Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם,

לאחר אין ספור חיפושים אחרי רכב קטן, משומש במצב , הוחלט להגדיל את התקציב (בעזרת עזרה מההורים) והתקציב עומד עכשיו על 100 אלף ש"ח עם גמישות קטנה.

היום הייתי בסוכנות סוזוקי בבאר שבע, וראינו את הסוזוקי סוויפט החדשה. הרכב באמת יפיפה וגם נוח לנהיגה. הדגם שעליו ביררנו זה הדגם GLX - i. הסוכן הוריד לנו במחיר ל 100 אלף שקל. ז"א 7 אלף שקל הנחה. כמעט וקניתי עד שהגענו לבחירת הצבע לאוטו, והתברר שבדגם הזה נשאר רק בכחול עד לרבעון הבא שיגעו עוד צבעים. ופה לקחתי אוויר כדי לחשוב, שאם אני כבר מוציאה סכום של כסף כזה על אוטו ואני לא יהיה מרוצה מהצבע שלו או מכל דבר קטן באמת שחבל על הקניה. הייתי מתפשרת על צבעים אחרים אבל כחול לטעמי זה ממש לא צבע יפה לרכב.

אז היום שהגעתי לבית, ישבתי עם אחי לחפש רכבים באתרים של חברות. וראיתי שכל המכוניות הקטנות בערך באותו תקציב, מה גם שמבחינת אבזור לדוגמה הריו מגיעה עם הרבה יותר אבזור יחסית לסוזוקי. וכאן אני צריכה את העזרה שלכם אם תוכלו להמליץ לי על רכב טוב. מאובזר כמו שצריך מבפנים ומבחוץ.

בעיקרון הדרישות שלי מהרכב הם:

1. אוטומט

2. חיסכוני בדלק

3. בטיחות

4. כמה שיותר מאובזר- אם הייתי הולכת על יד 2 לא הייתי כל כך שמה דגש אבל בגלל שהוא חדש מהחברה

5. ביטוח לא יקר - אני לא נהגת חדשה, אבל כן נהגת צעירה (בת 22)

6. רכב אמין, למרות שהוא חדש מהחברה ויש אחריות, חשוב לי שיהיה אמין כי זמן למוסכים אין לי!

השימוש באוטו יהיה בעיר עירוני, ולפחות פעמים שלוש בשבוע נסיעה של 30 ק"מ הלוך חזור (סטודנטית).

הרכבים שחשבתי עליהם הם:

1. קיה ריו EX חמש דלתות (במיוחד מה שקורץ זה האחריות של 7 שנים והאיבזור שלה)

2. פג'ו 208 atcive

3. הסוזוקי סוויפט

ואשמח לעוד הצעות מעניינות...

ואיי ממש חפרתי,

תודה מראש על העזרה.

פורסם

קודם כל תתחילי לחשוב על לקנות רכב חדש עם 0 ק"מ אבל לא ישירות מ"החברה" אלא מאחת מחברות הליסינג. שם תקבלי הנחות נאות.

הקיה ריו רכב מצויין ומאובזר. האחריות ל-7 שנים היא גימיק נחמד, אבל במציאות יש אחריות ל-3 שנים + 4 על מנוע וגיר עם הגבלה ל-150 אלף ק"מ - ואין רכב מודרני שבו המנוע והגיר לא יחזיקו 150 אלף ק"מ.

החיסרון היחידי שלה הוא אולי צריכת הדלק שהינה ממוצעת ולא מצטיינת.

אחותה התאומה ה-I20 לטעמי הינה גם אופציה, אבל קצת פחות טובה - הריו יפה יותר, אחריות ארוכה יותר ומדובר בדגם חדיש יותר.

אופציה מעניינת שראיתי היא הפולו 1.2TSI שנכנסת לתקציב שלך גם כן כיד 2 עם 0 ק"מ.

http://www.motodeal.co.il/deals/222/

על הסוייפט הייתי מוותר - מנוע חלש וחבילה בינונית.

את ה-208 אני לא מכיר מספיק טוב, לכן אשמור לאחרים את התגובה עליה.

פורסם

1. אכן, מכונית מאוד מאובזרת. אבל לא חסכונית כל כך בדלק, מנוע 1.4 ליטר וגיר אוטומטי 4 הילוכים עתיק.

2. אחלה מכונית אבל מנוע ה-1.6 ליטר משודך שוב לגיר אוטומטי עתיק עם 4 הילוכים שהורס משמעותית את הכיף.

3. מכונית נחמדה שקולעת לא רע לדרישות שלך, למעט האבזור כמובן.

אני הייתי מוסיף לרשימה גם את טויוטה יאריס החדשה. די מאובזרת (אין סאן-רוף אבל יש מערכת מולטימדיה חביבה שאין בקיה) ודי חסכונית בדלק. אם תחכי עוד כמה שבועות, תגיע לארץ רנו קליאו החדשה שגם היא צפויה לקלוע די טוב לדרישות שלך (מאובזרת, בטיחותית, חסכונית וכו').

לגבי רכישה של יד ראשונה 0 קילומטרים - אם את מתכוונת להחזיק את הרכב ליותר מ-3 שנים אין עם זה בעיה לדעתי, כי אז את מיישרת קו עם המקובל בשוק.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

פולו tsi 1.2 מומלץ מאוד.

אני ב 2004 קניתי רכב מתצוגה סוזוקי ליאנה בהמנחה של 17k בסוכנות עפולה אצל ברו ממליץ לבדוק טלפונית בעוד סוכנויות

לפעמים יש הפתעות.

קיה קארנס 2008 בנזין ופונטו ספייס 2005

פורסם

דבר נוסף שאת יכולה לבדוק זה רכב יד ראשונה מסוכנות יש הרבה אנשים שמחליפים באופן קבוע כל שנתיים שלוש

באותה סוכנות כך את יכולה למצוא רכב שהוא בן שנתיים עם איזה 15 אלף ק"מ במחיר טוב.

קיה קארנס 2008 בנזין ופונטו ספייס 2005

פורסם

אם את מתכוונת לרכוש ישירות מהחברה, אני מציע לך להמשיך עם הבחירה הראשונית שלך של הסוזוקי סוויפט:

רכבי סוזוקי, בעיקר מאחר וקשה למצוא אותם בליסינג, נהנים משמירת ערך וביקוש בשוק היד השניה יותר מכל רכב אחר בשוק.

פרט לכך, היא תהיה יותר חסכונית מרוב הדגמים האחרם שהוזכרו כאן, יותר מהנה לנהיגה (למעט הפיאסטה) וככל הנראה גם יותר אמינה.

החסרון היחידי שאני רואה בסוויפט הןא בתא המטען הפצפון, כל עוד זה לא מפריע לך, לכי על הסוזוקי.

.We apologise for the inconvenience

פורסם

הפיאסטה שמשווקת כיום (לא העצלה מלפני...) היא הקניה הכי כדאית בסגמנט וכשמדובר על רכב חדש במחיר שציינת. לא רואה שום סיבה להעדיף את הסוויפט ובטח שלא במחיר השערורייתי הזה. הייתי מציע גם לבדוק סיטרואן c3 שעם אותו מנוע של הפיגו אבל היא לא חסכונית בדלק בגרסת 1.6. תוסיפי גם את טויוטה יאריס למשוואה.

• תוכן חדש...