Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ספריי פנצ'ר - האם יש לו "פג תוקף"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4747 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

האם ספריי לתיקון פנצ'ר שהיה בבאגז' של האוטו הישן שלי בשנים 2007-2011 ומאוקטובר 2011 עד היום בבוידעם בבית, התקלקל?

האם יש לו "פג תוקף"?

תודה.

פורסם

למען האמת, ברכב לא הייתי טורח בכלל לשים את החומר הזה בלי שום קשר לאם הוא בתוקף או לא. בדו גלגלי שאין לך ברירה כי אין לך גלגל רזרבי אז זה משהו אחר. במידה שלא תקבל תשובה אז מדובר בחומר שעולה לא יותר מ 20 שקלים. במחיר כזה לא שווה אפילו לקחת צאנסים. קונים חדש ונגמר הסיפור.

רק כדרך אגב, בהונדה סיוויק הצבק אין גלגל רזרבי. יש להם מין חומר תיקון שאתה שופך לתוך הצמיג וקומפרסור נייד. לא מבין מה הקטע של הרעיון הדיבלי הזה. נניח שחתכת את הצמיג ואין אפשרות לתקן, מה אז? צריך לחכות שעות לצוות חילוץ שיגיע?

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

לגבי דו"ג - מסכים איתך.

לגבי רכב - לא תמיד יש זמן להחליף.

למשל, אני יכול לספר שפעם היה לי פנצ'ר בחנייה בבית, המרחק מהבית לפנצ'ר מאכר הוא 2 ק"מ בערך של כביש עירוני.

בזמן של החלפת גלגל הספקתי למלא אותו בספריי, לנסוע לפנ'צר מאעכר ולתקן את הדליפה...

מקרה נוסף - מסוכן להחליף גלגל. פעם ספריי כזה הציל אותי מפנצ'ר באמצע כביש 5 לכוון מזרח קצת אחרי הירידה מהכפר הירוק.... 30 שניות של סכנה במילוי הספריי לא שקולים ל15-10 דק' של החלפת גלגל באמצע כביש סואן בלילה....

פורסם

לספריי פנצ'ר יש תאריך תפוגה, צריך להיות רשום עליו.

כפי שסיפרת לגבי ההונדה שלך ויצרנים נוספים כגון: מרצדס, BMW, מכניסים יותר ויותר את ספריי הפנצ'רים במקום גלגל ספייר על מנת לחסוך משקל ומקום וכמובן תיקון קל, בטוח יותר ומהיר לפנצ'ר.

זה נכון

פורסם
למען האמת, ברכב לא הייתי טורח בכלל לשים את החומר הזה בלי שום קשר לאם הוא בתוקף או לא.

?

איזה שטויות אתה כותב. המקלדת סובלת הכל.

במקרה, ממש במקרה - יצא לי להשתמש בו. החברה מתקשרת, הרכב נתקע עם פנצ'ר בכביש המהיר לקריות והרכב נמצא בשוליים.

רצה הגורל וזה גם הגלגל בצד הנהג, ככה שצריך להחליף פנצ'ר בצד של כביש מהיר עם רכבים שנוסעים על 100 קמ"ש.

אם הייתי מקשיב לכותבי שטויות בפורום הייתי מחליף גלגל בצד ואולי גומר כמו הזוג הזה:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4090262,00.html

ניסו להחליף גלגל - ונהרגו בצד הדרך. גבר ואשתו ההרה נהרגו בצהריים (יום א') בתאונה בכביש 4, סמוך למחלף יבנה לכיוון צפון. לפי ההערכה, השניים, בני זוג בשנות ה-20 לחייהם מקריית מלאכי, ניסו להחליף גלגל ברכבם, אך שתי משאיות פגעו בהם, בזו אחר זו, וגרמו למותם.

ואולי הייתי בכ"ז מקשיב לך וגומר כמו הבחור הזה:

http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=862340

צעיר בן 25 נהרג מפגיעת רכב חולף כאשר עצר בשולי הכביש אחרי שגילה תקר באחד מגלגלי רכבו. צוותים שהיגעו לזירת התאונה דיווחו כי הצעיר ירד מהרכב ללא האפוד הזוהר כמתבקש בחוק. "הוא נהרג במקום", סיפרו.

ואם הייתי ממש טיפש, הייתי מקשיב לעצה שלך וגומר כמו האיש הזה:

http://news.walla.co.il/?w=//1439567

תושב מרכז הארץ, בן 48, נהרג אמש (שישי) מפגיעת משאית בכביש 5 סמוך לצומת מורשה, בעת שניסה לסייע לבנו שנתקע עם מכוניתו בשולי הכביש. המשטרה עצרה את נהג המשאית הפוגעת. לפי החשד, הוא נהג תחת השפעת אלכוהול.

בקיצור - מזל שלא קראתי את הבולשיט שאתה מייעץ לאנשים, הזרקתי 2 בקבוקים של קצף לגלגל, בזהירות המתבקשת - ונסענו במהירות איטית למגרש חניה במרחק 2 קילומטר משם, שם החלפתי גלגל בקצב איטי ונחמד, בלי שאף אחד בא ודרס אותי למוות.

קצת להפעיל את הקופסא בפעם הבאה שכותבים בולשיט.

• תוכן חדש...