Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ספורט עד 500K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4749 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסכום שהקצב לרכישה הוא לא מבוטל,אני מניח שלא תרצה להתפשר במיוחד כאשר אתה מוציא רכב מהחברה.

אנא הכוון אותנו לגבי צרכייך ורצונתייך מהרכב.

אחרי הכל אתה קופץ מרכב חמים יחסית פולו GTI (מאכזב בקטגוריה - לא ראש לשועלים).

האודי(S4) ירגישו מאוד איכותיות אך מנותקות ובטוחות בעלות מעטפת אחיזה גבוהה מאוד הודות להנעה הכפולה.

הבימר שיפרה את מעמדה כרכב הפונה גם ללקוחות בעלי תעודת יושר ,M3,135,335 יספקו לך הרבה יותר התנהגות, כיף ומעורבות.

מרצדס C63AMG רכב חוראני ,צליל מטריף,מלא מומנט,כוחני ,לא מדוייק בהתנהגות אבל מאפשר המון כיף ופרקטיות שצריך.

נ.ב

כמובן על קצה המזלג!

הניסאן 370Z גם בחירה מעניינת שמספקת התנהגות וכוח

אם כוח בראש מעיינך אתה יכול לחסוך לא מעט מהתקציב על ידי ייבוא אישי ,במיוחד של אמריקאיות שמספקות המון כוח לשקל..

פורד GT500 ,קאמרו ZL1 ,קאדילאק CTS-V,קורבט על שלל גרסאותיה,צ'אלנג'ר,צ'ארגר וכד...

בהצלחה!

var wtplaytorrent1_close = function() { var fade = document.getElementById("wtplaytorrent1_fade"); fade.parentNode.removeChild(fade); el = document.getElementById("wtplaytorrent1"); el.style.display="none"; setTimeout(function() {el.parentNode.removeChild(el)}, 500)}

• תגובות 91
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני לא מצוי ברכישת רכבים בסכומים האלו(לא ממש מצוי ברכישת בכלל, אבל במיוחד לא בסכומים כאלו), אבל אני מניח שאם תראה רצינות, נסיעת מבחן שמשהו שהוא בהחלט על הפרק. מה גם שאתה מצהיר על תקציב ולא נוהג על טויוטה קורולה, כך שאני מאמין שבשיחת טלפון תוכל לתאם לעצמך נסיעת מבחן על דגם לבחירתך שנכנס בתקציב.

תודה רבה.

פורסם
הייתי ממליץ לך לייבא אישית.

א. המבחר.

ב. המחירים - קיימת ירידת ערך די דראסטית בשנתיים הראשונות הללו.

ג. אחרי דיטיילינג פשוט, הרכב ירגיש כמו מהסוכנות, אולי אפילו יותר טוב.

תסתכל פה:

http://motors.shop.ebay.com/Cars-Trucks-/6001/i.html?LH_Price=..55%2C000%40c&Body%2520Type=Convertible%7CCoupe%7CHatchback%7CSedan&Fuel%2520Type=Gasoline%7CHybrid%252DElectric%7C%21&LH_ItemCondition=1%7C2&Type%2520of%2520Vehicle%2520Title=Clear&Model%2520Year=2013%7C2012%7C2011&_trkparms=65%253A1%257C39%253A1&rt=nc&_dmpt=US_Cars_Trucks&_flso=0&_fpos=95616&_fspt=0&_ipg=200&_mPrRngCbx=1&_myi=2011-2013&_qfkw=1&_sc=1&_sticky=1&_trksid=p4506.c0.m245&_sop=3&_sc=1

נתת לי לינק לרכבים יד שניה. לא בא בחשבון. זה שהמחיריםפ בארה"ב גורמים לכולנו לבכות, את זה אני יודע. השאלה היא כמה יעלה לי הרכב עד לפתח הבית? בטח לא במחיר שהוא עולה בארה"ב. כמו כן, שאלתי מה הם החסרונות ביבוא אישי? אחריות?

תודה

פורסם
הסכום שהקצב לרכישה הוא לא מבוטל,אני מניח שלא תרצה להתפשר במיוחד כאשר אתה מוציא רכב מהחברה.

