Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

מאז שהוצאנו את הרכב מהחברה אי שם ב2008 הרכב לא עבר שום טיפול קוסמטי , חווה שטיפות במכונה, שטיפות עם סבון כלים וכו.

לעומת מה שעבר עליו ניתן להגיד שהצבע היה במצב יחסית טוב, במיוחד בארץ החמה שלנו.

הזמנתי מויקס יום ראשון MR pink

v 36 לפוליש

פד כתום HEX LOGIC

וDODO JUICE BLUE VELVET באריזה קטנה ומפתיעה.

השירות היה ברמה הגבוהה ביותר שנתקלתי בה מעסק עד היום, מהודעות SMS בשעות לא שעות עד מטלית שבמחיר הקנייה לא הגיעה לי אפילו. המוצר הגיע תוך שלושה ימים וזה עוד כשבחרתי במשלוח " דואר רשום " ולא שליח.

דין, תודה רבה!

הצבע היה ממש מת, יותר קרוב לאפור מאשר שחור:)

פלסטלינה מאיביי עם שמפו לרכב מדולל נעשתה שבועיים לפני, הרכב היה דיי חלק.

התחלנו ( חבר ואני) עם שטיפה טובה, השמפו מרוכז מאוד ומספיק מספר טיפות לחצי דלי. כל כמה פאנלים ניקיתי את הכפפה וחזרתי לשמפו.ייבוש טוב ( אני עוד עם ג'ילדה, עושה את העבודה מעולה לדעתי) והתחלנו עם הפוליש, פאנל פאנל, וניגוב עם מטלית מיקרו פייבר פשוטה.על חלק מהפנאלים בוצעו שתי ידיים. עבודה קשה אבל דיי משתלמת לדעתי.

שטיפה שוב להורדת השאריות, ייבוש שוב, בירה, עוד בירה, מריחת ווקס עם פדים צהובים מאייבי , אחרי 15- 20 דקות ניגוב באמצעות המטלית הצהובה

יצאתי ממש מרוצה, אין לי שום ידע מעשי, החומרים לא מהטופ של הטופ( כל חומר לעצמו מעולה אבל כן חסר פוליש אגרסיבי בחלק מהמקומות, גלייז וכו) ועוד בעבודה ידנית.

רק מהגג באור יום אני לא ממש מרוצה, אסיר את הווקס שיש שם עם אלכוהול מדולל אעשה שם עוד שכבת פוליש ושתי שכבות ווקס כשיחזור לי הכוח.

נשארו קצת סימנים מהווקס שנשאר על הרכב,דיי מזעריים לדעתי . אני מניח שעוד חודש אעשה שוב את הטיפול מההתחלה, עדין יותר.

יום למחרת הטיפול השפרצתי מים על הרכב בשביל להתלהב מהטיפות , השארתי את הרכב כמה דקות וכשחזרתי WATER SPOTES למהדרין. הצלחתי להוריד את רובם בשטיפה.

בגלל שכבר שטפתי שלוש פעמים השבוע את הרכב והשכנים כבר תמוהים בנוגע לבן של השכנים, ביום שישי אעלה תמונות מסודרות וממצלמה איכותית יותר.

סלחו לי על איכות התמונות וכמובן גם על החפירה, למדתי המון מהפעם הראשונה, הפעם הבאה תהיה טובה יותר אני בטוח.

מוטי

עריכה- יש בעיה עם העלאת התמונות, אטפל בהקדם

פורסם

אהבתי את התוצאה! ישר כח

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

טיפ קטן.כתבת שעשית פלסטלינה שבועיים לפני התהליך,ממש לא מומלץ,השארת את הפח חשוף ללא הגנה.

חוץ מזה סחטיין,מקווה שהרכב לא יפגוש יותר סבון כלים/מכונת שטיפה.:-)

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

עבודה יפה.

כמו שידוע הצבע של פיז'ו לא צבע פשוט לתחזוקה לכן אחרי כל העבודה הקשה כדי לך לשמור על הרכב אם לא המצב יכול לחזור ליותר גרוע :-D

פורסם

תודה רבה חברים אשמח לביקורת בונה וכמובן שלעוד מחמאות . אני נורא אוהב את המראה של הרכב, יום שישי תקבלו אותה במלוא הדרה אחרי שכבה שנייה של ווקס , ופוליש שוב בגג עם מצלמה איכותית

יניב לקחתי לתשומת ליבי,תודה רבה

בחייאת קנוורט תן חוות דעת מקצועית

פורסם
תודה רבה חברים אשמח לביקורת בונה וכמובן שלעוד מחמאות . אני נורא אוהב את המראה של הרכב, יום שישי תקבלו אותה במלוא הדרה אחרי שכבה שנייה של ווקס , ופוליש שוב בגג עם מצלמה איכותית

יניב לקחתי לתשומת ליבי,תודה רבה

בחייאת קנוורט תן חוות דעת מקצועית (עבור חוות דעת מקצועית תלך לאלטר או משהו, אני אתן לך חוות דעת של חובבן שנהנה לנקות את רכבו)

לגבי הפלסטלינה כבר אמרו לך את הטיפ. הוא חשוב וזכור אותו לעתיד.

בפעם הבאה תעלה תמונות ישירות לכאן ואם כבר אתה מצלם, עדיף לך לצלם את אותם האזורים שיהיה ניתן לראות לפני ואחרי.

הרכב נראה מעולה לפני הכל ואני אוסיף ואומר כל הכבוד, עבור הפעם הראשונה שלך שחקת אותה. לי לקח זמן עד שהרגשתי בנח ליישם פוליש ידני בזמנו.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

קנוורט( מה שמך בכל מקרה? ) התכוונתי בהומור :)

ניסיתי להעלות לכאן,משהו לא נסתדר לי.יש שם תמונה( זו שרואים בה את במדבקה של הפורום ) שניתן לראות 3/4 גג אחרי פוליש וצד שמאל של התמונה ללא פוליש

מההתלהבות של הפעם הראשונה קיצרתי את העבודה שלי והתחלתי ב1 בלילה ,כנראה בגלל זה אני לא מסופק מהגג.

• תוכן חדש...