Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ספורט עד 500K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4733 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכון להיום אני בעלים של פולו GTI 2011 בליסינג ואני מתכנן להחליף אותו ברכב ספורט חדש עד 500K.

אם אני תוכם את טווח המחירים ב 300 עד 500, מה האופציות? האם אתם יודעים כמה עולה ביטוח לרכב כזה?

איזה עוד הוצאות שאני לא חושב עליהן יש לאוטו כזה? דלק, טיפולים...

קראתי שה A45 AMG של מרצדס מגיעה ברבעון השלישי של השנה. אין עדיין מחיר אבל אני רוצה להאמין שהיא נכנסת בתקציב.

החלום שלי עד לפני חודש היה ה M135I אבל עכשיו אני רוצה לדעצת אילו עוד אופציות שלא ביבוא אישי (או שכן???).

תודה לעוזרים.

• תגובות 91
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ירידת ערך רצחנית כזאת שתהפוך את עלות הטיפולים והדלק ללא רלוונטית.

כמה? בהנחה שאתה רוכש רכב ב-500000 ש"ח. כ-300000 ש"ח לפחות בשלוש שנים הראשונות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

יש פה בחור שסיקר את ה M135 ונראה שהוא מאוד נהנה איתה.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

בקרוב מגיע לארץ האלפא 4C שאמורה להסתובב סביב התקציב הזה.

שווה לך לקפוץ ליגאל אלון ולברר התכנות לרכישה (מגיע כמות קטנה מאוד בהתחלה).

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
נכון להיום אני בעלים של פולו GTI 2011 בליסינג ואני מתכנן להחליף אותו ברכב ספורט חדש עד 500K.

אם אני תוכם את טווח המחירים ב 300 עד 500, מה האופציות? האם אתם יודעים כמה עולה ביטוח לרכב כזה?

איזה עוד הוצאות שאני לא חושב עליהן יש לאוטו כזה? דלק, טיפולים...

קראתי שה A45 AMG של מרצדס מגיעה ברבעון השלישי של השנה. אין עדיין מחיר אבל אני רוצה להאמין שהיא נכנסת בתקציב.

החלום שלי עד לפני חודש היה ה M135I אבל עכשיו אני רוצה לדעצת אילו עוד אופציות שלא ביבוא אישי (או שכן???).

תודה לעוזרים.

האם אתה מהאקסיט של וויז ?:-)

פורסם
מי שמחפש רכב ב500,000 (חמש מאות אלף) ש"ח עוד שואל על הוצאות?

ברור!

זה שחסכת חצי מיליון לא אומר שיש לך עוד חצי מיליון לשפוך על הוצאות.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
מי שמחפש רכב ב500,000 (חמש מאות אלף) ש"ח עוד שואל על הוצאות?

יכול להיות שאם צפויות לו הוצאות שהם פי 3 ממה שהוא שיער בנפשו הוא ישים חלק מהסכום בצד לטובת הפתעות, לא ככה? תמיד עדיף להיות בעניינים בכל הקשור בהיקף ההוצאות.

מישהו רשם לך בקשר לאלפא החדשה - גם אני הייתי שוקל את זה, על פניו נראה כמשהו ששווה את ההשקעה.

אבל זה הכל מסתכם בנסיעות מבחן, יש לך כמה אופציות לרכבי ספורט שנמכרים בארץ, הייתי ממליץ לגשת לסוכניות, להתעניין במה שיציעו לך ולהתנסות, ככה תדע הכי טוב - אם אתה מוכן להתפשר על מעט כח מנוע בשביל אבזור ונוחות או שאתה לגמרי מכור לרעש במנוע עצמתי.

פורסם
ברור!

זה שחסכת חצי מיליון לא אומר שיש לך עוד חצי מיליון לשפוך על הוצאות.

חבר אני אוהב אותך לכן אני ממליץ לך לרכוש דירה או להשקיע ולא לקחת 500 אלף להפוך אותם ל50 אלף תוך שנים בודדות.

פורסם

בד''כ מי שיש לו 500K לרכב, כנראה גם שיש לו דירה מבטון וסיד ולא הולך לגור באוטו.

אולי פשוט אל תיכנסו לו לכיס?

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
בקרוב מגיע לארץ האלפא 4C שאמורה להסתובב סביב התקציב הזה.

שווה לך לקפוץ ליגאל אלון ולברר התכנות לרכישה (מגיע כמות קטנה מאוד בהתחלה).

עידן

+1. הרבה יותר מעניין מכל אופציה אחרת בטווח מחיר זה.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
יש פה בחור שסיקר את ה M135 ונראה שהוא מאוד נהנה איתה.

אני עוקב אחרי הרכב הזה כבר הרבה זמן. קצת הלחיץ אותי מה שהוא רשם על ההנעה האחורית.

בלי קשר, הוא לא מפסיק להשוות את הרכב למגאן הקודמת שלו ולא נראה שהפערים כאלו גדולים.

תודה

פורסם

תוכל למקד קצת את הדרישות? אתה רוצה ספורט פרופר, או ספורטיבי? בסכום הנ"ל נכנסת לך 335 וישאר עודף. נדמה לי שגם S4 בתקציב.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.

• תוכן חדש...