Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4806 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם,

יש לי סובארו אימפרזה 2007, מנוע 2000, ידנית.

אתמול הרגשתי בתחילת נסיעה שהאוטו נחנק בסביבות ה 2000 סל"ד, עד ה 3000 סל"ד, בכל הילוך. כאילו שההספק ירד בחצי.

האוטו עבר 39.000 ק"מ סה"כ. למישהו יש רעיון?

אולי סתימה או דלק מזוהם?

תודה.

פורסם
מתי לאחרונה החלפת פלאגים?

האם הוספת לאחרונה תוספת לדלק?

לאחרונה עשיתי לרכב טיפול ונאמר לי שלא צריך להחליף פלאגים, (לעולם לא החלפתי פלאגים לאוטו בגלל שהוא עבר ק"מ נמוך).

בטיפול החליפו לי שמן מנוע + פילטר אוויר.

לגבי תוספת לדלק אני אוסיף היום ונראה אם יהיה שיפור.

פורסם

אף שהרכב לא עבר הרבה ק"מ, בכל זאת הרכב בן 6 ולכן כן הייתי ממליץ להחליף פלאגים.

באשר לתוספת הדלק וודא שיש לך לפחות חצי מיכל דלק ברכב לפני שאתה מוסיף, ותעקוב לראות עם יש שיפור תוך שבועיים.

אגב, בחישוב פשוט אתה לא נוסע הרבה ק"מ, והייתי ממליץ שלפחות פעם בשבועיים תעשה נסיעה ארוכה קצת עם הרכב בכדי לשמור על סירקלוזציה במיכל הדלק ולמנוע (ככל שמתאפשר) לפסולת/שאריות/זבל לחלחל בתחתית המיכל.

פורסם
לאחרונה עשיתי לרכב טיפול ונאמר לי שלא צריך להחליף פלאגים, (לעולם לא החלפתי פלאגים לאוטו בגלל שהוא עבר ק"מ נמוך).

בטיפול החליפו לי שמן מנוע + פילטר אוויר.

לגבי תוספת/תוסף לדלק ,אני אוסיף היום ונראה אם יהיה שיפור.

לדעתי הוספת תוסף דלק תחמיר את הבעייה, אך אם אתה מתעקש, חזור לפורום לעדכן אם חל שיפור, אני עדיין ממליץ להחלף מסנן דלק, ומצתים, ולא תוסף דלק.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

יש של STP ועוד כמה חברות, רק תתעקש על משהו איכותי (עלות של כ - 80 עד 90 ש"ח).

אני מסכים עם צביקה, כדאי גם להחליף מסנן דלק ופלאגים.

פורסם
אני בדרך לקנות תוסף דלק , איזה כדאי לקנות?

לא יעזור לך תוסך, אם התקלה התחילה בבת אחת ולא התפתחה בהדרגתיות - מדובר במשה יותר רציני ולא משהו שתוסף יכול לסדר.

אם בסל"ד גבוה (מעל 3000) המנוע פועל טוב - כנראה שהספקת הדלק תקינה.

פורסם

שמתי עכשיו תוסף והדלק על החצי , אני אבדוק אם התוסף יעזור אם לא נעבור לתוכנית השנייה של המסנן דלק והפלגים , אני מקווה שזה יעזור כי חוץ מהבעיה הזאת האוטו באמת מצויין , כמו שאומרים שים דלק וסע. תודה לכם על העזרה . אני אשוב לעדכן.

פורסם

זה יכול להיות מספר רב של תקלות, אבל בד"כ כאשר יש תקלה רציני המנורה "בדוק מנוע" אמורה להדלק.

שאלו אותך ואמרת שלא נדלקה המנורה הנ"ל, ולכן המליצו לך על החלפת פלאגים, פילטר ותוספת לדלק.

אם תרצה, תוכל לחחבר את הרכב למחשב במוסך, ושם תקבל עדכון באם יש תקלה רציני יותר. ואם תהיה במוסך תבקש גם לבדוק את ה- COIL הצתה.

• תוכן חדש...