Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ספורט עד 500K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לך מפה.

למה לזלזל בי וסתם להקניט אם אני בא בכיף ומנסה להמליץ לו? בגלל שאין לי רישיון ? בגלל שאתה חש שאתה גדול ומבין יותר ממני במכוניות?

בגלל שבמפורש רשום לך בחוקי הפורום שאם אין לך רשיון אז אל תגיב.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
  • תגובות 91
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

Notepad לא יפה,

אז מה אם הילד בן 13,הוא כותב ומתבטא יפה מאוד,ומפגין ידע בתחום ועושה רושם כי תחום הרכב מושך את תשומת ליבו.

אז נכון אין לו רישון,אבל לך יש מושג איך A45 מרגישה? או 135M? כי לקרוא כתבות כולם יכולים.

Porsche 944 turbo

פורסם
Notepad לא יפה,

אז מה אם הילד בן 13,הוא כותב ומתבטא יפה מאוד,ומפגין ידע בתחום ועושה רושם כי תחום הרכב מושך את תשומת ליבו.

אז נכון אין לו רישון,אבל לך יש מושג איך A45 מרגישה? או 135M? כי לקרוא כתבות כולם יכולים.

לקרוא כתבה ולהסיק ממנה שהמכונית היא "מהנה להניגה" ולרשום פה בלי שיש לך רשיון בכלל זה בעייתי,כי הרושם לא יודע מה זה אומר בכלל.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
לקרוא כתבה ולהסיק ממנה שהמכונית היא "מהנה להניגה" ולרשום פה בלי שיש לך רשיון בכלל זה בעייתי,כי הרושם לא יודע מה זה אומר בכלל.

מסכים,אך עם זאת יש לקחת בחשבון שיש מגיבים מכל שנות הנסיון שלהם על הכביש מסתכמות בין ביונדאי אוטומטית לנסיעה באוטובוס.

גם הם לא בדיוק "יודעים על מה הם מדברים"

Porsche 944 turbo

פורסם

אני כתבתי שהיא מהירה מאוד, לא כתבתי שום דבר על זה שהיא מהנה לנהיגה. אני מסכים לגמרי עם זה שאני לא יודע איך אמורה להרגיש מכונית מהנה לנהיגה, כי אף פעם לא נהגתי. (האמנם? :twisted: )

S3

פורסם

למען הסר ספק, לא הייתה כוונה להעליב אף אחד. אבל לכל דבר יש גיל, גם בעולם הרכב. אני הייתי חולה הגה כבר מגיל שנתיים. אז הייתה לי מכונית משטרה כחולה שהייתי מגלגל הלוך-חזור ומתבאס שהיא גם לא פונה (היא הייתה אצלי במשך שנים, הספקתי לפתח זכרון ארוך טווח). היה לי שטיח עם כבישים ומכוניות עליו. ובגיל 5-6 ביקרתי בתחנת כיבוי אש כדי לשבת מול ההגה ולהתלהב מהמשאית (ולא מהכבאים). גיל 13 זה הגיל שבו אמורים לשחק משחקי מחשב / קונסולות. הפורום נועד לאנשים שכבר מבינים טיפה יותר ועברו את השלבים הראשוניים, ומעוניינים לשתף אנשים אחרים בחוויות שלהם בעולם הרכב (תיאור גס מאוד). על אף אחד מהרכבים הספציפים האלה לא נהגתי - פשוט כי לא הייתה לי סיבה (בעזרת המפלצת המעופפת, עוד תהיה לי בעתיד :-P).

תגובה בסגנון "ראיתי ביו טיוב שזה רכב מהיר, מישהו שאני מכיר חושב לקנות כזה" איננה רלוונטית, כולנו יודעים להיכנס ליו-טיוב ולראות סרטונים של קריס האריס או מאט ווטסון.

אה, וגם יש פה הרבה דברים rated ma באוף טופיק.

.Your average Notepad

פורסם
כן אבל זה סוג של להיות זנב לאריות. אני מעדיף תמיד להיות ראש לשועלים :-)

פורשה היא מכונית מעולה אבל כמו כל דבר בחיים, אם אתה קונה את האופציה הזולה ביותר, לא בטוח שתהנה ממנה.

תודה

תגיד לי אתה אמיתי? זנב לאריות, לא בטוח שתהנה ממנה?

