Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 102
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לטעמי המתלים הנוכחיים רכים מדי, זה לא מרגיש מספיק ספורטיבי.

לא ספורטיבי ביחס לאיזה רכב בדיוק?

עצם העובדה שאתה טוען על ה-OPC שהיא רכה, מעיד שאו שלא נהגת בה / או שנהגת בה בכביש שסלול היטב - וגם אז אני די בספק לגבי נוחות הנסיעה שלי. מתי, היכן וכמה זמן בילית בחברת ה-OPC (אם מותר לשאול)?

חבר טוב וקרוב שלי מחזיק כזאת, אחרי לא מעט נסיעות בה (כנוסע) ולא מעט נהיגות בה (גם בכבישים ה"נכונים"), היא ממש לא רכה ובטח לא נוחה. היא מתקשה להתמודד עם שיבושים והכל מועבר ישר אל הגב / ישבן. צרף לכך מושבים מאוד תומכים ומאוד קשים (לי לא היו נוחים לאורך זמן, אבל אני סובל מבעיות גב קלות) - ולא תקבל כאן מתכון לנוחות בדיוק.

מה שכן, אני חושב שאני מבין את הכוונה שלך (שאולי לא נוסחה כהלכה. תקן אותי אם אני טועה כמובן) - הקורסה לא מרגישה טוב כשמתקרבים למגבלות. נדמה שהיא מתחילה להתבלבל והופכת להיות קצת קיצונית מידי. תת היגוי חריף ופתאום היגויי יתר מעיקים. זה המצב היחיד בו אני יכול לחשוב שהיא פתאום מגלה סימני "רכות" והתנדנדויות מיותרת מצידה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

לגבי קשיחות יום יומית, הקורסה זה בערך עד כמה שאני מוכן להקריב את נוחות הנסיעה שלי באופן קבוע. לא שוברת גב מידי בעיר ותענוג בסיבובים.

איבזור: לגבי הגג, ניתן להזמין בלי בפחות 4500 ש"ח לפי זכרוני.

הגה עור, ככה גם המושבים, בקרת אקלים, רדיו MP3 + אוקס ללא USB, מחשב דרך מוגדל (זה המסך באמצע), 6 כריות אויר, 18" 225/35/18, 6 רמקולים (סבירים), חלונות כהים מקוריים, דוושות אלומיניום, ערכת פנצ'רים (משאבה ובלון מילוי מקורי), ידני בלבד למי שלא מכיר :wink:

אההה כן, 6 הילוכים ובקרת שיוט.

פורסם

תתחדש!!

בדיוק עכשיו חזרתי מברלין וחשבתי לעצמי כמה יכול לעלות ייבוא של איזה ספורטיבית מהנה כזו לארץ.

אפשר לדעת עלויות ותהליך?

והאם יש הבדל בין הדגם שמשווק בארץ לבין מה שלך יש?

Polo 2012

פורסם

יופי של אוטו.

אני אוהב במיוחד את ז'אנר ההוט האץ'.

הלוואי והיו יותר רכבים מהז'אנר הזה בארץ, כמו פיאסטה ST ופאביה VRS ועוד רבות וטובות.

יש לי שאלה, אני לא רואה את הדגם הזה באתר שלהם,

פשוט נכנסת לסוכנות ואמרת "אני רוצה OPC?"

הדגם משווק בארץ או לא?

פורסם

תתחדש!

אחד מהרכבים שהכי הייתי רוצה

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

יש לי שאלה, אני לא רואה את הדגם הזה באתר שלהם,

פשוט נכנסת לסוכנות ואמרת "אני רוצה OPC?"

הדגם משווק בארץ או לא?

האמת פתחתי שרשור פה בפורום על מחשבותיי לגבי רכב חדש, יצרו איתי קשר טלפוני וארגנו לי נסיעת מבחן למחרת.

אחרי שבועיים של הרהורים נכנסתי לאולם וביצעתי הזמנה, הכל פשוט, יש מחיר סטנדרטי לרכבים האלה שהוא קבוע לכולם בשביל לא ליצור מצבים לא נעימים אם הקהילה הספורטיבית בארץ. שם 2000 שקל ומחכה 3 חודש.

פורסם

כמה עולה ביטוח לרכב כזה?

3500 מקיף + חובה לפי הגיל (אצלי 1600).

באזור מגורי אין כל דרישה למיגון פרט למיגון יצרן מקורי.

לצורך השוואה, באיביזה שהיתה לי (09) הביטוח היה זהה לרכב בן 3.5 שנים + צורך בקודן

פורסם
לא ספורטיבי ביחס לאיזה רכב בדיוק?

עצם העובדה שאתה טוען על ה-OPC שהיא רכה, מעיד שאו שלא נהגת בה / או שנהגת בה בכביש שסלול היטב - וגם אז אני די בספק לגבי נוחות הנסיעה שלי. מתי, היכן וכמה זמן בילית בחברת ה-OPC (אם מותר לשאול)?

חבר טוב וקרוב שלי מחזיק כזאת, אחרי לא מעט נסיעות בה (כנוסע) ולא מעט נהיגות בה (גם בכבישים ה"נכונים"), היא ממש לא רכה ובטח לא נוחה. היא מתקשה להתמודד עם שיבושים והכל מועבר ישר אל הגב / ישבן. צרף לכך מושבים מאוד תומכים ומאוד קשים (לי לא היו נוחים לאורך זמן, אבל אני סובל מבעיות גב קלות) - ולא תקבל כאן מתכון לנוחות בדיוק.

מה שכן, אני חושב שאני מבין את הכוונה שלך (שאולי לא נוסחה כהלכה. תקן אותי אם אני טועה כמובן) - הקורסה לא מרגישה טוב כשמתקרבים למגבלות. נדמה שהיא מתחילה להתבלבל והופכת להיות קצת קיצונית מידי. תת היגוי חריף ופתאום היגויי יתר מעיקים. זה המצב היחיד בו אני יכול לחשוב שהיא פתאום מגלה סימני "רכות" והתנדנדויות מיותרת מצידה.

נהגתי עליה בטח לפני חצי שנה בקירוב, לא יכולתי להגיע ל׳כבישים הנכונים׳ אז זה נעשה באזור הרצליה פיתוח. היו שם כמה מהמורות די רציניות עליהן אני עולה לעיתים קרובות, והופתעתי מאוד לטובה מנוחות הנסיעה. מה שכן, קראתי מהמון אנשים ש״כל גרגיר שובר את הגב״ והגעתי מוכן מראש לנסיעה סופר סופר הארד קור. בסוף יצא שאמרתי לבחור של הנסיעות מבחן ״המתלים פה די רכים, אני לא מבין על מה כולם מתלוננים״. הנסיעה באאודי A1 עם ג׳אנטים של 17״ (על כזאת ביצעתי נסיעת מבחן) יותר נוקשה.

מהם מתלים קשים בשבילי? מתלים ב rs265 cup. כל דבר מתחת לזה יהיה לי נוח לחלוטין. למעשה, אני שונא מתלים של משפחטומתיות כי הם מרגישים לי רכים מדי ולא נוחים. אני מעדיף ״סבאנג וגמרנו״ ולא ״סבאדופידופידופידוספאדפו״.

בקיצור, כנראה שילוב של ציפיות לנסיעה כשל - Ariel Atom ואולי גם ׳עמידות׳ קצת גבוהה מהממוצע.

.Your average Notepad

• תוכן חדש...