Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רק כמה תמונות של גאווה!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יכול להיות שיוחלף בקרוב?! מי יודע??

אולי כן ואולי לא.

בכל מקרה, אני אוהב אותו אהבת אמת!!

1.jpg

2.jpg

4.jpg

5.jpg

Ohlins steering damper, Zero Gravity dark smoke double bubble screen, dynojet Power commander 3 USB, TRS tri-oval Yoshimura carbon slip-on, yamaha factory seat cowl, Gregg's custom flashmounts, harris grips, ART CARBON tank protector,SS Galfer break lines YEC roller protectors, YEC exhaust hanger, earache barends, lp mini rear indicator, Pirelli Diablo corsa rear180 and front

פורסם

פששש פצצה של אופנוע וגם הקסדה יפה....הסתדרת בחיים,יש כסף אין דאגות!

ראשון לישורת וראשון לחצות את קו הסיום.כל צעד מחושב...,

עם דמעות בעניים הוא מודה לקבוצה, לספונסרים שלו , לקהל , לשופטים , למזג האויר , לכל העולם ולהוריו שהביאוהו עד הלום!:wave2:

פורסם
אולי פיספסתי אבל... איפה הקסדה ?

-=-=-=-=-=-

למה יכול להיות שיוחלף בקרוב?

1.

http://yamaha-motor.com/products/unitinfo/2/mcy/5/6/0/yamaha_yzf-r1.aspx

2.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=47388

Ohlins steering damper, Zero Gravity dark smoke double bubble screen, dynojet Power commander 3 USB, TRS tri-oval Yoshimura carbon slip-on, yamaha factory seat cowl, Gregg's custom flashmounts, harris grips, ART CARBON tank protector,SS Galfer break lines YEC roller protectors, YEC exhaust hanger, earache barends, lp mini rear indicator, Pirelli Diablo corsa rear180 and front

פורסם
פששש פצצה של אופנוע וגם הקסדה יפה....הסתדרת בחיים,יש כסף אין דאגות!
אחרי שראיתי על מה הוא מתכנן אני נאלץ להסכים איתך.:evil:

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

מה זה התגובות המפגרות האלה?????? :x

פורסם

השלב הבא באבולוציה?

;)

בהצלחה.

התמונות אגב "תחת" האופנוע פחות טובות.

נסה מעט בגובה האופנוע מעט או מעליו.

פשוט אופנוע יפייפה.

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

פורסם

תודה.

הנה. במיוחד בשביל טייגר.:-)

2.jpg

1.jpg

3.jpg

פורסם

בשביל גרשון.

אומנם מהצד, אבל בכל זאת עכוז!

מה זה מוזה?! חבל לך על הזמן.

הייתי צריך לעזוב את הכל באמצע ולקנות עוד כרטיס זיכרון. :-D

6.jpg

jjj.jpg

פורסם

לשניה לא הבנתי איך זה מיתקשר לג'אווה....

"רק כמה תמונות של גאווה!!"

אחחח, כוחו של פסיק...:hihi:

:roflmao:

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
תודה.

הנה. במיוחד בשביל טייגר.:-)

אכן.

אופנוע יפייפה.

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

פורסם

וואללה ינון, בהצלחה.

חשבתי שמדברים על הארלי?

אגב, התמונות- סוף הדרך.

מבין שמגיע לך עוד מזל טוב קטן...

"מעולם לא נתתי לבי"ס להפריע להשכלתי" גם אני לא הפרעתי לי...

למכירה- KLE500 95 במצב טוב.

• תוכן חדש...