Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אשמח לחוות דעת לגבי הסאב G510 10 " של בוסטון , 450 RMS נצילות 89.9 DB

מה שאני מחפש :

סאב מדויק ולא נמרח רצוי שיהיה חזק יחסית , היה לי לפני פולק אודיו 12 אינץ בתיבה מקורית שעשה את העבודה מעולה רק היה ענקי וזו הסיבה להחלפה , ומנתונים יבשים הפולק נופל מהסאב הזה בהמון!

אגביר אותו בעזרת מגבר ליטינג אודיו מונובלוק S4.500.1 שמוציא ב4 אוהם 300RMS ,

המלצות ?

כמו כן מה מחיר מומלץ לכזה חדש? לא מצאתי למכירה ברשת כזה ..

תודה,

גל

פורסם

ה-G5 הוא לטעמי הסאב הטוב ביותר של בוסטון אקוסטיקס ,הוא גם לא סאב זול

הוא מגיע עם סליל בודד של 4 אום או עם שני סלילים של 4 אום ,תלוי בגירסה.

בנוגע להשוואה לפולק אני לא יודע איזה סאב היה לך

אבל אם מדובר בסידרת ה-SR אז אתה "בבעיה" כי מדובר בסאב מעולה שלא קל למצוא לו תחליף ראוי.

פורסם

Polk Audio DB1212

Polk_Audio_DB1212.jpg

בדיוק זה , סאב נהדר האמת ממש הייתי מרוצה איתו,

1000 שקל זה מחיר הוגן לסאב או פחות? :)

פורסם

זה סאב 12 בתיבה פתוחה מקורית

סידרת ה-DB היא סידרת הפתיחה של פולק אודיו ועדיין תמורה גבוהה לכסף.

1000 שח עבור G5 חדש ?

זה מחיר מעולה ,אם למשומש זה מחיר סביר.

יש הבדלים בין סאב 10 ל -12 אני דיי בטוח שה-G5 יהיה הרבה יותר מדוייק מהפולק שלך

ולכן לא הייתי ממליץ לך להתקין אותו בתיבה פתוחה ולסרס אותו יתר על המידה,אני ממליץ על תיבה פורט לפי הוראות היצרן.

http://www.avrdistributing.com/tech_data/Boston-manuals/G5_GTR_Manual.pdf

פורסם

תודה על התגובה! מקווה באמת לתוצאות מפתיעות מהסאב ,

אעדכן לאחר ההרכבה,

יש לך או למישהו מחברי הפורום המלצה על מקום לרכישת חומר איטום איכותי ובמחיר הוגן? בעבר רכשתי חומר איטום של STP שהייתי סופר מרוצה ואני לא משיג אותו , אשמח גם להמלצה על חומר אחר (היה לי דינמאט על רכב קודם) מחפש לקנות באלק במחיר הוגן ..

תודה :)

פורסם

לפני כמה זמן הזמנו STP מ EBAY, בישראל אין אותו יותר, 2 באלקים של SILVER עלה סביבות 2000 ש"ח

ד"א זה מה שהוא עלה בערץ בזמנו.

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם
אם אתה אוהב באס מדוייק ולא ה street bass, אני ממליץ ללכת על Audison Voce 12.

תודה לכולם, לגבי stp, קניתי באלק של 10 יח נדמה לי גדולותב670 שקל בערך:) היה שווה כל שקל

פורסם

אם תרגיש שחסר לך עוד איטום יש חומר תעשייתי בארץ בגרושים, מגיע בגליל של מטר על 10 מטר, אני מאוד התרשמתי ממנו.

פורסם
אם תרגיש שחסר לך עוד איטום יש חומר תעשייתי בארץ בגרושים, מגיע בגליל של מטר על 10 מטר, אני מאוד התרשמתי ממנו.

אשמח לפרטים על החומר ואיכותו,לצערי נתקלתי באיטום עלום דם כסוף שפשוט היה מסריח ולא נדבר,

מהודעתי הקודמת השתמע שעכשיו קניתי את האיטום, אך מדובר על לפני שנתיים והכול נגמר מאז,

בכל מקרה קניתי היום באלק של דינאמט ב900 , מחיר סביר?

9 חתיכות סבירות,מאמין שיספיק לי לבגאז מלא ודלתות קדמיות , לפחות היה מספיק לי שהייתי משתמש בבאלק של STP:) אהיה חסכן הפעם :twisted:

לגבי הסאב אני מת לשמוע אותו, התייעצתי עם עוד מספר אנשים שאמרו שהוא שם בכיס הקטן תסאב הקודם שלי,ותאמת?הייתי מאוד מרוצה מהפולק. אז מת כבר לכוון ולשמוע,

מחר מתחילים בהרכבה, אשתדל לצלם כמה תמונות ולעלות , אני יודע שאוהבים תמונות :twisted:

פורסם

קודם כל תודה לכל העוזרים ,

המערכת הורכבה , לא לפני שברגע האחרון רכשתי באלק של דינאמט (900 שח למתעניינים) , בוצע איטום של דלתות קדמיות דלת אחורית של הפגאש , ותא מטען , ודפנות אחוריות , למי שמתכוון להרכיב מערכת בלאון MK2 , כבר אני אומר , תוותרו, רכב מחורבן כזה בחיים לא ראיתי ופירקתי מלא רכבים , הדיפונים פה מתפרקים בצורה דבילית , מעצבנת , מסורבלת ומביאה עצבים ,

בעזרתה של חברה שלי בוצע איטום מושלם לרכב אני פניתי לכיוון ההתקנות וההרכבה והפירוק של החלקים , הסאב דופק בצורה יפה אני מרוצה ממנו , ברור שיש טובים ממנו , אבל מספיק לי , בנוסף הורכבו סט קומפוננטים של מורל דוטק אוביישן , 6.5 , וHU של JVC 846 , ומגבר לייטינג אודיו 4 ערוצים ומונו של ליטינג , המערכת נשמעת מדהים , (אציין שהמערכת הזו עברה איתי כבר 5 רכבים , והוחלט על שדרוג הסאב בלבד , מהסיבות שצוינו )

IMG_20130526_110712.jpg

• תוכן חדש...