Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,אני מחפש בזמן האחרון אנשים שקשורים בנושא ויוכלו לעזור לי או לייעץ.

הסיפור- קיבלתי זימון למבחנים לחובלים , עברתי וקיבלתי זימון לגיבוש. כשהגעתי לגיבוש סימנתי בטופס הרפואי שהיה לי רשרוש בלב בגיל קטן. שלחו אותי הביתה לעשות אקו לב. הבדיקה יצאה תקינה.

התקשרתי לבקש זימון לגיבוש הבא, ולא רצו לתת לי. הגעתי לבסיס ביום הגיבוש השני , הצגתי את הטפסים והעובדות והכניסו אותי. בגלל שכל העניין התנהל בצורה הזו, לא הספקתי לישון כמעט. וכששאלו כמה זמן ישנו לפני הגיבוש עניתי 6 כשבעצם ישנתי פחות( צריך לישון 7). מפקד הגיבוש אמר לי שאני לא יכול לעשות ככה גיבוש ושלח אותי הביתה עם הסבר שאני זכאי לעוד גיבוש.

תאריך הגיוס שלי הוא 30.7 להנדסה קרבית. סיימתי ללמוד לפני יומיים. אני רוצה לדחות את הגיוס על מנת שאוכל לגשת לגיבוש, בע"ה ובעזרתי לעבור ולהתחיל את הקורס ואת השירות הארוך.

שלחתי פקסים, המלצות, ערעורים- מכולם התקבלה תשובה שלילית.

יש למישהו רעיון ? יכולת לעזור ? תגובות מניסיון ?

תודה רבה , מוטי

פורסם

הייתי במצב זהה לשלך. ממש זהה. את הדחיה המיוחלת הצלחתי להשיג דרך ידידה ששירתה בלשכת הגיוס שהכניסה אותי ונתנה לי לדבר עם הקצין הנכון. מיותר לציין כמובן שכל המכתבים והערעורים ששלחתי נדחו.

בסופו של דבר, סיימתי גיבוש ולא התקבלתי. עקב העובדה שהגיבוש היה בספטמבר, והגיוס בנוב', לא נתנו לי שום ראיון (גורף לכל מי שהגיוס היה קרוב לגיבוש), וגם נאלצתי להתגייס לכלל צה"לי כי לא הספיקו להתחשב לי במנילא. כמובן שבגיוס הציעו לי שריון-תותחנים-הנדסה-קרקל, וכדי להשיג את מה שרציתי (מי ישמע, כולה גבעתי..) נאלצתי לדחות שירות ב3 חודשים ולהתגייס במרץ. במקום אוג' של השנה הקודמת.

שורה תחתונה, נכון לאותו רגע, נשארתי עם הז*ן ביד.

פורסם

מצטער, השתחררה מזמן.

כל הסיפור קרה לפני שנתיים.

תנסה לבדוק, תמיד יש אחות /ידידה של מישהו מהשכבה, שמשרתת בלשכה הקרובה למקום המגורים.

• תוכן חדש...