Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

חוזר מביקור בזק בברלין בסופה"ש.

באחת החנויות נתקלתי בשני המוצרים הבאים של חברת AA אותה אני מכיר מתחום מפות הכבישים באירופה.

המחיר היה 2.5 יורו ליחידה כך שכמובן לא היססתי.

רק אשתי השתוממה למראה המוצרים ושאלה אם יש קשר למצעד הגאווה שהתקיים שם בסופ"ש...

20130624_190841.jpg

20130624_190852.jpg

פורסם

בפעם הבאה שתגיע לגרמניה תריץ קצת חיפוש לגבי חנויות דיטיילינג מקומיות.

אני בזמנו קבלתי משם מנזרנה PL במחיר מאוד מצחיק.

כמו כן האיביי הגרמני עשיר במוצרי דיטיילינג טובים.

תתחדש.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם
נחמד מאוד, השאלה האם המוצר מיוצר בסין או בגרמניה 8)

UK

ולא הייתי פוסל כל מוצר שמיוצר בסין. רוב המוצרים גם של החברות המובילות מיוצרים שם בשל עלות כח העבודה.

לדוגמא, האם לא לקנות אייפון או אייפד כי מיוצרים בסין?

אם מדובר בחברה רצינית קרוב לוודאי שתקן האיכות שלה מחמיר וכך גם מוצרים המיוצרים בסין עוברים בקרת איכות ברמה של החברה.

פורסם
נחמד מאוד, השאלה האם המוצר מיוצר בסין או בגרמניה 8)

בימינו, נדירים הם המוצרים שאינם מיוצרים בסין...הביטוי "זבל סיני" כבר לא נכון כמו שהיה לפני כמה שנים.

עריכה:אגב, כשהייתי לפני שלושה חודשים במינכן למשך יומיים כל הזמן חיפשתי מוצרי דיטיילינג ולצערי נתקלתי בכאלה של SONAX רק בתחנת דלק והמחירים היו ממש בשמיים :sad:

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

זה סתם הייתה ציניות, פשוט זה בטח מבאס לקנות מוצר בגרמניה ולגלות שהוא מיוצר בסין :wink:

סתם יש לי קטע של אהבה למוצרים שמיוצרים שגרמניה, אף פעם לא נתקלתי בטח שאכזב אותי

• תוכן חדש...