Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדבר היחיד שעולה לי לראש זה שלמזרון שרכשתם יש 2 דרגות קושי שונות לכל צד (כלומר לצידו העליון והתחתון).

כך הדבר במזרן שלי ושל אישתי, יש לו צד אחד רך יותר עם MEMORY FOAM ששינה עליו פחות נוחה לנו, בצידו השני הוא קשה יותר ואנחנו ישנים טוב יותר.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

תודה למגיבים.

המזרן הוא בעל כיוון אחד ונחשב קשיח למרות שכבה עבה יחסית של ויסקו.

בשביל מה צריך זמן הסתגלות אם מזרן נוח מההתחלה?

אני מכיר את התופעה של לישון על מזרן בבתי מלון ושהשינה היתה טובה, אבל לדעתי זה בגלל יקיצה טבעית ושלא בוחנים מזרן בסיטואציה הזו.

פורסם

משהו ששכחתי, תלוי מאוד מהי תנוחת השינה המועדפת ומאוד חשוב להשקיע בכרית מתאימה, המזרון שלנו נמצא על הצד הלא רך כ"כ, מיוצר על ידי סימונס. נוח מאוד בכל תנוחה וגם אז אני פשוט בוחר בכרית המתאימה, כשאני ישן על הגב יש לי כרית נוצות שתומכת מעולה בצוואר, שינה על הצד מלווה בכרית קשה יותר, על הבטן אני ישן בלי כרית. ואני ישן שינה של דוב.

haters will hate

פורסם

למה אתם בכלל חושבים על איך אתם נרדמים?

אני בכלל לא זוכר איך כי אני פשוט נשכב במיטה ותוך כדי הנמנום ההתחלתי אני מתמקם עד שנוח לי- תאמינו לי לא יודע איך, לא יודע אם על הבטן על הגב או על הראש :shock:

פורסם
משהו ששכחתי, תלוי מאוד מהי תנוחת השינה המועדפת ומאוד חשוב להשקיע בכרית מתאימה, המזרון שלנו נמצא על הצד הלא רך כ"כ, מיוצר על ידי סימונס. נוח מאוד בכל תנוחה וגם אז אני פשוט בוחר בכרית המתאימה, כשאני ישן על הגב יש לי כרית נוצות שתומכת מעולה בצוואר, שינה על הצד מלווה בכרית קשה יותר, על הבטן אני ישן בלי כרית. ואני ישן שינה של דוב.

יש לך ליד המיטה ארון לכל הכריות ? הן ממוספרות?

• תוכן חדש...