Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4797 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם לנו הייתה ג'טה שעשו לה את אותה העבודה, תיקנו אותה כל כך טוב שהיא נמכרה במחיר מחירון יומיים אחרי התיקון.

בבדיקה לא מצאו שום דבר,

תבין אני אוהב מכוניות , רק לא אוהב לטפל בהן

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
גם לנו הייתה ג'טה שעשו לה את אותה העבודה, תיקנו אותה כל כך טוב שהיא נמכרה במחיר מחירון יומיים אחרי התיקון.

בבדיקה לא מצאו שום דבר,

אז כנראה שמי שבדק את הרכב לא היה מקצועי כי אפשר היה לעלות על זה שעשו תיקון גדול רק מהמכשיר לבדיקת עובי הצבע וכבר היה מעורר חשד לתיקון גדול בחלק האחורי.

פורסם
אז כנראה שמי שבדק את הרכב לא היה מקצועי כי אפשר היה לעלות על זה שעשו תיקון גדול רק מהמכשיר לבדיקת עובי הצבע וכבר היה מעורר חשד לתיקון גדול בחלק האחורי.

מסכים איתך. אבל בכמה מכוני בדיקה לקנייה עושים לך בדיקת עובי צבע?

פורסם

פחח מאוד מוכר כאן בפורום. לצערנו נעזרנו בו בעבר (גם חבריי) - והוא בהחלט אחד התותחים שבנמצא!

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

בכולם

אגב שמתם לב בסוף שהוא צובע את החיבורים מלמטה - בשביל מה? יש סיכוי שזה מה שיגרום למכוני הבדיקה לא לעלות על זה?

פורסם
בכולם

אגב שמתם לב בסוף שהוא צובע את החיבורים מלמטה - בשביל מה? יש סיכוי שזה מה שיגרום למכוני הבדיקה לא לעלות על זה?

ברור , אני זוכר לפני המון שנים שסובארו DL היו להיט , לקחנו אחת לבדיקה , ושהבוחן נכנס לבור הוא שם לב שהטקסטורה של פח האבנים לא כל כך דומה בצד אחד ,ואז התגלה שלמרות שעשו לבן אדם עבודה מצויינת על האוטו פספסו במשהו קטן

פורסם

כולם מגלגלים עיניים , התיקון הנ"ל הינו תיקון ידוע ומבוצע חדשות לבקרים.

לפחחים יותר פשוט להחליף פחים מאשר לתקן אותם.

פורסם

אתה יודע מה.. גם אם לא עושים בדיקות עובי צבע, אם בוחן רואה ריתוכים לא מקוריים זה כבר סימן, אלא אם כן אין לו מושג מהחיים שלו והוא סתם נמצא שם ולא יודע לבדוק כלום.

פורסם
במקרה נתקלתי עכשיו בסרטון, בכל אופן העבודה נראית מקצועית וכנראה לא נגרם נזק לשלדה. תקנו אותי אם אני טועה.

בוודאי שיש נזק לשלדה. על פי התיאור ריתכו לרכב את כל החלק האחורי שהוא כמובן שלדה אחורית. במקרה של תאונה חוזרת מאחור המרכב לא יספוג את המכה כפי שתכנן היצרן: הנזק יהי הרבה יותר גדול, אולי אף הרוגים במקום פצועים קל.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תגידו, לא אמורים לצבוע עם מסכת מגן לפה, אני מרחם על הפועל שכנראה שואף הרבה צבע לריאות.

מצד שני אולי הסיגריה שהוא מחזיק בפה, זה המסנן שלו :lol:

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם
תגידו, לא אמורים לצבוע עם מסכת מגן לפה, אני מרחם על הפועל שכנראה שואף הרבה צבע לריאות.

מצד שני אולי הסיגריה שהוא מחזיק בפה, זה המסנן שלו :lol:

רואים שאתם לא כל כך מבינים בצבע

הפועל משתמש במערכת חדשנית למיחזור אדי צבע

הוא שואף אותם דרך הפילטר,זו לא סיגריה מה שראית שם , זו חלק מהערכה

ובסיום העבודה הוא משתין לפחית הצבע את מה שעבר סינון דרך הגוף שלו

פורסם

בבדיקה לא מצאו שום דבר,

למכור רכב שעבר תאונה בלי לספר לקןנה ( ועוד במחירון ) זה לא משהו להתגאות בו :shock:

פורסם
למכור רכב שעבר תאונה בלי לספר לקןנה ( ועוד במחירון ) זה לא משהו להתגאות בו :shock:

לא התגאיתי . לקחתי את הכסף אמרתי יפה תודה ,שלום ולא להתראות:-D:-D:-D:-D

שאלה אליך

מה יעשו כל אלו בעלי הVAG עם הTSI וDSG שימכרו את האוטו שלהם למישהו אחר בגמר 5 שנים אחריות

הם יגידו לקונה " תשמע האוטו מצויין נגמרה האחריות אבל תכין בצד כמה אלפים כי אולי ילך הגיר או המנוע"

או " האוטו מצויין אני דורש מחירון" תן תכסף תודה רבה שלום

• תוכן חדש...