Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4206 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כשלנצ'יה עשו את החידוש עם הדלתא רציתי להקיא. איך אפשר להשוות בכלל?

כשאתה מאמץ שם אתה מתחייב. זה סיכון. אם מחר תצא אלפא 147 יהיו לי ציפיות גדולות ממנה. זה לא תמיד טוב.

אלפא הולכים כנראה לשווק ג'וליה חדשה, מתישהו, וגם ספיידר. במקרה שלהם נראה לי שרוב האנשים אהבו את הספיידר הישנה הרבה יותר מהמקבילה של הבררה. מקווה שהחדשות יפתיעו לטובה.

האמת שדווקא לא חסרים מקרים בהם ממחזרים שם ישן של דגם, כמו 500 בפיאט או החיפושית. אבל נראה לי שבחלק מהמקרים זה חלק מקונספט של לייצר מכוניות חדשות בסגנות רטרו, ואז גם השם הישן מתאים הרבה יותר לדגם.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
במקרה שלהם נראה לי שרוב האנשים אהבו את הספיידר הישנה הרבה יותר מהמקבילה של הבררה. מקווה שהחדשות יפתיעו לטובה.

זה בגלל שכל מה שטהרני האלפא האלה עושים זה להתלונן על "כמה כבר לא עושים אותם כמו פעם" ומכריזים פעמיים בשבוע על"האלפא האמיתית האחרונה" כי הן כבר לא מחלידות כמו פעם ולא צריך להזמין גרר כדי לרדת למכולת. בקיצור חבורה של זקנים ממורמרים שמתגעגעים לנעורים השמחים שלהם. :wink:

לכל אותם טהרני אלפא שנפגעו מהאמירות לעיל, calm דה פאק down, הכל הצחוק

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
אפשר גם אפשר. כשאתה שומע דלתא אתה חושב על אינטגרלה, אך רובן של הדלתות היו דגמים עממיים עם מנועי 1.3, 1.5 ודיזל. הדלתות הרגילות היו מכוניות חביבות ושיקיות, גרסת ה-HF גם הוסיפה קצת ביצועים, אך אינטגרלה יש רק אחת.

הדלתא הנוכחית היא מכונית נאה ושימושית מאד. אם למישהו בסמל"ת היה שכל לייבא אותה גם עם מנועי 1.4 מוגדשים ותיבה ידנית ולמכור אותה בטווח שבין פוקוס לגולף, לא היית כותב את מה שכתבת.

מעולם לא נהגתי בהן, ולכן אין לי באמת פרמטר להשוואה. הדלתא החדשה, אין בה טיפה סקס אפיל. גם אם תראה לי דלתא HF או אפילו 1.5, היא תמיד תיראה כמכונית יפיפייה, וגם אם זה לא מוצדק, היא תמיד תיראה כמכונה שדומה לאינטגרל. הבעיה עם הדלתא הנוכחית, שהיא לא גורמת לך להגיד וואו, או "ככה ציפיתי שתיראה". למרות היתרונות שלה, שאתה בטוח מכיר יותר טוב ממני, מבחינת מראה, חסרה בה הרומנטיקה. אני חושב שלקחת מכונית שאנשים אהבו, ולחדש אותה זה לקחת סיכון עצום. לשחק עם רומנטיקה של אנשים זה לא קל בכלל, ואני עוד אחד שבחיים לא נהג בדלתא, רק בסרטונים, ורק במראה ובנתונים. תאר לך מה קורה למי שנהג בHF ואהב אותה, אחד מחובבי המותג, ואז הוא מקבל את הזוועה הזו שנקראת הדלתא החדשה. אני בכלל לא ידעתי שיש לה 1.4 גודשת וידנית, אני גם לא יודע איך זה מרגיש לנהוג בה, אבל אם נסתכל על המראה, ספק אם היא יכולה להשתוות. לא יודע, אולי זה רק אני, אבל קשה לי עם מודרניזציה ושיפור של מה שהיה, במיוחד כשהוא היה מוצלח. אולי בגלל זה אני גם לא כל כך אוהב "קאברים" למוסיקה.

