Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ספורט עד 500K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפותח השרשור, אין מה לעשות, כדי לרכוש רכב באמת ברמה חייב יבוא אישי בתקציב שלך.

רובם המוחלט של הרכבים המטורפים שאתם רואים על הכביש הגיעו מייבוא אישי.

תיכנס לבוואריאן מוטורס והם יסבירו לך הכל, גם מה שקשור באחריות. התרשמתי מהם לטובה.

תראה אצליהם באתר המון רכבים ותבחר. או שתבקש משהו מיוחד.

מאוד מעניין מה שאתה כותב פה. שמעתי על באוואריאן מוטורס רק חשבתי שהם עוד יבואנים מורשים של רכבים.

מה בעצם השירות שלהם? "לעזור" לאנשים עם יבוא אישי (וכמובן להרוויח כמה ג'ובות בדרך)? אם התשובה היא כן, אני אקפוץ אליהם בוודאות. לא ממש אכפת לי לקנות רכב בארץ עם כל המחירים היקרים, הבעיה היא אחרת, אין מספיק היצע של מכוניות לעומת חו"ל.

תודה

• תגובות 91
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מאוד מעניין מה שאתה כותב פה. שמעתי על באוואריאן מוטורס רק חשבתי שהם עוד יבואנים מורשים של רכבים.

מה בעצם השירות שלהם? "לעזור" לאנשים עם יבוא אישי (וכמובן להרוויח כמה ג'ובות בדרך)? אם התשובה היא כן, אני אקפוץ אליהם בוודאות. לא ממש אכפת לי לקנות רכב בארץ עם כל המחירים היקרים, הבעיה היא אחרת, אין מספיק היצע של מכוניות לעומת חו"ל.

תודה

ולך תדע שהם לא דוחפים לך מכונית אחרי טוטאלוס...

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

למרצדס , במוו , פורשה וכו׳ ... יש אחריות בינלאומית לרכבים חדשים , היבואן בארץ חייב לכבד אותה .

זה לגבי נושא האחריות ביבוא אישי .

פורסם
למרצדס , במוו , פורשה וכו׳ ... יש אחריות בינלאומית לרכבים חדשים , היבואן בארץ חייב לכבד אותה .

זה לגבי נושא האחריות ביבוא אישי .

אוקיי. מעניין!!

תודה

פורסם

למה לא לעשות טיול לארה"ב?

ביקור בסוכניות, נסיעות מבחן, רכישה אחרי התמקחות, חוזרים לארץ מוציאים רישיון ייבוא (לא סיפור) ודואגים לשילוח.

עלות הטיול תהיה מזערית והרווח הוא עצום.

haters will hate

פורסם

ביקור בסוכניות, נסיעות מבחן, רכישה אחרי התמקחות, חוזרים לארץ מוציאים רישיון ייבוא (לא סיפור) ודואגים לשילוח.

גם אמריקה וגם רכישת רכב?,נשמע כמו תוכנית טובה.

:idea: .

Porsche 944 turbo

פורסם

אין ספק שזה נשמע כמו תוכנית מצויינת אבל ממש לא בא לי להתעסק עד כדי כך כדי לרכוש אוטו.

כפי שכתבתי, לא ממש אכפת לי לשלם את המחירים שהיבואנים מבקשים. הבעיה שלי היא ההיצע הדל בתקציב שלי.

פורסם
הייתי מצפה לראות תוכנית של כולבוטק בנושא כדי להאמין.

יש תכנית כל שבוע והם כבר בעונה ה-5/6/7 שלהם(אם לא יותר).

יכול להיות עדיין לא הגיעו אליהם פשוט.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
:lol:

עכשו רק נשאר לך לבטח אותה.

• תוכן חדש...