הבוקסטר/קיימן S החדשה היא האופציה הכי טובה כאן, במיוחד אם אתה אוהב נהיגה, מנוע מרכזי, הנעה אחורית, סאונד מאלף, מנצחת כל מבחן השוואתי בעולם, וכנראה זה הרכב שישמור כאן על ערך יותר מכל מה שהזכירו בתרד,(באיזור ה250-350 הוא כבר חלום שנגיש ליותר אנשים)

אז לפני שאתה יוצא בהצהרות, קפוץ לפתח תקווה, תיגש לרועי(סוף סוף סוכן שאוהב נהיגה כמונו) ובקש ממנו שיקח אותך לטעימה קצרה, אחרי שתחזור לסוכנות, אתה כבר תבין :-)

לגבי מחיר ברור שיש הנחות במיוחד בסכומים כאלה, אם תראה מספיק רצינות אפילו תשאר עם עודף.

בהצלחה.

נ.ב

ואם עבדת על כולנו ואתה ילדון משועמם בחופש הגדול, שקורא עכשיו את כל ההודעות בקו 394 לאילת, אז נסיעה טובה ואל תשכח לרדת להשתין בכושי ולהצטלם בפינת החי.

נ.ב2

גם אוטובוס של אגד נכנס בתקציב, הנעה אחורית, מנוע של מרצדס, ואפשרות להחזיר את ההשקעה

פורסם
תגיד לי אתה אמיתי? זנב לאריות, לא בטוח שתהנה ממנה?

הבוקסטר/קיימן S החדשה היא האופציה הכי טובה כאן, במיוחד אם אתה אוהב נהיגה, מנוע מרכזי, הנעה אחורית, סאונד מאלף, מנצחת כל מבחן השוואתי בעולם, וכנראה זה הרכב שישמור כאן על ערך יותר מכל מה שהזכירו בתרד,(באיזור ה250-350 הוא כבר חלום שנגיש ליותר אנשים)

אז לפני שאתה יוצא בהצהרות, קפוץ לפתח תקווה, תיגש לרועי(סוף סוף סוכן שאוהב נהיגה כמונו) ובקש ממנו שיקח אותך לטעימה קצרה, אחרי שתחזור לסוכנות, אתה כבר תבין :-)

לגבי מחיר ברור שיש הנחות במיוחד בסכומים כאלה, אם תראה מספיק רצינות אפילו תשאר עם עודף.

בהצלחה.

נ.ב

ואם עבדת על כולנו ואתה ילדון משועמם בחופש הגדול, שקורא עכשיו את כל ההודעות בקו 394 לאילת, אז נסיעה טובה ואל תשכח לרדת להשתין בכושי ולהצטלם בפינת החי.

נ.ב2

גם אוטובוס של אגד נכנס בתקציב, הנעה אחורית, מנוע של מרצדס, ואפשרות להחזיר את ההשקעה

כנראה שלא הבנת את הכוונה,

מן הסתם שקמייאן והבוקסטר הן מכוניות נהיגה מושחזות ומדהימות וכנראה אחד הכלים הטובים שניתן לקנות בישראל.

א-ב-ל בתקציב של פותח השרשור ניתן לרכוש את ה"זנב" של הדגמים הללו כאשר לדעתי הקמייאן מציע הכי פחות סוסים לשקל עם 275 בגירסאת הבסיס וסתם ניחוש פרוע מדובר בפורשה,אם כך אני מאמין שהיא גם מגיעה דיי ערומה בכל הנוגע לתוספות.

אם כבר קיימאן אז עדיף שתהיה S ומבאובזרת,וזה ממש לא בתקציבו של פותח השירשור,לכן עדיף לשקול אופציות אחרות.

Porsche 944 turbo

פורסם

גם הפורשה קיימן המושחזת וגם הבוקסטר בתצורות "הנחותות" שלהן יתנו עדיין פאן אדיר בנהיגה יותר מכל רכב

שהוזכר פה וכן גם ה Z370 .אבל יוצר השירשור לא מעוניין ב 2 מושבים.

אז פה יש לי פשרה אליך(אם יש ילדים קטנים)...911 פורשה יש שני מושבים עד גיל 10 מאחור(יד שניה או ביבוא).

סתם...תלוי בכיף שאתה מחפש כי אם ברצונך ברכב מושחז ,אז אלו המוזכרות בדרך כלל 2 מושבים מושחזות יותר (משקל קל).

אף אל פי שהבמוו המוזכרת תתן המון כיף וגם 4 מושבים הכי כיף לשקל.

המלצה שלי ...נסיעת מבחן ב במוו עלולה לפתור הרבה שיקולים(ראה הוזהרת).

אם ברמה הגבוה ופחות כיף אז... S3 אאודי תתן מענה אף אל פי שהיא מנותקת מעט.אבל עדיין

רכב אתלט ברמה גבוהה או RS3 בייבוא אישי.

פורסם

לא התכוונתי אבל בעמוד הראשון או השני שאל אותי אחד החברים שאלה ועניתי לו עליה. לכל אלו שחושבים שאני ילד בן 12 אז:

א. אני בן 40

ב. תקראו מה עניתי לבחור.

