידי.

זה אכן לא ניראה כוונדליזם, במקרים האלה "הם" משקיעים קצת יותר בנזק.

אתה יכול להתנחם בזה שאם כבר קיבלת שריטה, אז שתהיה כזו.

כמו שתמיר אמר, נסה פוליש גס

זה יעלים לך אחוז ניכר מהשריטה, ומה שהפוליש לא יצליח , נייר מים כן.

בהצלחה ותעדכן.

"יאללה בירי".

פורסם

דווקא אני הייתי מתחיל בפוליש עדיו ולאט לאט עובר לגס יותר כי לא ברור עומק השריטה (לפחות לא מהתמונות, אולי ביד מישהו מיומן יכול להעריך), ובגלל שזה משהו שנראה יחסית עדין אולי שווה להשיג מודד צבע כדי לבדוק את עובי הצבע (שלא תוריד בטעות יותר מידי לכה).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

קצת קשה לראות כי התמונה באיכות נמוכה,אבל לפי התמונה לא יהיה צורך בשיוף כדי להוריד את זה,פוליש בינוני יוריד את זה לגמרי.

יצאת בזול.

מודד צבע זה צעד ראשוני לפני כל עבודת פוליש/שיוף,גם תוך כדי העבודה.

פורסם

גם ברכב שלי הייתה לי שריטה כזו שהצלחתי להעלים בעזרת פוליש V36, של CG שנחשב לפוליש עדין יחסית.

כמו זו כאן:

כפי שאתה רואה, המצב מלכתחילה היה יותר גרוע כך שלא העלמתי את השריטה ב 100 אחוז. יכלתי להמשיך עוד אבל לא רציתי לפגוע בלכה.

לדעתי שווה לך לנסות, אני לא מבין למה ישר המליצו לך ללכת על פוליש גס בתור התחלה.

2013-04-08 15.35.18.jpg

נרכשה- וולבו s60  נפח 1600 T4

נמכרה- פורד פוקוס 1600 סמ"ק 2008  TREND X

• תוכן חדש...