Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי עכשיו לאנסר הדור החדש 1800 שנת 2008, אני מעוניין לעבור לרכב קטן יותר.

אני מתלבט בין 2 הרכבים, גיר DSG שנת 2010-2011

כולם מפחידים אותי לקנות רכב גרמני, אומרים לי חלקים יקרים וכל זה אני אישית מאד מקפיד על טיפולים בזמן ושומר על הרכב כמו שצריך, יש לי ממה לפחד?

גם הבנתי שהסיאט לא שיא האמינות, אם יש איזה רכב באותו סטנדרטים (מראה, צריכת דלק וביצועים) בטווח המחיר שלהן אשמח להמלצה.

תודה רבה

פורסם

הנקודה החלשה אצלם זה הגיר בינוני באמינותו,תעשה חיפוש בפורום,מעבר לזה הפולו לדעתי יותר מומלצת,היא מרווחת יותר,חומרים טובים יותר מושבים נוחים,באמת דגם מוצלח וגם מנוע טוב.

לרעתה החלפים יקרים יותר לעומת רכבים כמו סוויפט/פיאט למשל וכמו כן תבדוק ביטוח.

מה התקציב שלך? אתה מחפש רק אוטומטית?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם אתה חושש מהאמינות אתה יכול לקנות היום מאזדה 2 עם 0 קילומטר מחברת ליסינג בקצת יותר מ-80 אלף שקלים, שווה בדיקה.

פורסם

לא אתייחס לנושא האמינות,דעתי בנושא האמינות ומתן השרות של צ'מפיון ידועה.

מבחינת רכב ,הפולו לטעמי הרבה יותר מרשים מבפנים ויוצר רושם שהוא ישרוד יותר טוב לאורך זמן.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

פולו. היא נושאת את האיכויות של הגולף, רק בקטן יותר. נוחה מאוד גם ליושבים מאחורה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

תודה לכולם...

יש לי רכב שלא כ"כ בקטגוריה אבל המליצו לי עליו והוא הונדה אינסייט... מה דעתכם על הרכב?

• תוכן חדש...