Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום מבדיקה שעשיתי במוסך נמצאה תקלה ''בחיישן אוויר של המנוע'' ברכב שברולט אימפלה 3.8 LS.

המכונאי אמר לי שצריך להחליף את החיישן בגלל זה האוטו לא סוחב והוא חותך.

עכשיו החיישן הזה מאוד יקר והוא המליץ לי לרכוש אותו דרך EBAY,מצאתי באתר את החלק וצירפתי לכם לינק מבדיקה שערכתי באתר החלק נמצא מתאים לשברולט אימפלה 3.8.

האם כדאי לרכוש או החלק מהאתר הוא עולה משו כמו 1000 ש''ח עם משלוח והכול השאלה אם זה לא חיקוי או משו אם תעזרו לי תראו בלינק כי אני לא כל כך מבין בזה ומתלבט אם כדאי לרכוש את זה משם או שלא שבסוף החלק איכשהו לא יתאים מה אתם אומרים?

זה הלינק : http://www.ebay.com/itm/NEW-GENUINE-OEM-AIR-MASS-FLOW-METER-SENSOR-MAF-FOR-GM-CHEVY-VEHICLES-/120792220762?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&fits=Model%3AImpala&hash=item1c1fc7045a&vxp=mtr

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

למרות החלפת החיישן האוטו עדיין חותך!

מה שהחיישן שינה זה את הטורים שהם יציבים כשהרכב עומד לפני זה הרכב כאילו היה נותן גז ומפסיק.

מה יכולה להיות הבעיה של החיתוך?

-אמרו לי או אינג'קטורים או קוייל או חוטי הצטה

יש מצב גם שזה מנוע דפוק? או שלא קשור..

פורסם

ממליץ לך לשאול כאן, בארה"ב מכירים את הרכבים האלו הרבה יותר טוב ויש סיכוי גבוה שמישהו שם מכיר את הבעיה:

http://www.impalaforums.com/

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

• תוכן חדש...