לגבי רכבים. ענה יפה הבחור ואמר בדיוק למה התכוונתי.

אני לא אומר שהפורשה הזולה ביותר היא לא רכב מהנה לנהיגה אבל אני לא בטוח שהיא מהנה לנהיגה כמו אחיותיה היקרות יותר ובמילים אחרות, יותר מהרכבים האחרים שהציעו לי.

היום, למשל,. חבר טען שאיוו בכלל היא רכב נהיגה מעולה שנותן פייט לכל אלו שעולים יותר ממנו.

דבר נוסף שרציתי לשאול זה באמת לגבי נהיגות מבחן. אתם בטוחים שנותנים נהיגות מבחן ברכבים כאלו? הרי אנחנו גרים בישראל. מה הסיכוי שכל חובב רכב בלי יכולת כלכלית לא יעשה נסיעת מבחן על כל אחד מהרכבים האלו? למשל, כשהייתי בסוכנות ניסאן, לא נתנו לי בכלל להכנס לג'י טי אר אז נסיעת מבחן?...

תודה לעוזרים

פורסם

אומנם זה לא בדיוק מה שביקשת אבל אולי שווה לך לשקול את זה, מה דעתך על פורשה פנמרה?

לא רכב ספורט טהור אבל 4 מקומות ישיבה, אופי של רכב ספורטיבי ואחת המכוניות היפות שראיתי ( בצבע שחור כן? ).

ביד 2 יש בין המחירים 400-550 K שנת 2010 ו2011 .

פורסם
אומנם זה לא בדיוק מה שביקשת אבל אולי שווה לך לשקול את זה, מה דעתך על פורשה פנמרה?

לא רכב ספורט טהור אבל 4 מקומות ישיבה, אופי של רכב ספורטיבי ואחת המכוניות היפות שראיתי ( בצבע שחור כן? ).

ביד 2 יש בין המחירים 400-550 K שנת 2010 ו2011 .

לא מעוניין ביד 2.

תודה רבה

פורסם
למשל, כשהייתי בסוכנות ניסאן, לא נתנו לי בכלל להכנס לג'י טי אר אז נסיעת מבחן?...

תודה לעוזרים

אם היית נכנס לסוכנות עם IWC לא רק שהיו נותנים לך להיכנס, אלא שהיו גם מציעים נסיעת מבחן. עם שעון מספיק יקר אפשר גם להגיע לנסיעת מבחן על ויירון ועל רולרים. אם אין לך משהו בסגנון - דבר בצורה פלצנית על כל הרכוש או על שלך או על הנסיעות התכופות שלך לחו"ל, אם אתה רואה שמנסים לחפף אותך משם. אין מה לעשות, בנאדם בן 40 שייכנס לסוכנות של פרארי עם גופיה, בגד ים וכפכפים - יתעלמו ממנו לחלוטין (גם אם הוא מליארדר, הם לא אמורים לנחש), וייגשו ישר לבחור עם החליפה והשעון. אין כאן שוויון, זה לפי שיקול דעת סוכני המכירות. כמובן שזו דוגמה קיצונית, אבל אני בטוח שהרעיון מובן.

.Your average Notepad

פורסם
אין מה לעשות, בנאדם בן 40 שייכנס לסוכנות של פרארי עם גופיה, בגד ים וכפכפים - יתעלמו ממנו לחלוטין

הזכרת לי קטע מצחיק! :lol:

גופיית ריצה של נייק, בגד ים וכפכפים אדידס שגדולים עלי ב-3 מידות. ככה בדיוק הגעתי לסוכנויות.

באותו היום ישבתי גם ב-GTR (גם הנעתי אותה וגזגזתי בסוכנות), גם ביגואר XKRS תכלת וגם בסוכנות פורשה בפתח תקווה

פתחו לי את כל הרכבים שהיו נעולים וגם הציעו נסיעת מבחן על הבוקסטר למרות שאמרתי שאין לי כסף ועניין באחת.

בגדול זה תלוי על מי אתה נופל ואם אתה מכיר את המנהלים בכלל טוב :lol:

לפותח השרשור, אין מה לעשות, כדי לרכוש רכב באמת ברמה חייב יבוא אישי בתקציב שלך.

רובם המוחלט של הרכבים המטורפים שאתם רואים על הכביש הגיעו מייבוא אישי.

תיכנס לבוואריאן מוטורס והם יסבירו לך הכל, גם מה שקשור באחריות. התרשמתי מהם לטובה.

תראה אצליהם באתר המון רכבים ותבחר. או שתבקש משהו מיוחד.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תוכן חדש...