Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4767 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי מאזדה 3 שנת 2006 שהגיעה ל90,000 ק"מ.

אני חדש בנודא של טיפולים שוטפים ולכן רציתי לדעת איך-אני-יודע/איפה-אני-בודק איזה טיפול הרכב שלי צריך לעבור?

אני אוסיף כמה נקודות חשובות:

1. מוסך אחד שדיברתי איתו ולפי דבריו הוא בדק אילו טיפולים הרכב שלי עבר (הוא בדק את זה באיזושהי מערכת)- הוא אמר לי שגם ב75,000 ק"מ הרכב שלי לא עבר טיפול שוטף.

א. האם לסמוך על המוסך הזה, האם יש לו איך לבדוק את הדבר הזה?

ב. האם זה אומר שהרכב שלי צריך לעבור טיפולים נוספים בטיפול השוטף הזה בגלל שהוא לא עבר אותם ב75,000?

2. אני שואל את השאלה בעיקר בגלל שבבדיקה שעשיתי בטלפון עם כמה מוסכים- קיבלתי אולי 3 תשובות שונות בקשר לאיזה טיפול הרכב שלי צריך לעבור ב90,000 (אחד אפילו אמר שזה בדיוק כמו טיפול 15,000 רגיל)

תודה רבה רבה לכל מי שינסה לעזור בנושא!

• ספונסר פורום
פורסם

כנראה שהמוסך הראשון שבדקת איתו הוא מוסך מורשה של מאזדה והוא בדק במחשב האם הרכב טופל באחד ממוסכי הרשת של מאזדה האם הרכב טופל ומה בוצע. הרכב ככל הנראה טופל מחוץ לרשת ולכן אין תיעוד לטיפולים שבוצעו.

בכל מקרה, טיפול 90 אלף למאזדה 3 מנוע 1600 הוא טיפול גדול יחסית שכולל גם מסנן דלק, מסנן מזגן ופלאגים. כמובן שלזה צריך להוסיף עלות של החלפת ברקסים במידת הצורך.

• תוכן חדש...