Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן!

אני בדרך כלל לא פותח שירשורים כאלה מכיוון שאני לא מגיע מכיוון של שופט (למרות שלדעתי ברור שמה נעשה בסרטון פשוט שגוי בכל מידה).

אני לא יודע אם מותר להעלות לפה סרטון כזה בגלל שיש שם "פרסומת" של מוסך הפחחות עצמו בסוף הסרטון, זאת אומרת שמי שצילם את מהלך התיקון דאג לצלם את שילוט המוסך ופתח המקום ממש בכמה שניות האחרונות של הסרטון.

אני כותב את זה מכיוון שמה שמוצג בסרטון זה, לפי דעתי אינו חוקי, ואני בטוח שיהיו תגובות לכאן או לכאן ויש כאן סך הכל "פרסום" למוסך עצמו לטוב או לרע.

מה שהולך בסרטון הוא כזה:

אז במהלך שיטוטי ביוטיוב, מצאתי סרטון של רכב חדש סוג קיה, שבמצבו ההתחלתי במוסך, הרכב פשוט חתוך, זאת אומרת שכל מה שנמצא באמבטיית בגאג' (היכן שנמצא הגלגל ספייר) ועד הטמבון האחורי - פשוט חתוך ולא קיים.

במהלך הסרטון רואים איך החבר'ה שם בונים את הרכב, מרתחים את החתיכה הגדולה, חותכים,מדביקים דופקים ומיישרים, בסוף צובעים ומסדרים את הכל.

בסופו של דבר רואים בסרטון את התוצאה הסופית וקולטים שם על הכנף האחורית מדבקה של חברת עיתונים גדולה בארץ + בשניות האחרונות של הסרטון את המוסך עצמו עם השם וטלפון.

שוב, לא מתכוון לשפוט, אבל האם רכב כזה אינו מסוכן? זה חוקי בכלל? איך חברה כזו מרשה לעצמה לתקן רכב בצורה כזו? (מקצועי ככל שיהיה, כי התוצאה לדעתי מאד יפה).

במידה ומותר, אפרסם את הלינק ליוטיוב.

אוהד.

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היתה פעם בתוכנית של פימפ מיי רייד, ילד שהרכב שלו היה חיבור של 2 רכבים שונים

ממש ריתכו 2 רכבים באמצע(!!)

ווסט קוסט קאסטומס סרבו לעבוד על הרכב בגלל שזה רכב לא בטיחותי בעליל, והם לא היו מוכנים לקחת את הסיכון הזה.

אז אקזיביט קנה לילד רכב חדש

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

במקרה נתקלתי עכשיו בסרטון, בכל אופן העבודה נראית מקצועית וכנראה לא נגרם נזק לשלדה. תקנו אותי אם אני טועה.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

אני לא מבין בתיקוני פחחות, אבל לעין שלי התיקון הזה נראה מושקע ורציני.

אם זה בטיחותי או לא, אין לי מושג.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

BlaCk ChaoS - אני אעלה בשמחה במידה ויאשרו פה.

כמו שכולם כתבו פה, ממה שאני רואה, זה תיקון מאד מקצועי, הכל יושב בול אחד לאחד.

אבל עד כמה זה חוקי? איך חברת עיתונות גדולה מרשה לעצמה לתקן דבר כזה ועוד לתת לעובד שלה לנסוע ככה? הרי זה ברור (גם אם ירתכו שם 1000 פעמים) וברגע שתהיה תאונה מאחורה הדבר הראשון שיבלום את המכה זה הגלגל ספייר שיושב בבגאג' והנוסעים אשר נמצאים\לא נמצאים במושב האחורי.

אוהד.

פורסם

חוץ מעניין החיתוך של האמבטיה הכל חלקי פח. וגם שם אני לא בטוח שיש בעיה כי הקורות שעברות מתחת לתא המטען שלמות וישרות ונראה שהמגן האחורי שמתחת לפגוש ניתן להברגה אליהן.

מה שיותר הפריע לי זה איך שעשו את הצבע בסיס - מחוץ לתנור בלי סביבה סטירילית.