זה בגלל שכל מה שטהרני האלפא האלה עושים זה להתלונן על "כמה כבר לא עושים אותם כמו פעם" ומכריזים פעמיים בשבוע על"האלפא האמיתית האחרונה" כי הן כבר לא מחלידות כמו פעם ולא צריך להזמין גרר כדי לרדת למכולת. בקיצור חבורה של זקנים ממורמרים שמתגעגעים לנעורים השמחים שלהם. :wink:

זו בדיוק הנקודה. אולי הם טועים, אבל לך תלמד אותם שלנצ'יה החדשה היא טובה, או שה147 שתצא מחר תהיה טובה יותר. אולי היא תהיה טובה יותר, ואתה כיצרן רכב תהיה צודק, אך להיות צודק לא מספיק, צריך למכור :)

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אה! מה זה?! היה מסר סודי בהודעה שלך...

בכל מקרה, כן, הויכוחים האלו על העבר הנהדר אל מול ההווה האפור צצים כאן כל שני וחמישי.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

דווקא הדלתא המקורית קוביה רבועה ומכוערת, אני ממש לא מבין מה הנוסטלגיה המטורפת.

כן, hf היתה בזמנו אחלה הוט האץ׳, אבל לדעתי הדלתא של היום לא מביישת.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

איני סבור שמה שאמרת (בציטוט), נכון רק לגבי אלפא, אלא גם ליצרנים אחרים.

נכון שיש יתרונות מוכחים (כמו בטיחות, נוחות) למותגים החדשים, אבל יש להם גם חסרונות (עיצוב, התנהגות, מנועים, 504L אמר גם סקס אפיל) שהם כנראה קצת יותר משמעותיים בעיני חובבי אותה פירמה.

alfa 156 2.5.

פורסם

האמירה לה הגבתי הייתה לגבי אלפא ולכן גם אני התייחסתי לאלפא.

אל תבין אותי לא נכון, אני חושב שכל הטהרנים הם חבורה של זקנים ממורמרים :wink:

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
דווקא הדלתא המקורית קוביה רבועה ומכוערת

עיצוב נפלא של ג'יוג'יארו, נראית רזה ונכונה גם היום, 34 שנים לאחר הצגתה(התמונה מנטקארשואו).

Lancia-Delta_1.6_HF_Turbo_1983_800x600_wallpaper_02.jpg

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

הפורד פלקון הוא מותג שנוסע ונוסע כבר 53 שנים . הוא יוצר בארה"ב עד 1970, בדרום אמריקה עד שנות התשעים ובאוסטרליה ברציפות עד היום אבל מיועד להעלם בשנת 2016.

הדודג' דארט גם כן חוזר לחיים.

פלקון 1960

800px-1960-Ford-Falcon-4dr-Sed.jpg

פלקון 2010

800px-2009-2010_Ford_FG_G6_Limited_Edition_sedan_01.jpg

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
האמירה לה הגבתי הייתה לגבי אלפא ולכן גם אני התייחסתי לאלפא.

אל תבין אותי לא נכון, אני חושב שכל הטהרנים הם חבורה של זקנים ממורמרים :wink:

בתור בעל אלפא - אני דווקא חושב שאתה צודק, ולא אומר אפילו ש"אני נאלץ להסכים איתך". ברמה ה"עיצובית" - לפעמים מצליח לאלפא להוציא רכב שנראה טוב (159, ג'ולייטה). מה שיש בפנוכו - הייתי אומר שזה סיפור קצת אחר.

טוב, אולי אני זקן ממורמר... :wink:

alfa 156 2.5.

פורסם

גם אוקטביה זה שם מוכר בעבר של סקודה

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...