Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אימוץ פיטבול.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

אשמח להמלצה לחנות/רשת טובה ואיכותית לרצועות, קולרים וציוד לכלב.

כמו כן המלצות לחברות מסויימות ייתקבלו בברכה.

אני מתל אביב, שכונת הדר יוסף בצפון תל אביב. כל דבר באיזור ייתקבל בברכה.

בקשר לצעצועים, בהתאם להמלצתו של סמירו, הושגו מספר צעצועים לבינתיים של חברת KONG שחבר כבר לא משתמש בהם.

בברכה,

שמעון

308GTI 2017 - כיום.

1994 CLIO RSI - נמכרה!

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קולרים וכו' אתה לא צריך משהו מיוחד, פשוט משהו שיחזיק מעמד עומס. כעת, כאשר הכלבים עדיין גורים, קולר קטן ורצועה פשוטה יעשו את העבודה. עם הזמן, איך שהכלב יגדל, יהיה הצורך להגדיל מן הסתם את הקולר ולקחת רצועה חזקה יותר.

לא רואה שום חשיבות בחברה עצמה. הכלב שלי הולך עם קולר ורצועה שאין לי מושג של איזו חברה הם, והם בסדר גמור.

פורסם

זה לא שההצעה של SMIRO לא נכונה, אבל רבאק, קונג האלו, גם בארץ ובגם בארה"ב, יקרים מאוד! 60 ש"ח לצלחת פירזבי מסכנה - אתם רצינים?! בובה קטנה עם צפצפה וללא מילוי(במיוחד לכלבים, כמובן) ב-45 ש"ח - אתם רציניים? עצם קטנה מ"טניס" ב-45 ש"ח - אתם רציניים? וכדומה...

לגורה שלי יש הרבה צעצועים, החל מחוטים דנטליים קשורים ועד לכל מיני סוגי בובות. כדורים מצפצפים וכן גם צעצועים של קונג, אבל אלו היו פשוט יקרים מדי. הכי מצחיק, שה"צעצוע" שהיא הכי אוהבת זה זוג גרביים זמני, שניתן לה כל שבועיים :).

מסכים לגבי ההצעה לרצועה, לקנות רצועה פשוטה וזולה להתחלה. הגורה גם ככה תגדל.

אני קונה בגג-לחיות. תגגל ותתרשם.

פורסם

לדעתי קונג שווים את הכסף. אגב בנוגע למחיר, יש עוד צעצועים שעלותם גבוהה והם לא מחזיקים מעמד שליש מהזמן שקונג מחזיקים.

גם הכלב שלי תמיד יעדיף לגנוב איזו נעל/איזה בגד ולהרוס אותו. אבל אי אפשר לתת לו לעשות את זה :-)

פורסם

הוא אוהב לקרוע את זה. אם הייתי מקצה לו משהו בסגנון, תוך דקה וחצי זה כבר היה קרוע לגזרים ואני חושש שהוא היה לועס ואוכל את זה, לכן אני לא מביא לו.

אחד הסימנים הבולטים לזה שהוא התבגר היה ברווז צפצף שקנינו לו כשהיה קטן. הוא שיחק איתו במשך כשבוע לפני שסיים לקרוע אותו, כעבור כמה זמן קנינו עוד אחד ושם עברו בדיוק 2 דקות והברווז היה קרוע לגזרים. אז הבנו שנגמרו צעצועי בד.

פורסם
קודם כל תודה.

בקשר לאוכל - אוריג'ן עדיף משמעותית. זה אוכל שכל המרכיבים שלו טבעיים והכל גדל באופן טבעי בטבע ללא התערבות ומדי יום המרכיבים מועברים FRESH למפעל. הביצים זה ביצי חופש והתרנגולים חיות חופשי וכך לגבי כל מרכיב ומרכיב. האוכל יקר משמעותית מכל אוכל אחר אגב (אני כרגע משלם 460 על 18.5 קילו או 370 על 13.5, הוטרינר שלי הבטיח שימכור כזה ביותר זול בקרוב)

אני יכול להמליץ לך על מישהו באשדוד אם זה רלוונטי.

לאלף מומלץ מכל גיל. כל הנונסנס על חצי שנה וזה לא נכון. אפשר להתחיל ואף עדיף להתחיל כמה שיותר מוקדם.

Black joker - אני לא מכיר את האוכל הזה.

יש אתר שמשווה סוגים של אוכל לפי שיטות דירוג שם תוכל למצוא את הפרטים על הסוגים השונים של האוכל.

http://www.dogfoodanalysis.com/dog_food_reviews/index.php/cat/1

הומלץ לי בחום על אוכל מחברת PRO NATIVE האם למישהו יש מושג עד כמה הוא טוב?

שווה את זה?

308GTI 2017 - כיום.

1994 CLIO RSI - נמכרה!

פורסם

לא מכיר את שם החברה.

ממליץ לך לבדוק על חברת GO או אינסטינקט, בעלות מרכיבים איכותיים, ללא דגנים ועם רמת חלבון גבוהה (שהיא לא תמיד יתרון, אבל לגור פעיל, היא בהחלט מומלצת).

פורסם

לא מכיר.

פירסמתי פה אתר להשוואת אוכל יבש. כנס אליו ותראה איך האוכל מדורג.

בכל אופן, אני ממליץ על האוריג'ן ולא שום דבר אחר. היה אוכל מספר 1 בעולם במשך שנתיים אם אני לא טועה.

פורסם
אם אתה רוצה, אתה מוזמן לשתף בעתיד, מה החלטת לקנות.

מחר תבוצע ההזמנה.

