Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתחיל בגילוי נאות, כלל לא מדובר ברכב, מדובר בארכובה ישנה של מכונת תפירה, היא הולכת לפירוק, ניקוי חול, צביעה והפיכה לבסיס למנגל.

אבל מאחר והמצב מאוד חלוד ומאחר וחשובה לי השמירה על שלמות הצורה של הברגים, פה זה המקום הנכון ליעוץ.

כל המבנה מוחזק ע"י אותם ברגים ואומים, הבעיה היא שראשי הברגים הם עגולים ושטוחים ונראים כמו מסמרה, ברגע שנתתי חצי סיבוב לאום מיד הראש של הבורג התחיל גם כן להסתובב ומאחר והוא עגול ושטוח, אין לי איך לתפוס אותו.

ברור שאני יכול לאחוז בו עם ג'אפקה (יאללה, חידון, מה מקור השם?) ו לתת קונטרה אבל זה 100% יפגע בצורה שלו.

אז אפשר לעשות את זה ולקנות ברגים חדשים אבל הייתי שמח להשתמש באותם ברגים (בעיקר כי על ראש המסמרה יש את שם מכונת התפירה.

אז מה אומרי זקני הפורום, איך פותחים בורג חלוד שכזה בלי לפגוע בראש?

כשיהיה רלוונטי, מבטיח להעלות שרשור שיפוץ מקיף (ככל הנראה באוף-טופיק) בינתיים אני מצלם הרבה :-)

למי שמתעניין איך זה נראה במצב הגולמי:

IMG-20130610-WA0004.jpg

IMG-20130610-WA0005.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

שאלת תם, הרי לא מדובר ברכב או משהו בטיחותי, למה לא לבצע ניקוי חול

מבלי לפרק את החלקים המסובכים, הרי בכל מקרה מדובר רק בבסיס אומנותי

למנגל? - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

עם מפצח אומים ואחר כך מצא אום מתאים.

Picture0032-22.jpg

עליך לטפח מוזרויותך מגיל צעיר,כדי שלכשתזדקן לא יחשבו שעף לך בורג.

פורסם
למה לא לשלוח את זה ככה לניקוי?

שאלת תם, הרי לא מדובר ברכב או משהו בטיחותי, למה לא לבצע ניקוי חול

מבלי לפרק את החלקים המסובכים

כי חלודה זה סרטן ואם אשאיר את החלודה בחלקים החופפים, מהר מאוד היא תמצא את דרכה לשאר החלקים המשופצים.

אם היה מדובר בפרוק מסובך, הייתי מוותר על העניין אבל מדובר כולה בארבעה ברגים ככה שכלל לא הייתה לי התלבטות אם לפרק או לא, אבל אז מרפי בא והתערב :x

פורסם

תפסיק לאסוף זבל !

בכנות, רעיון מאוד יפה, אם היית מצליח לבנות וונטה שתופעל ע"י הדוושה זה היה מדליק ביותר.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

אתה לא רחוק, ההזיה המקורית הייתה שהדוושה תסובב את השיפוד עם החזירון:lol:

פורסם
כי חלודה זה סרטן ואם אשאיר את החלודה בחלקים החופפים, מהר מאוד היא תמצא את דרכה לשאר החלקים המשופצים :x

אתה צודק.

לדעתי גם הרעיון של אושרי ישים וטוב.

פורסם

עד כמה שסבא שלי ז"ל לימד אותי, והראה לי, ברגים כאלה, לרוב, יש להם בסיס מרובע מתחת לכיפה העגולה, אשר שקועה מעט במתכת.

ראה קישור מצורף:http://www.fastenal.com/web/products/details/74407;jsessionid=ncJLRHpZx2vG20TrnVcprgQ4y4vF2YsbTGJZrhHhvpXNq2FBZK16!-1170864129!-1099210399.

נסה להשתמש בספריי משחרר חלקים תפוסים ולפתוח עם היד, תוך כדי סיפוק התנגדות לראש העגול.

פורסם

גם בפולנית זה צפרדע, יש רשת בכל פולין שנקראת ג'פקה והסמל שלה, איך לא, זה צפרדע.

zabka-logo-1.gif

YURASKOR, סבא שלך צודק, פירקתי בעבר שתי ארכובות של זינגר והן היו בדיוק ככה, הארכובה הזו היא של חברה בשם ANKER, אין אחורה מרובע, אין שגם, אין כלום חוץ מאמונה בצידקת הדרך :wink:

פורסם

אין אחורה מרובע, אין שגם, אין כלום חוץ מאמונה בצידקת הדרך

אז כנראה שזה הדבר שצריך לחזק...

ממיס כגון WD40, הרבה סבלנות, וסיבוב ימינה ושמאלה. או, כמו שנאמר כבר, השמדת האום.

דני

פורסם

סבלנות בלבד..... המון שמן חלודה יש שמנים על בסיס נפט כמו סאסאקל וכו ואז עוד המון סבלנות לעבור לWD-40 לרסס כול יום וכול היום החלודה נוזלת ויש אפשרות לפתיחה קלה עוד רעיון שהצליח לא פעם קורה שיש אבנית בין הכריכות שבהברגה לכן גם ולא לצחוק...

קוקה-קולה ממש לקחת ובסבלנות להרטיב את הבורג מנסיון שלי אישית הבורג נפתח אבל התהליך מייגע לאחר זמן מה הבורג נקי ונפתח למשעי

• תוכן חדש...