Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4749 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברצוני להדפיס שרשור ארוך המופיע בימים אלו בפורום, העתקתי כבר את רובו לקובץ וורד על ידי סימון ובחירה עם העכבר בדף הפורום, והדבקה בתוך קובץ וורד (למעשה בכמה קבצים כדי שהקובץ לא יהיה כבד מידי).

בקובץ וורד כל המלל והתמונות מופיעים בתוך טבלאות, באופן אוטומטי - ולמעשה כמו שהוא נראה מעל גבי המסך, כשהמסגרת הנראית על המסך היא טבלה בתוך הוורד.

חשבתי שלאחר שאסיים לערוך שגיאות כתיב וכן פיסוק ומעברי שורות וכדומה, אדפיס את הכל ל-PDF, ואם תהיה אפשרות כספית - אז בבא העת נוכל להדפיס על נייר ולתייק בקלסר.

הבעיה העיקרית היא: בקובץ וורד הטבלאות משתנות מהודעה להודעה. גם לאחר עריכה ושמירה, בפתיחת הקובץ מחדש הטבלאות חוזרות לסורם. :evil:

שאלה נוספת היא, כיצד אוכל להדפיס את הכל לקובץ PDF אחד, כאשר כיום החומר מתפרש על כמה קבצי וורד.

על כן, באם מישהי/מישהו מכירים אפשרות לשמור על סוג קובץ אחר, שהחומר "יישב במקום" ללא גילוי סימני חיים עצמאיים,

וכן אם מישהו התנסה בסגנון עבודה מופרכת שכזו ויוכל להחכימני עוד, בעיקר האם ישנו קובץ אחר שכדאי להשתמש בו במקום בוורד.

כל העבודה הנ"ל נעשית בידיעת פותח השרשור, בהסכמתו וברצונו (נראה לי שהוא העריך יותר ממני כמה עבודה נמלים מצפה לי, מה שאני לא הערכתי נכונה).

המטרה היא לתת לו את השרשור כולו בקובץ PDF, והיתה לי מחשבה גם להדפיס את החומר, אולם בהדפסה צבעונית המחיר יהיה בסביבות ה-1,000 ש"ח וצפונה.

בתודה מראש.

:idea:בכביש אל תהיה צודק, היה חכם.
פורסם

אם השרשור מכיל רק מעט תמונות ( או אין בכלל תמונות) עדיף להדביק ב"הדבקה מיוחדת" > טקסט יוניקוד בלבד.

כך יתקבל קובץ וורד קטן, וללא טבלאות שעלולות להסתבך.

את מעט התמונות, ניתן להדביק כל אחת לחוד.

אם מותר להעיר, חבל להדפיס (זכור את העצים החסרים באנזונס). שמור בכמה מקומות ותמיד תוכל לצפות מחדש על מסך המחשב.

בהצלחה

יהודה

פורסם
לא יודע לגבי הנצחה, אבל את האופטופיק צריך לגנוז בסופו של כל יום.

עם המקרים המוזרים שלך, במיוחד! :-D

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

נשמע כמו משהו שכדאי לבצע היישר מבסיס הנתונים ולא מהממשק הגרפי.

פנה למנהל הפורום (שלומי), הסבר את המצב ובקש הצעת מחיר שתגלם את זמן העבודה שהפעולה תיקח לו.

לדעתי זו תהיה הדרך הנקיה והמהימנה ביותר להעביר את המידע מהסייברספייס אל הדפוס.

פורסם

אני היחיד שרוצה לדעת על איזה שרשור מדובר, ולמה פותח השרשור הנוכחי כ"כ רוצה להדפיס אותו?

.Your average Notepad

פורסם

לחץ על כלי נושא בראש השרשור, וגרסת הדפסה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
לא, אבל לא נעים...:roll:

נו, זה לא ברור?, שירשור הטחורים של לוקו, אין ספק שזה ראוי להיות מתוייק בספריה הלאומית לצד ח.נ.ביאליק.

פורסם

אני מהמר על שרשור "האם קיים בארץ מספר זהב?" :)

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם
נשמע כמו משהו שכדאי לבצע היישר מבסיס הנתונים ולא מהממשק הגרפי.

פנה למנהל הפורום (שלומי), הסבר את המצב ובקש הצעת מחיר שתגלם את זמן העבודה שהפעולה תיקח לו.

לדעתי זו תהיה הדרך הנקיה והמהימנה ביותר להעביר את המידע מהסייברספייס אל הדפוס.

במקרה כזה אולי שלומי לא ידע מה לעשות. לפיכך הוא יחפש ברשת מידע על תעריף מינימום ויתקל בשרשור מינימום מחיר לתרגום של פרנקוס, לאחר שיקרא את כל השרשור, הוא יהיה עייף, מבולבל ומתוסכל ולכן ידרוש משימוניק תעריף מקסימום שיגלם בתוכו קריאת השרשור.

תוספת למשועממים:בעקבות זאת עלול להתפתח מו"מ מתיש בין שלומי לשימוניק. מה שנקרא קרבות ש' בש'.יהיו גם עצות מסביב, שלומי יתעיף מאוד ומתוך יאוש יציע את הפורום למכירה בפורום אלטעזאכן. שם יציקו לו עוד בלי לרכוש דבר עד שיתיאש וירד מן הארץ. אז יפתח שרשור ארוך המטיף לו מוסר מדוע ירד מן הארץ וזו רק ההתחלה.

• תוכן חדש...