כרגע היא כוללת:

- הומלץ לי חמות על PRO NATIVE בעיקר בגלל המרכיבים שיש בו.

http://pronative.co.il

http://www.k-9-solutions.com/web/8888/nsf/sbs.py?&_ID=16942&G=16942&did=1196&PF=13&lang=EN

- צעצועים נתרמו לי של חברת KONG על ידי חברים וכדורים שלהם עם צפצפה.

- צלחות לאוכל ושתייה יוזמן 2 קערות מנירוסטה עם תחתית גומי.

- רצועה וקולר פשוטים כי כרגע זה יהיה זמני על שייגדל.

- בעתיד תירכש כנראה רתמה עם רצועה יותר חזקים ושיתאימו גם לריצה של הכלב איתי יחד.

כעת נותרו 2 קושיות:

1. איזה חטיפי פינוק/אילוף מומלצים לקנייה אם בכלל?

2. אילו טבליות/ספריי מומלצות נגד פרעושים וקרציות?

3. כולם אמרו לי לקנות FURMINATOR להברשת הכלב נגד נשירה/טיפוח. האם באמת שווה וצריך את זה?

4. וכלוב רשת/אילוף אני בהתלבטות, לקנות או לא לקנות? האם אפשר לחנך אותו ללא שימוש הכלוב? או שמה עדיף לגדר או לתחום אותו לתחום מסויים?

מודה לכם על העזרה.

המון תודה על העזרה

308GTI 2017 - כיום.

1994 CLIO RSI - נמכרה!

פורסם

כלוב זה דבר מומלץ, במיוחד בתחילת הדרך. (גילוי נאות - אני כרגע מוכר כלוב כזה אם אתה מעוניין פנה בפרטי). הכלוב מאוד יעיל גם אם באים אורחים אשר מפחדים מכלבים/הכלב עדיין לא מחונך מספיק.

חטיפים תצטרך לבחור כבר לפי איך שהכלב מגיב אליהם. שלא יגרמו לשלשול או משהו בסגנון, אז הכל בסדר.

הברשה וטיפוח? לפיטבול? אני לא חושב שיש צורך. לכלב פרווה קצרה ואין כל כך צורך בהברשה שלה.

לגבי פרעושים - לי אישית נותנים Advantage. קרציות אני קונה קולר נגד קרציות אשר הצבע שלו לבן (והוא מסריח כמו מסטיק) ובהחלט אין קרציות.

פורסם
מחר תבוצע ההזמנה.

כרגע היא כוללת:

- הומלץ לי חמות על PRO NATIVE בעיקר בגלל המרכיבים שיש בו.

http://pronative.co.il

http://www.k-9-solutions.com/web/8888/nsf/sbs.py?&_ID=16942&G=16942&did=1196&PF=13&lang=EN

- צעצועים נתרמו לי של חברת KONG על ידי חברים וכדורים שלהם עם צפצפה מצויין, במיוחד הצעצועים בעלי הצפצפה. אני ממליץ, ללא קשר לכמות הצעצועים שיש לך כרגע, לקנות גם כדור טניס מצפצף - הם מתים על זה..

- צלחות לאוכל ושתייה יוזמן 2 קערות מנירוסטה עם תחתית גומי מצויין!.

- רצועה וקולר פשוטים כי כרגע זה יהיה זמני על שייגדל.מצויין!

- בעתיד תירכש כנראה רתמה עם רצועה יותר חזקים ושיתאימו גם לריצה של הכלב איתי יחד אני תמיד מעדיף ריתמה, כי אני לא אוהב להפעיל כוח/למשוך דרך הצוואר. לשים ריתמה ועוד לגור שלא משתף פעולה, יכול לפעמים להיות קצת מתסכל....

כעת נותרו 2 קושיות:

1. איזה חטיפי פינוק/אילוף מומלצים לקנייה אם בכלל?

2. אילו טבליות/ספריי מומלצות נגד פרעושים וקרציות?

3. כולם אמרו לי לקנות FURMINATOR להברשת הכלב נגד נשירה/טיפוח. האם באמת שווה וצריך את זה?

4. וכלוב רשת/אילוף אני בהתלבטות, לקנות או לא לקנות? האם אפשר לחנך אותו ללא שימוש הכלוב? או שמה עדיף לגדר או לתחום אותו לתחום מסויים?

מודה לכם על העזרה.

המון תודה על העזרה

איך 2 קושיות, אם רשמת 4? :roll:

1. חטיפי אילוף אמורים להיות חטיפים בגודל גרגיר, שהכלב אוכל אותם בעשירית השנייה. אני, לדוגמא, קניתי שקית של 800 גרם ב-30 ומשהו שקלים. חשוב שהחטיפים לא יהיו גדולים מדי, כדי שהגור לא ייאבד את הריכוז. חטיפי פינוק - מה שאתה רק רוצה.

2. מומלץ אמפולות. יש לא מעט חברות טובות בשוק.

3. אני ממליץ לוותר על הקנייה של המוצר הנ"ל. מה עוד שמדובר בפיטבול - כלב בעל פרווה קצרצרה. המחיר של המוצר הוא שערורייתי ולא משתלם לכאלו כלבים. אני מחזיק בשלושה מסרקים (כן, כן...): מסרק צפוף לבדיקת/הוצאות פרעושים, מברשת מפלסטיק לאמבטיה ומברשת צפופה להברשת הפרווה (מברשת פשוטה של נשים - עושה את העבודה מצויין).

4.אני כבר רשמתי את דעתי בעניין. אני בעד גדר, שתיתן מספיק מרחב לנוח ולעשות צרכים. חשוב מאוד לתחום את הגור כשהוא מגיע הביתה, זה בטוח.

בהצלחה :).

• תוכן חדש...