Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אחרי כמה חודשים של המתנה בסבלנות סוף סוף אפשר לפתוח שרשור התלהבות קטן, התקבלה היום בסוכנות בחיפה CORSA OPC לבנה וחמודה.

הרכב הגיע ללא דופי, רק כמו שכבר הוזהרתי כמעט ללא דלק, נאלצתי לחפש תחנה ל 98 במהירות,אומנם הרכב יכול להיות מתודלק ב95 מה שכתוב בספר רכב שמומלץ ב98. חלק מההתרשמויות שלי אני יפרט כאן בהמשך.

השרות באולם מעולה, הצוות אדיב ונחמד, לא מפסיקים להדגיש כי עתה נכנסתי ל"משפחה" ושהם שם בשבילי לכל מענה ותענה, הרכב חיכה לי במרכז אולם התצוגה, לאחר מעבר על כל הרכב מבחוץ ומבפנים והדרכה נחמדה ומפורטת על ידי מקס הנציג של כל הפונקציות הרלוונטיות וקבלת שי צנוע ביותר של אביזרים כמו מחזיק מפתחות מגבונים טיקטקים של אופל מגן שמש וכו'...

חתימה של כמה ניירות ויוצאים לדרך.

דבר ראשון שהיה נחמד שקיבלתי טופס מתומצת של טיפולים ומה נדרש בכל טיפול + עלות כולל מע"מ, כמובן שהטיפול עולה זול ממה ששלמתי על האיביזה 09 שלי בצ'מפיון ששם הסכום נשק ל 700 פה 591 שקלים.

דבר נוסף מוזר שהחלפת פילטר האוויר מתבצעת רק לאחר 60,000 :shock: טיימינג ב 150,000.

הרכב הגיע כמובן מנופח יתר על כמעט 55 PSI שזה הרבה מעל 38 PSI מקדימה ו 34 מאחורה, חוץ מזה ללא טענות.

מה שנשאר זה כמה תמונות מהירות מהסלולרי לתת טעימה.

1016509_10201423717497777_1459432515_n.jpg

1016509_10201423717537778_1646730831_n.jpg

1017097_10201423717577779_1728780762_n.jpg

1044316_10201423717457776_1177119709_n.jpg

• תגובות 102
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תתחדש! נראה מעולה :)

מה הצריכה המוצהרת?

הרכב הגיע כמובן מנופח יתר על כמעט 55 PSI שזה הרבה מעל 38 PSI מקדימה ו 34 מאחורה, חוץ מזה ללא טענות.

גם לי זה היה כשקיבלתי את הסקודה הנוכחית והקודמת...למה עושים את זה?

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

הכורסה הזאת נראת פשוט נהדר! תתחדש וסע בדרכים טובות :)

שמח לשמוע ביקורת טובה על יבואן אופל בעקבות ביקורות רעות ששמעתי לאחרונה.

איך ייתכן שרכב יכול לקבל את שני סוגי הדלקים? אם הוא נבנה עבור 98 אוקטן, תדלוקו ב95 לא יפגע משמעותית בביצועיו ויגביר את הבלאי שלו?

אתה מהמעטים,שמצליחים להפוך חרא לקצפת,כל הכבוד.
פורסם

גם לי זה היה כשקיבלתי את הסקודה הנוכחית והקודמת...למה עושים את זה?

כמדומני, זכור לי משהו על זה שמנפחים את הצמיגים בהובלה יותר מהלחץ הרגיל כדי לשמור עליהם או משהו כזה.

מה ההבדל בין הקורסה הזאת לרגילה? והאם זה ייבוא אישי?

VW MK5 Golf 2.0TDI

פורסם

בנוגע ל98/95 אין בלאי מואץ יתכן פגיעה בביצועים.

מנפחים את הצמיגים ללחצים כאלה על מנת לשמור על צורתם ועל עמידותם בזמן המשלוח והעמידה הממושכת בבונדד.

הגרסא הזאת היא הגרסא הספורטיבית של הקורסה(כמו פולו gti לפולו רגילה) והיא לא ביבוא אישי.

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם
כמדומני, זכור לי משהו על זה שמנפחים את הצמיגים בהובלה יותר מהלחץ הרגיל כדי לשמור עליהם או משהו כזה.

מנפחים אותם בלחץ יתר כהכנה לקראת שהות ממושכת בחצר המפעל/מחסני היבואן ובנוסף יש את עניין ההובלה הימית, עם הבדלי אקלים בין אזורים ובין יום/לילה. באנייה יעודית להובלת רכב, בה המכוניות מעוגנות צמוד זו לזו, הדבר האחרון שמישהו צריך זה פנצ'רים.

וליבגני פותח השרשור, תתחדש. כל קורסה OPC נוספת שעולה על הכביש - קל וחומר בחיפה - משמחת אותי. הצוות החיפאי בסוכנות, ניב, מקס ומנהלת האולם - הם חבורה חיובית ביותר.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

• תוכן חדש...