Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4774 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז רגע זה מטלית לייבוש או לא ??

ולקנות רק עוד דלי אחד ??

חברים, באמת שהמון תודה על התגובות ועל הסבלנות והכי חשוב על העזרה ! אנשים יקרים ...

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בעיקרון היא לא לייבוש אבל אם תקנה כמה זה יהיה בסדר (להתחלה), בקשר לדליים, שיהיו לך שניים.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

בקשר לדליים אני אקנה אחד נוסף.

בקשר למטלית אם אני משתמש בה למשהו שהיא לא ממש נודעה לו אני לא עלול להרוס אותה ?

ו - 2 מטליות ב - 29 כל אחד זה בסדר ?

פורסם

ליאור, אתה נראה לי בלחץ קצת מכל העניין, תרגע!! הכל בסדר, זה תחביב ואתה אמור להנות מזה ולא להשתולל על ההתחלה.

גם אני כשנה בתחום ועדיין לומד דברים חדשים כל יום.

התחלתי עם שטיפה במכונה אוטומטית ואחרי זה הייתי לוקח את הרכב הביתה ומורח עליו ווקס של טרטל ווקס ב 30 שקל ומנגב את הווקס עם מטלית פשוטה של סנו.

התחלתי במקביל עם נקיון פנימי עם ספריי סקאי פשוט מאוטודיפו וניגוב עם עוד מטלית מיקרופייבר פשוטה של סנו.

עם הזמן קניתי ווקסים טובים יותר כי לא הספיק לי מה שיש לי, אחרי זה קניתי חומרים איכותיים יותר לאחר בירורים פה בפורום עד שלפני שבוע קניתי צינור גינה ושתי דליים ושמפו והתחלתי לשטוף לבד.

קח הכל באיזי, לאט לאט! לא תוכל לעשות הכל תוך זמן קצר.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

תסכים איתי ששני דליים +כפפת שטיפה+ שמפו זול+ מגבת ייבוש בתור התחלה הוא צריך לקנות ככה או ככה על מנת רק לתת שטיפה לרכב ולא מעבר לזה...

אגב גם אני מהצפון ^^

פורסם
תסכים איתי ששני דליים +כפפת שטיפה+ שמפו זול+ מגבת ייבוש בתור התחלה הוא צריך לקנות ככה או ככה על מנת רק לתת שטיפה לרכב ולא מעבר לזה...

אגב גם אני מהצפון ^^

חוץ מהשמפו הזול אני מסכים לגמרי.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

מספיק דלי אחד ואיזה קערה מהמטבח

כפפת שטיפה,בינתיים מהזולות

אני עוד מנגב עם גילדה,אין לי ניסיון בדייטלינג אבל אני מסתדר איתה,קצת עדינות והכל טוב.שמפו בחר אחד ממולצי הפורום,אולי אפילו רכישה עם עוד מישהו של גלון שיחסוך לך

פורסם

עזוב אותך מכל השטויות האלה, תנקה את הרכב עם סבון לכלים של פיירי, ספוג, תשתמש בברזלית, עודפי מים תוריד עם מגב ותמרח בסוף התהליך קרם הגנה ד"ר פישר כדי לשמור על הברק.

פורסם
עזוב אותך מכל השטויות האלה, תנקה את הרכב עם סבון לכלים של פיירי, ספוג, תשתמש בברזלית, עודפי מים תוריד עם מגב ותמרח בסוף התהליך קרם הגנה ד"ר פישר כדי לשמור על הברק.

ביום רגיל הייתי צוחק.

במקרה הזה פותח השרשור נראה מאוד לחוץ לחיות את "חיי הדיטיילינג" והוא עלול להתייחס לדברייך ברצינות.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

עדי ניראה לי באמת הוא ייקח את זה ברצינות.

אוף טופיק לגמרי-למה כל שרשור על כפפת שטיפה ושמפו נקרא "דיטיילינג"? זה משגע אותי.

פורסם
עדי ניראה לי באמת הוא ייקח את זה ברצינות.

אוף טופיק לגמרי-למה כל שרשור על כפפת שטיפה ושמפו נקרא "דיטיילינג"? זה משגע אותי.

+1

מה גם שזה לא נכון לומר "דיטיילינג מתחיל"

אולי "דיטיילר מתחיל"

או

"דיטיילינג למתחילים"

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

חחחח סבבה קיבלתי את ההערות. וקראתי לזה דיטיילינג לא רק בשביל ניקיון ובשביל כפפה ושמפו

אלא אני רוצה להתחיל להבין מא' עד ת' אבל אתה מסכים איתי שאני צריך להתחיל ממשהו נכון ?

ולא על ההתחלה לקנות כל דבר אפשרי במאות או אלפי שקלים נכון ?

ולעניין, אם אני מזמין את אלה זה מפסיק טוב לי לבנתיים ?

שמפו עם ווקס Meguiar's Ultimate 0.473L

מק"ט - ASC379₪29.00עדכן₪29.00

(כולל מע"מ)del-small.gifמטלית מיקרופייבר מקצועית Chemical Guys

מק"ט - ASW425₪29.00עדכן₪58.00

(כולל מע"מ)del-small.gifכפפת מיקרופייבר Meguiar's

מק"ט - ASW814₪49.00עדכן₪49.00

(כולל מע"מ)del-small.gif

פורסם

כן זה יספיק להתחלה, אם תצטרך עוד מטלית במקרה הכי גרוע כנס לסופר ותקנה של ניקול.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
כן זה יספיק להתחלה, אם תצטרך עוד מטלית במקרה הכי גרוע כנס לסופר ותקנה של ניקול.

הבנתי אותך. סבבה תודה רבה אחי !

לקנות משם או שאני יכול למצוא משהו במחירים האלה או קצת יותר זולים פה באיזור חיפה/קריות ?

(צריך לשלם עוד 30 שקל למשלוח באתר ....)

פורסם

את השמפו אתה יכול לקנות בג'ים שופ (ללכת ולקחת מהמחסן שלהם), את הכפפה אין להם, והמטלית זה של מפיץ אחר, אז לא.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תוכן חדש...