Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניסאן אלמרה. משעממת?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדגם לא קיים בארץ, מרבית האנשים לא יוכלו להעריך את יכולות שלו כאן. לאלמרה היו דגמים ספורטיבים שלא שווקו בארץ. באמריקה הייתה גירסא עם מנוע 6 צילינדר - סנטרה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לא רק שהדגם לא קיים בארץ, הוא לא קיים בשום מקום חוץ מיפן.

בתקופה ההיא גם למיצובישי והונדה היו מנועי 1600 אטמוספריים שנשקו ל200 כ"ס. המנועים האלה נועדו לעבוד על דלק באוקטן גבוהה במיוחד.

לאלמרה היו עוד גרסאות מעניינות, למשל gti.

אגב הסאני, שהיא בעצם דור קודם של אלמרה נמכרה גם עם מנוע 2 ליטר טורבו של סילביה.

פורסם

האלמרה GTI עם מנוע 2.0 ו-150 כ"ס, הרבה פחות מעניינת מהצמד הנ"ל.

ה-N1 אמנם הייתה גרסת הומולוגציה מוגבלת שנמכרה ביפן בלבד, אבל ה-VZR "הרגילה" נמכרה בעוד כמה שווקים.

אכן, למיצובישי היה 1.6 175 כ"ס ולהונדה 1.6 עם 185 כ"ס בגרסתו הקיצונית.

לגבי הדלק, המנועים האלו לא שונים מהבחינה הזאת ממנועי הקליאו ספורט או ה-S2000 (להם יחס דחיסה דומה) שבסה"כ דורשים 98 איכותי.

פורסם

הPulsar N14 SR20DET זה החלום שלי!

nissan-pulsar-2.0-07.jpg

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

אנחנו מדברים על מנועים שונים. אני מדבר על מנוע של סיוויק שהוציא 200 כ"ס +- 2-5 סוסים לא זוכר בידיוק.

מנוע של מיצובישי שגם חצה את רף ה190 כ"ס, אני חושב שזה היה 192.

אלה מנועים שדורשים אוקטן יותר גבוהה מ98, שוב הכל מזיכרון, אני מאמין שהיה מדובר באוקטן 101 רוב הסיכויים שאני טועה. אני זוכר שקראתי שזאת הייתה הסיבה שהם נשארו בשיווק מקומי בלבד.

המנוע 2 ליטר הגיע עם 140 כ"ס, והוא לא פחות מעניין כי הרצועת כח שלו הרבה יותר רחבה. מעבר לזה אני דיי בטוח שיש גם הבדל במתלים בין האלמרה הסטנדרטית לGTI.

למה פולסר ולא סילביה שמגיעה מוכנה יותר להתעללות?

נ.ב.

טיפ חינם, בN15 המסילות מושבים של GTR r32 ו-R33 נכנסים בצורה כמעט מושלמת.

פורסם

אתה מתבלבל במספרים או שאתה מדבר על מנועים לא סטנדרטיים.

ל-4G92 של מיצובישי היו 172 כ"ס, ל-B16 של הסיויק טייפ R היו 185 כ"ס. 200 כ"ס בהונדה זה כבר B18 מהאינטגרה טייפ R.

לגבי ההבדל במתלים, הוא קיים כמובן גם ב-VZR.

למה פולסאר ולא סילביה? הפולסאר GTi-R היא סוג של אינטגרלה יפנית, עם מנוע 2.0 ליטר מוגדש והנעה כפולה.

ד"א, ה-VZR N1 הגיעה עם המושבים של ה-R33 כציוד תקני!

interior2.gif

• תוכן חדש...