Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בתהליך של קניית רכב מחברת הליסינג "ליס-פור-יו" .

לאחר שבחרתי מהמאגר שלהם רכב שנראה לי טוב לפי הנתונים ולפי תוצאות מכון הבדיקה, הביאו את הרכב למגרש שאראה אותו.

בדקתי את כל מה שאפשר לבדוק בחניה ובגדול הוא בסדר, אך כשרציתי לבדוק אותו בנסיעה, הסוכנת אמרה לי שאי אפשר מכיון שאין לי ביטוח.

בעקרון הבדיקה לא כ"כ משמעותית עבורי מכיון שאני פחות מבין בזה - ואני בעיקר מסתמך על האמינות של החברה בתור חברה גדולה ואמינה. הם מתחייבים על אחריות מלאה לחודש, ואחריות על מנוע וגיר לשנה.

אבל זה הדליק אצלי איזו שהיא נורה אדומה, אולי משהו פה לא בסדר.

לכן רציתי לשאול האם זה הגיוני שאני לא יכול לנהוג על הרכב בגלל הביטוח או שזה משהו מוזר שמסתיר פה על משהו.

תודה רבה

פורסם

זה נכון שבדרך כלל לרכבים שעומדים בסוכנות הליסינג אין ביטוח חובה ולכן בעייתי מבחינתך לנהוג עליהם. אבל לרוב הסוכנויות יש ביטוח סחר שכן מאפשר לך לנהוג ברכב לזמן קצר כשנציג מטעם הסניף יושב לידך.

באיזה סניף של ליס4יו מדובר?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הי

תראה, דווקא בליס פור יו מעולם לא הייתי, אבל אין מצב שאתה קונה רכב (לא חדש) בלי לסוע עליו, ויותר מזה - בלי לקחת אותו לבדיקה. כמו שצביקה כתב, לכל חברות הליסינג אמור להיות אופציה בביטוח שאתה יכול לסוע עם נציג מהחברה על ידך.

נדלקת על הרכב ואתה לא מרגיש שאתה צריך נסיעת מבחן? לפחות סע עם נציג של החברה (כאשר הוא נוהג) למכון בדיקה על פי בחירתך ובדוק את הרכב, אל תסמוך על הבדיקה שראית בסוכנות.

פורסם

נדלקת על הרכב ואתה לא מרגיש שאתה צריך נסיעת מבחן? לפחות סע עם נציג של החברה (כאשר הוא נוהג) למכון בדיקה על פי בחירתך ובדוק את הרכב, אל תסמוך על הבדיקה שראית בסוכנות.

צודק,אל תקח רכב מבלי לבדוק בעצמך במכון בדיקה שאתה בוחר-עדיף שיהיה רחוק יחסית מסניף הליסינג.

זה שווה את זה כי זה יכול לחסוך לך הרבה צרות בעתיד ובנוסף גם אם יתגלו ריג'קטים קטנים יחסית הם יתקנו לך לפני המכירה(לרוב זה ככה בחברות הליסינג).

פורסם

לדעתי אל תיקח לבדיקה ואל תקנה

בכל החברות שביקרתי בהם (למשל כלמוביל טרייד אין, אוטו סנטר) היה טבעי שלא מדברים על קניה לפני נסיעת מבחן על הרכב שבנדון.

פורסם
לדעתי אל תיקח לבדיקה ואל תקנה

בכל החברות שביקרתי בהם (למשל כלמוביל טרייד אין, אוטו סנטר) היה טבעי שלא מדברים על קניה לפני נסיעת מבחן על הרכב שבנדון.

כל עוד הוא יכול לעשות בדיקה מטעמו במכון שהוא יבחר והם מתחייבים לו על מנוע,גיר ושילדה-אין שום בעיה.

בדיקה ממכון של בוחנים מנוסים תחשוף הרבה יותר פרטים לגבי המצב המכני של הרכב מאשר נסיעת מבחן של חצי שעה .

מעבר לזה,ברגע שהם אומרים שהסיבה שהוא לא יכול לעשות נסיעת מבחן על הרכב היא שאין ביטוח מתאים-זה לא מעיד שהם לא מאפשרים נסיעות מבחן לקונים פוטנציאליים.(מה גם שבמידה והוא ממש מעוניין בנסיעת מבחן הוא יכול לעשות ביטוח זמני בחברה כמו "הפול" -אבל העלות תהיה גבוהה ככה שזה לא ישתלם במיוחד)

פורסם

ממקום שלא נותנים לעשות נסיעת מבחן לפני הקנייה, הייתי בורח כמו מאש.

מה זה השטות הזה?

עשיתי נסיעות מבחן (כמובם בליווי נציג מטעם החברה) באיווס, בכולמוביל וגם באוטו סנטר.

נשמע מאוד מוזר. מה קונים חתול בשק? למה להתעסק, גם אם יש אחריות?

דעתי - אתה חייב נסעית מבחן.

ואדיר - אתה טועה, הרוכש לא יכול לעשות שום ביטוח, גם לא בפול, כי הרכב לא רשום על שמו. אם כבר, על המוכרים לבטח. ויש ביטוח סוחרים שזה מספר אדום לבן ומעבירים את המספר מרכב לרכב והם משלמים מחיר אחד.

פורסם

דיברתי איתם ואני אעשה נסיעת מבחן,

זאת היתה כנראה איזו שהיא אי הבנה.

תודה רבה לכולכם!

• תוכן חדש...