Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

מחר אני בודק יונדאי אקסנט שנת 2000..

והבנתי שלהוציא 500 שח על מכון זה מיותר.

אך הבנתי גם שמוסכים לא נותנים שירות של בדיקה לפני קנייה..

מישהו מכיר מוסך בת"א שנותן שירות כזה ומבין ביונדאי?

תודה מראש!

פורסם

זה לא מיותר, לפי דעתי חובה לעשות במכון בדיקה או במוסך שאתה מכיר ואתה יודע שהוא לא מרמה אותך.

תחשוב אתה מוציא המון כסף על האוטו והבדיקה הזאת יכולה להציל אותך מקנייה של אוטו עם חלודה\ פגיעה בשאסי.

מניסיון הבדיקה הזאת מאוד חשובה , תבדוק אם יש מכונים\ מוסכים שנותנים הנחה לחברי carsforum ..

אה ובאופן כללי שאתה הולך לבדוק אוטו, תסתכל עליו, תבדוק אם יש הבדלים בצדדים של האוטו,אם עשו תיקונים או שנראה משהו חשוד, בתא מטען תוציא את השטח שיש בדרך כלל תבדוק אם לא עשו שם משהו ,תבדוק מנוע, את המשאבה את השמן, תתעניין ואל תקח כל אוטו לבדיקה כי אז באמת תוציא הרבה כסף.

נ.ב אל תשכח שיש בלאי טבעי שזה דבר נורמלי.

מקווה שעזרתי .

פורסם

יש בעייתיות בענין, גם אם זה מכונאי שאתה מכיר הוא ישלח אותך לבדיקה במכון ויגיד לך שהם בודקים דברים שקשה לו לבדוק ושים לב לקאטש, הוא יגיד לך שהוא לא לוקח אחריות על הבדיקה, מאידך המכונים כן לוקחים אחריות על הבדיקה אבל יש שם ככ הרבה כסתחים שאתה כבר לא יודע למה להתייחס ולמה לא

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

תראו מחיר הרכב הוא 10,000 ₪ אומנם זה סכום די גדול עבורי.

אך בדיקה במכון עולה 500₪ שזה 5% מערך הרכב..

מעבר לכך הבנתי שרכב שהוא כבר 13 שנ על הכביש יימצא במכון

בדיקה כתקול ברובו. בגלל זה אני רוצה שמוסך יבדוק לי את הדברים החשובים שמבחינתי זה מנוע וגיר ושאין פגיעה חמורה בשילדה..

אז שוב אני שואל מישהו מכיר מוסך שיסכים באזור ת"א?

פורסם

שלום,

אני מאוד ממליץ לך על מוסך אלכס בבת ים (על רחוב הקוממיות) אני מטפל אצלו ביונדאי אקסנט 2005 שלי והבן אדם מאוד אמין. הוא עושה בדיקות לפני קניה. עלות הבדיקה סביב 200 ש"ח. להלן הפרטים שלו -

מוסך גוטפריד אלכסנדר א.א. בת ים

טלפון: 03- 5518504

כתובת: הפלדה 4, בת ים.

מיקוד: 59606.

מספר רשיון: 004922.

כעת: יונדאי i10 שנת 2015, 1.0, ידנית.

בעבר: יונדאי אקסנט שנת 2005, 1.5, אוטומט.

פורסם
תראו מחיר הרכב הוא 10,000 ₪ אומנם זה סכום די גדול עבורי.

אך בדיקה במכון עולה 500₪ שזה 5% מערך הרכב..

מעבר לכך הבנתי שרכב שהוא כבר 13 שנ על הכביש יימצא במכון

בדיקה כתקול ברובו. בגלל זה אני רוצה שמוסך יבדוק לי את הדברים החשובים שמבחינתי זה מנוע וגיר ושאין פגיעה חמורה בשילדה..

אז שוב אני שואל מישהו מכיר מוסך שיסכים באזור ת"א?

חברי CarsForum לא משלמים 500 ש"ח על בדיקה, הם מקבלים 20 אחוזי הנחה במכוני בדיקה נבחרים. ראה כאן:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=470759

חוץ מזה, יש מוסכים שיסכימו לעשות לך בדיקה לפני קנייה. תבדוק אצל אורן שירותי רכב בחולון, אבל כדאי שתתאם איתו מראש מועד כי הוא מאוד עסוק ועמוס:

http://www.carsforum.co.il/cars/%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%A2%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%9D/122/%D7%90%D7%95%D7%A8%D7%9F-%D7%A9%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%AA%D7%99-%D7%A8%D7%9B%D7%91

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אוקיי.. אז עכשיו השאלה באמת זה אם כדאי לקחת רכב ישן(13 שנה על הכביש) לבדיקה במכון

או שעדיף במוסך?

מצאתי מוסך שמוכן לעשות לי בדיקה ב300 ש"ח

מכון יקח לאחר הנחה 400 ש"ח

תודה!

• תוכן חדש...