Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגבי LSD, יש אפשרות של QUAIFE (יותר זול) או WAVETRAC האמריקאית המחיר הוא עד 1000 דולר, אם זה לא היה דורש פרוק גיר הייתי חושב על זה, אבל אחריות זה לא משהו שבא לי לוותר עליו ברכב כזה.

את הניורבורגרינג לא מייבאים כי האוקטן שהם ממליצים הוא מעל 100, בארץ אפילו 98 נורמלי קשה להביא.

• תגובות 102
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יותר לכוון 140 אלף :wink:

זה כבר האדם השני שקנה ומדווח שהרכב עולה יותר לכיוון ה- 140K ש"ח, לא מזמן עוד מישהו שלח לי גם פירוט מורחב במייל עם הצעת מחיר דומה.

אין ספק שאופל עושים עבודה מצוינת, ומעדיפים למכור יותר מאשר להרוויח. מדיניות התמחור שלהם טובה - הלוואי כולם היו הולכים בעקבותיהם.

מחכים לתמונות פנים :) ושוב: תתחדש.

פורסם

אין ספק שאופל עושים עבודה מצוינת, ומעדיפים למכור יותר מאשר להרוויח. מדיניות התמחור שלהם טובה - הלוואי כולם היו .

לדעתי זה נובע ממהלך שיווקי מצויין- אופל כשלה בארץ מבחינה שיווקית עד כדי הפסקת ייבוא, היבואן החדש רוצה לשדר הצלחה, את זה משדרים על הכביש, ככל שיש יותר מכוניות כך המכונית ״מצליחה״.

אני מעריך שכאשר יראו מספיק דגמי אופל על הכביש- המחירים יתחילו להתרומם מעט כדי ליצור מיצוב מעט יותר ״יוקרתי״.

בכל אופן, הקורסה הזאת ב-140k שקלים- עיסקה אטרקטיבית בהחלט.

אני אישית מאוד אוהב את המכונית, ממש יפה וכנראה גם אופה לא רע בכלל.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

תתחדש, טוב שיש עוד אחת בחיפה (אני ראיתי לא מזמן את הכחולה, מדהימה), רכב יפה, העם דורש תמונות נוספות.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

תתחדש רכב מדהים !!! סע בדרכים טובות :) הרכב הזה מגיע רק עם תיבת הילוכים ידנית או שגם אוטומטית ?אני מדבר לגירסת הספורט שיש לך ה opc .

Volkswagen Polo 1.2 TSI 2011

פורסם

תתחדש, טוב לראות שלאחר ההתלבטויות הארוכות הגעת להחלטה שנראה שאתה שלם איתה ומרוצה ממנה.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

איזה מושבים נהדרים :).

זה רק אני, או שפעם היו מושבים קצת שונים, בלי העור באזורים שונים?

.Your average Notepad

פורסם

יפיפיה,אין שעון חום מנוע?הגג הפנורמי מגיע כסטנדרט או בתוספת תשלום?

אם בא לך פרט קצת על האבזור שהגיע עם הרכב,ושוב אחלה רכב בצבע המתאים,תהנה ותנהג בזהירות!!

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

• תוכן חדש...