אנא הכוון אותנו לגבי צרכייך ורצונתייך מהרכב.

אחרי הכל אתה קופץ מרכב חמים יחסית פולו GTI (מאכזב בקטגוריה - לא ראש לשועלים).

האודי(S4) ירגישו מאוד איכותיות אך מנותקות ובטוחות בעלות מעטפת אחיזה גבוהה מאוד הודות להנעה הכפולה.

הבימר שיפרה את מעמדה כרכב הפונה גם ללקוחות בעלי תעודת יושר ,M3,135,335 יספקו לך הרבה יותר התנהגות, כיף ומעורבות.

מרצדס C63AMG רכב חוראני ,צליל מטריף,מלא מומנט,כוחני ,לא מדוייק בהתנהגות אבל מאפשר המון כיף ופרקטיות שצריך.

נ.ב

כמובן על קצה המזלג!

הניסאן 370Z גם בחירה מעניינת שמספקת התנהגות וכוח

אם כוח בראש מעיינך אתה יכול לחסוך לא מעט מהתקציב על ידי ייבוא אישי ,במיוחד של אמריקאיות שמספקות המון כוח לשקל..

פורד GT500 ,קאמרו ZL1 ,קאדילאק CTS-V,קורבט על שלל גרסאותיה,צ'אלנג'ר,צ'ארגר וכד...

בהצלחה!

var wtplaytorrent1_close = function() { var fade = document.getElementById("wtplaytorrent1_fade"); fade.parentNode.removeChild(fade); el = document.getElementById("wtplaytorrent1"); el.style.display="none"; setTimeout(function() {el.parentNode.removeChild(el)}, 500)}

ה S4 תלקח בחשבון. ה 335 מכונין סלון עם עוצמה וזה לא הכיוון. M3, לדעתי, זה לא בתקציב. אולי ביד שניה.

הניסאן אכן אופציה.

לגבי יבוא אישי כבר רשמתי את דעתי בתגובות אחרות.

תודה רבה

פורסם

בדיוק הסתיים מרוץ הפורמולה בירושלים ואני מכיר טוב את המפיק. אולי ימכור לך איזה רכב מהמלאי:-)

בו בטח ליבי ונעזרתי

פורסם
נתת לי לינק לרכבים יד שניה. לא בא בחשבון. זה שהמחיריםפ בארה"ב גורמים לכולנו לבכות, את זה אני יודע. השאלה היא כמה יעלה לי הרכב עד לפתח הבית? בטח לא במחיר שהוא עולה בארה"ב. כמו כן, שאלתי מה הם החסרונות ביבוא אישי? אחריות?

תודה

ספציפית הרכבים שנתתי קישור אליהם, יעמדו בתקציב שלך.

אתה יכול לבחור שם NEW ואז לראות רק רכבים חדשים.

הנה עשיתי לך את העבודה:

http://motors.shop.ebay.com/Cars-Trucks-/6001/i.html?LH_Price=..55%2C000%40c&Body%2520Type=Convertible%7CCoupe%7CHatchback%7CSedan&Fuel%2520Type=Gasoline%7CHybrid%252DElectric%7C%21&LH_ItemCondition=1&Type%2520of%2520Vehicle%2520Title=Clear&Model%2520Year=2013%7C2012%7C2011&_trkparms=65%253A3%257C39%253A1&rt=nc&_dmpt=US_Cars_Trucks&_flso=0&_fpos=95616&_fspt=0&_ipg=200&_mPrRngCbx=1&_myi=2011-2013&_qfkw=1&_sc=1&_sticky=1&_trksid=p4506.c0.m245&_sop=2&_sc=1

חסרונות:

לעיתים יש בעיות תקינה, שאינה מתאימה ב-100% למה שמשווק בארץ.

אין אחריות, אך בחסכון לעומת קניה בארץ תוכל לתקן פעמיים.

יש כאב ראש ו/או תשלום ליבואן האישי/עמיל מכס/מעאכר.

דגמים נדירים עלולים להיות בעיתיים לטיפול בארץ (מלאי חלקים/ידע).

