Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תיקון מכשיר HTC HD2 למסך שנשבר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4723 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

יש לי את המכשיר הנ"ל כבר כמה שנים, סוס עבודה רציני ועדיין עובד.

הדיגיטייזר נהרס ואיתו כנראה גם המסך (יש עיוותים על הזכוכית כאילו לוחצים חזק על המסך).

אני מחפש מעבדה טובה לתיקונים שכאלה באיזור ראשון לציון, יש המלצה?

Opel Adam S 2017

פורסם

תזמין מאיביי (עלה לי 40 ומשהו דולר לסט של דיגיטייזר+ LCD) ולך למובייל סולושן. אתה יכול לחפש את אלירן ולהגיד ששמר שלח אותך, רק תשים שכפ"ץ לפני.

שים לב לדיגיטייזר שאתה מזמין. לדגם האירופאי יש חיבור בהלחמה בעוד לאמריקאי חיבור לחיצה. ראה כאן.

פורסם

תודה רבה על התשובה :)

אצלי זה נקנה באופן פרטי פה מהארץ ומדובר בדגם אירופאי אם איני טועה, איך אפשר לאמת? אצלי זה לא T-MOBILE

Opel Adam S 2017

פורסם

קניתי מחנות פרטית, הגיע אנגלית לגמרי אבל לא TMOBILE, הכפתורים שלי בצבע לבן שזה ההבדל לבין האמריקאי (כפתור ניתוק ושיחה בצבע ירוק+אדום).

אז אני מתאר לעצמי שזה גם האירופאי.

הוא לא של ניופאן..

אצלי 512MB, התקנתי את ה 2.3 ג'ינג'ר עליו וזה היה מצויין, בכל אופן אני אברר מול החנות שהמלצת לי.

:)

Opel Adam S 2017

פורסם

הקטע הוא שאני והתעסקות ברמה כזו של מכשירים ובנוגע להלחמות וכדומה - אין לי נסיון.

פירקתי והרכבתי מחשבים וסלולריים אבל הלחמות לא ניסיתי..

החשש שלי הוא שאני אהרוס אותו לגמרי.

שווה נסיון של 20 דולר למסך כזה?

אגב זה רק הדיגיטייזר? אני צריך גם מסך הוא במצב לא משהו של שריטות.

Opel Adam S 2017

פורסם

התכוונתי שתביא חלק וקח למעבדה שציינתי. הוא יעשה עבורך את העבודה.

יש למכירה גם קיט של מסך+ דיגיטייזר. הבאתי לפני כשלושה חודשים בארבעים דולר. עובד סבבה.

פורסם

אתה באמת מרוצה ממנו?

אם כן, החלפת את מערכת ההפעלה?

היה לי כזה עד שרציתי לדרוס אותו עם מכבש. בעיקר בגלל מערכת ההפעלה.

כשיכולתי, עברתי לגלקסי S ומאז (כרגע עם גלקסי נקסוס) אני מרוצה מאנדרויד.

אני מניח שגם אז הייתה אפשרות להתקין לו משהו אחר אבל לא הייתי ממש בעניינים.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם
אתה באמת מרוצה ממנו?

אם כן, החלפת את מערכת ההפעלה?

היה לי כזה עד שרציתי לדרוס אותו עם מכבש. בעיקר בגלל מערכת ההפעלה.

כשיכולתי, עברתי לגלקסי S ומאז (כרגע עם גלקסי נקסוס) אני מרוצה מאנדרויד.

אני מניח שגם אז הייתה אפשרות להתקין לו משהו אחר אבל לא הייתי ממש בעניינים.

מרוצה מאוד מהמכשיר, הוא מכשיר שרד, עבר הרבה ועדיין עובד, המסך נהרס בגלל לחות שנכנסה מתחת למסך עקב מגע של מים / לחות.

המכשיר מריץ אנדרויד 2.3 ותכננתי לשדרג למתקדם יותר, לא דרך SD אלא דרך ה ROOT ומשמש כמערכת הפעלה מקורית של המכשיר.

בהחלט עושה את העבודה בשביל לעבוד איתו נטו לטלפונים ומשחקים קלילים.

Opel Adam S 2017

פורסם

אני מוכן למכור לך במחיר סמלי HTC HD2 עם לוח אם תקול (כל המסביב תקין כך שתוכל להשתמש לחלקים).

אם אתה מעוניין אז בפרטי.

• תוכן חדש...