בהשוואה למה שרואים בנשיונל גאוגרפיק במפעלים של המכוניות זה שמיים וארץ.

אגב למי שרוצה לראות את הסרטון תרשמו ביוטיוב בחיפוש: "קיה פחח" וזו התוצאה הראשונה

פורסם
BlaCk ChaoS -

אבל עד כמה זה חוקי? איך חברת עיתונות גדולה מרשה לעצמה לתקן דבר כזה ועוד לתת לעובד שלה לנסוע ככה?

אוהד.

לדעתי החברה ששוכרת את הרכב בכלל לא יודעת איך מטפלים בתיקון-בביטוח אמרו שיתקנו,אז יתקנו:|

הם גם החליפו שמשה אחורית,אז כנראה גם הקורות קצת זזו או/ו התעקמו.

עדיין כל בן אדם שקצת מבין ברכבים,לא יקנה את הרכב הזה כיד שנייה.לא משנה באיזה מחיר שחיטה יציעו לו.

לפני כמה שנים מכר שלי קנה סיוויק חדשה,כעבור חודש נהג משאית 10 טון נכנס לברכב עקב אי שמירת מרחק.

הנזק היה דומה לקיה הזו:פגוש,פנסיים,ותא מטען גמור לגמריי.

במקרה שלו הרכב ירד מהכביש.

פורסם
למי שרוצה, זה הסרטון.

אני לא הייתי מסתבך עם רכב כזה בחיים.

DZ-Ndo6QSGQ דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

הרכב הזה לא חתוך, מדובר על תיקון תאונה מהנפוצות יחסית ובה מותחים את הגשר האחורי ומחליפים כנף. מכיוון שהתאונה מאחור - המוסך חותך את החלק הרלוונטי (הכוונה לפח החיצוני) ומתאים אותו במדידה מאוד מדוייקת לחלק האחורי.

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם

אבל בשביל מה? בשביל מה יש ביטוח מקיף כדי לקבל רכב שמורכב מחדש במוסך ישראלי? בשביל זה משלמים ביטוח באלפי שקלים בארץ הזאת?

אם אזרח מהשורה היה עושה את זה לרכב שלו היו צועקים פה על שינויי מבנה ועוד שטויות.

אז למה לחברות הביטוח מותר לסכן אותנו.

מה שמאוד מעניין זה מה עתידו של הרכב הזה ובאיזה צורה הוא ימכר לשוק פתוח.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

אכן מדובר בתאונה די משמעותית מאחור. טכניקות התיקון אכן ידועות ומקובלות, ולמרות הכל לא הייתי קונה את הרכב הזה בשום מחיר, בעיקר בשל העובדה שברגע שמתחו את השילדה והחליפו חלקי פח החוזק המבני של השלדה והמרכב נפגע אנושות.

למרות מה שכתבתי לעיל אם הרכב תוקן לפי הכללים המקובלים אין מניעה שינוע בדרכים. (אך אני אשתדל להימנע)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אם שמתם לב, הרכב מעוך עד כמעט הכסאות האחוריות כולל שמשה אחורית מנופצת.

מה שעשו כאן גובל בפשע.

מתחו את כל איזורי הקריסה מחדש, ניסרו את הכנף האחורית שלא ניתנת להחלפה (בדיוק מהסיבה של איזורי קריסה) וריתכו הכל, ולסיום גם מרחו הכל בזפת כדי להסתיר הכל.

שימו לב גם למילים של הפחח שם באיזור השניה ה 27

אז הפחחות מאד יפה. אז מה?

התאונה הבאה גומרת את אלו שיושבים מאחורה.

פורסם

בנוסף - שימו לב של איזו חברה שקיות האשפה שנמצאות על גב משענות הראש הקדמיות. אני לא יודע אם הם אלו שיזמו את התיקון הזה או לא, אבל זה לא לזכותם.

רכב כזה צריך למצוא את מקומו בפח הזבל, ולא על הכביש.

• תוכן חדש...