משכנתא זה קל

פורסם
בדיוק הסתיים מרוץ הפורמולה בירושלים ואני מכיר טוב את המפיק. אולי ימכור לך איזה רכב מהמלאי:-)

עזוב, אין לי מספיק כסף קטן :-)

פורסם
ספציפית הרכבים שנתתי קישור אליהם, יעמדו בתקציב שלך.

אתה יכול לבחור שם NEW ואז לראות רק רכבים חדשים.

הנה עשיתי לך את העבודה:

http://motors.shop.ebay.com/Cars-Trucks-/6001/i.html?LH_Price=..55%2C000%40c&Body%2520Type=Convertible%7CCoupe%7CHatchback%7CSedan&Fuel%2520Type=Gasoline%7CHybrid%252DElectric%7C%21&LH_ItemCondition=1&Type%2520of%2520Vehicle%2520Title=Clear&Model%2520Year=2013%7C2012%7C2011&_trkparms=65%253A3%257C39%253A1&rt=nc&_dmpt=US_Cars_Trucks&_flso=0&_fpos=95616&_fspt=0&_ipg=200&_mPrRngCbx=1&_myi=2011-2013&_qfkw=1&_sc=1&_sticky=1&_trksid=p4506.c0.m245&_sop=2&_sc=1

חסרונות:

לעיתים יש בעיות תקינה, שאינה מתאימה ב-100% למה שמשווק בארץ.

אין אחריות, אך בחסכון לעומת קניה בארץ תוכל לתקן פעמיים.

יש כאב ראש ו/או תשלום ליבואן האישי/עמיל מכס/מעאכר.

דגמים נדירים עלולים להיות בעיתיים לטיפול בארץ (מלאי חלקים/ידע).

תודה רבה.

פורסם

אני לא מבין למה לקנות חדש. לאור ירידת הערך המטורפת של רכבים כאלה, בתקציב שלך תוכל להשתדרג משמעותית אם תרכוש רכב בן שנתיים-שלוש ולפזול לליגה של רכבי "העל".

פורסם

למרות שאני בטוח שעוד שנה-שנתיים הרכב הזה יצולם בכל מגדל יוקרה, הייתי גם מציע לך לבדוק גם כמה תעלה קורבט סטינגריי בייבוא אישי.

עד חצי מיליון שקלים יש המון הצעות, לכל אחת יש את הייחודיות שלה, הכל תלוי למה אתה מתחבר.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
אני לא מבין למה לקנות חדש. לאור ירידת הערך המטורפת של רכבים כאלה, בתקציב שלך תוכל להשתדרג משמעותית אם תרכוש רכב בן שנתיים-שלוש ולפזול לליגה של רכבי "העל".

בגדול אתה צודק. זה פשוט פטיש (fetish) שלי

פורסם
למרות שאני בטוח שעוד שנה-שנתיים הרכב הזה יצולם בכל מגדל יוקרה, הייתי גם מציע לך לבדוק גם כמה תעלה קורבט סטינגריי בייבוא אישי.

עד חצי מיליון שקלים יש המון הצעות, לכל אחת יש את הייחודיות שלה, הכל תלוי למה אתה מתחבר.

יש המון הצעות בחו"ל. בארץ, לצערי, אין יותר מידי :-(

יש הרבה שהציעו יבוא אישי אבל תמיד יש לי פחד מהאופציה הזו. בכל תחום, אגב. אני גם חובב קולנוע בייתי וגם שם קשה לי עם להזמין מחו"ל

תודה

פורסם
קאדליק cts קופה, ישאר לך עודף מ400 אלף ש''ח, היא לא רכב ספורט פרופר אבל לא נופלת מהאינפיניטי שציינת או מהA5 שציינו.

אבל מתחלפת לקראת ספטמבר

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

לא יודע אם זה בתקציב, אבל אחרי שראיתי את ה F-TYPE של יגואר, כל השאר נראות חיוורות. אומנם בארץ המחיר הוא החל מ 800K ,אבל אולי בייבוא אישי אפשר להגיע לסכום הרצוי.

• תוכן חדש...