Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אימוץ פיטבול.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כעת נותרו 2 קושיות:

1. איזה חטיפי פינוק/אילוף מומלצים לקנייה אם בכלל?

2. אילו טבליות/ספריי מומלצות נגד פרעושים וקרציות?

3. כולם אמרו לי לקנות FURMINATOR להברשת הכלב נגד נשירה/טיפוח. האם באמת שווה וצריך את זה?

4. וכלוב רשת/אילוף אני בהתלבטות, לקנות או לא לקנות? האם אפשר לחנך אותו ללא שימוש הכלוב? או שמה עדיף לגדר או לתחום אותו לתחום מסויים?

1. זה ניסוי וטעייה, הכלב שלי אוהב בעיקר חטיפי עוף (רגילים, בטעם בייקון בטעם סלאמי ולפעמים בטעם גבינה) וברווז, ולעיתים מאוד רחוקות הוא לוקח 1-2 חטיפי Bil Jack של כבד עוף

וגם לא של כל חברה, חטיף בייקון שהומלץ ע"י מוכר אחד, הכלב לא נגע בו בכלל

2. אני משתמש בספריי של פרונטליין פעם בחודש וחצי-חודשיים ונראה שהוא עושה עבודה מצוינת, ואחת לשלושה שבועות בערך מקלח את הכלב עם שמפו לכלבים נגד קרציות

3. לא קניתי, אבל מצד שני לכלב שלי יש פרווה חלקה באורך בינוני

ד"א הכלב שלי שהוא דרדס קטן פחות מ-5 ק"ג וגובה שייבה, לקח את הכדור טניס הזה והוציא לו את כל ה-Yellow Fuzzy Stuff שיש עליו ואז איבד עניין בכדור

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• תוכן חדש...