Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4407 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואוו איזה עונה מדהימה, אתמול התחלתי לראות עונה 4 מהפרק הראשון ופשוט לא הצלחתי להפסיק פרק אחרי פרק עד שהעיניים נעצמו לי מעצמם, ונפתחו מחדש במחיצת הראש הריאליסטית מדי בסוף הפרק האחרון :shock:

והבחורות שם פשוט מהפנטות מיופי, ובמיוחד מרג'רי :oops::oops:

Peugeot 206 Xs 1.6l 16v :lol:

Peugeot 205 Forever 1.4l 8)

Peugeot 306 1.4l - נגנבה :-(

• תגובות 148
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

למי שלא מעודכן בפרק אחרון, של כל שבוע, למאקו יש מנהג לעשות כותרות ספוילר.

ככה הם הרסו לי את המוות של ג׳ופרי.

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם

ממש פחדתי שהם יחסכו מהצופים את הדרך הנוראית שבה אוברין מארטל מת, שמחתי לראות שלא.

אבל הם כן חסכו קצת בפרטים שמתי לב, אחי לא קרא את הספרים ולא הבין למה נושא הכלים של אוברין "מנקה" את להב החנית של אוברין עם מטלית לחה לפני הקרב. ובאמת אם חושבים על זה, לא הזכירו בסדרה את הרקע שלו עם רעלים ושזה המקור לכינוי שלו.

גם לא הראו בקרב איך אוברין לגמרי שלט בגרגור, לפחות לא כמו שהראו בספרים. בספרים אוברין פשוט התיש את גרגור כרצונו ונתן לו להניף ולתקוף ומידי פעם שחרר איזו נעיצה של החנית במיקום אסטרטגי (חיבורי מפרק של השריון)

אך למרות כל זה, סצינה אדירה!

IMG-20140604-WA0001.jpg

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

דיברו על ההתמחות של אוברין ברעלים בפרקים הראשונים בהם הוא הופיע, ומיד אחרי המוות של ג'ופרי

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

סצינה מעולה. לא התחברתי לאוברין בספר, אבל פדרו פסקל עשה עבודה מדהימה עם הדמות.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם (נערך)

לא. לא. לא! לאאאא!!!

למה? למה הג'ינג'ית? למה????????

ג.ר.ר.מ, יא חתיכת חולה נפש חסר לב! אני שונא אותך!!!!

עריכה: מישהו רוצה לפתוח קופת הימורים על מי הבא בתור?

עריכה אחרונה על ידי Spire

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אכן כושלאימא שלו, אבל מבחינה עלילתית (להבדיל מאפקטים ומשחק) היה פרק חלש ביותר - אינען דינק, פרק שלם רק הקרב בחומה ? לא קורה כלום חוץ מזה ?

וקית הרינגטןו כזה גרוע שאפילו שהיא מתה לו בידיים הוא נראה כאילו נעוצה לו פומפה בטוסיק.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

שמח לראות שאני לא היחיד שהתאכזב מהפרק

ציטוט שלה, לזכרה:

"im gonna cut your pretty c*ck right off and wear it around me neck"

*לא ידעתי אם העובדה שהם מכניסים me במקום my זה גם בכתיב, או רק בצליל. לקחתי את הסיכון שכן

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

כן, אני...

כמה אתה מוכן לשים?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)
לא. לא. לא! לאאאא!!!

למה? למה הג'ינג'ית? למה????????

ג.ר.ר.מ, יא חתיכת חולה נפש חסר לב! אני שונא אותך!!!!

בידיוק!

איזה מבאס לא לישמוע את הקול המיוחד שלה יותר :-( - רק אני רציתי להוריד סטירה לילד המטומטם שירה בה?

אוף... למה הורגים ג'ינגיות?.

וגם אני התאכזבתי שכל הפרק היה רק על החומה -(גם הרגו לנו את הג'ינגית הפראית וגם אפילו לא הראו לנו לשניה את Calisi!)

- זה אומר שבפרק הבא יצטרכו לידחוס המון דברים בפרק אחד או ביכלל ישאירו המון דברים פשוט לעונה הבאה... מבאס.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

קוראי הספרים האלה שהורסים לכולם עם ספוילרים ............. :evil:

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

עזבו.

הרבה יותר מעניין להתערב על מי יחזור מהמתים...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...