Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4799 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

לפני מספר ימים שמתי את התיק שלי על רצפת תא הנוסעים ליד מושב הנוסע הקדמי והוא היה רטוב.

היום כשהגעתי לאוטו כבר נאספו שם מים בגובה מספר מילימטרים. המים שמטפטפים לשם הם קרים ללא צבע או ריח או טעם.

בדקתי את הרדיאטור והמים בו מלאים, אז אני מנחש שזה איכשהו קשור למזגן (דרך אגב, לפני כחודשיים החלפתי רדיאטור מזגן לאחד חדש).

מישהו יודע מה קרה, ומה לעשות עם זה?

וכמה הסיפור הזה צריך לעלות לי?

תודה רבה :)

פורסם
היי

לפני מספר ימים שמתי את התיק שלי על רצפת תא הנוסעים ליד מושב הנוסע הקדמי והוא היה רטוב.

היום כשהגעתי לאוטו כבר נאספו שם מים בגובה מספר מילימטרים. המים שמטפטפים לשם הם קרים ללא צבע או ריח או טעם.

בדקתי את הרדיאטור והמים בו מלאים, אז אני מנחש שזה איכשהו קשור למזגן (דרך אגב, לפני כחודשיים החלפתי רדיאטור מזגן לאחד חדש).

מישהו יודע מה קרה, ומה לעשות עם זה?

וכמה הסיפור הזה צריך לעלות לי?

תודה רבה :)

שלום רב !

בסבירות גבוהה מאד, שבמכון מזגנים/מוסך שבו החליפו את רדיאטור המזגן, נותק צינור הניקוז, מבלי משים, מכיוון שלא השתמש במזגן עד כה, לא הרגשת בכך, חזור למקום שבו החליפו מזגן וודא שצינור הניקוז מורכב, וקצהו יוצא מתחת לרכב. לא אמורים לקחת תשלום, עבור שרות שכזה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

צביקה,

תודה על הייעוץ.

מכייוון שעשיתי את תיקון המזגן בעכו, ועכשיו אני בתל אביב, רציתי לשאול בכל זאת כמה דבר כזה יעלה אם אני אלך לעשות את זה במקום אחר, כי לא בא לי לנסוע עד עכו בשביל זה.

שוב תודה!

פורסם

שלום רב !

במידה ואני צודק, ומדובר בהסטת/ חיבור צינור הניקוז והכוונתו מחוץ לרכב, כל בעל מקצוע הגון, בכל מקום בארץ, בעכו בתל אביב, או באילת, לא אמור לחייב אותך, או רק לגבות ממך מחיר סמלי.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...