Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה לגמרי כמו חתיכת מתכת שאפשר להכין לבד אצל בעל מקצוע,

לעומת זאת נמכר במחירים שנראים לי גבוהים מדי.

כמובן שיש ברשת המון כאלה שייצרו לבד (בחו"ל) ורציתי לשמוע אם גם כאן יש מישהו שהכין לבד?

האם יש חישובי זווית כלשהם?

האם זה באמת פשוט כמו שזה נראה?

מדריך די מפורט שמצאתי:

http://www.j-body.org/forums/read.php?f=3&i=133132&t=132856

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

נראה לי חובבני מידי, לא יודע אם הייתי עושה ניסויים במה שקשור להתנהגות הרכב, במיוחד בספורטיבי

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

strut bar הוא באמת לא משהו מורכב מדי.

כמובן שצריך לוודא שימוש בחומר נכון, ריתוך בעובי מספק.

ממולץ לאפשר גם אפשרות ניתוק של המוט עצמו מהתושבות שלו, למקרה שצריך לפרק משהו מתחתיו.

שני הסנט שלי?

אנחנו נוהגים ברכבים שגם ככה מכויילים לתת היגוי.

כל הקשחה של הגלגלים הקידמיים אמנם מחדדת את ההיגוי, אך מחדדת את נטיית הרכב לתת היגוי.

אם אתה כבר מתחיל פרויקט שכזה, תייצר גם אחד אחורי.

לכל היותר תוכל לא להשתמש בו, אבל בהחלט תוכל ללמוד אך תוספת של כל רכיב משפיעה על הרכב שלך.

והכי חשוב, תמונות!

בהצלחה.

מתחדשת*

פורסם

אין פה יותר מדי משהו מסובך, הכי חשוב כמו שאמרו מעליי שיהיה עשוי מחומר מספיק חזק וריתוך בריא.

אבל תצטרך לחשב לגבי התושבות שמתלבשות על הבולם, זה יקח כמה חישובים ומדידות אבל זה בהחלט אפשרי.

אני אישית בחיפושים אחר Strut bar שכבר מוכן להרכבה שמתאים האיביזה שלי.. אין מציאות בינתיים חחח

עריכה:

עכשיו שאני חושב על זה אולי באמת כדאי יותר לבנות אחד כזה? חח סה"כ להשיג שתי פלאחים בשביל הברגים של הבולם, ברזל קשיח ארוך שיחבר בין הבולמים, ורתך טוב שבמקרה יש לי חבר כזה.

שמע, המרצת אותי עכשיו לפרוייקט (תופעות לוואי של אי הירדמות בלילה.. ויש לי לקום לעבודה עוד פאקינג 4 שעות.. פאק..), נתחיל מחר בחיפושים אחר מתכות כאלה :p

אבל כמו שאמרו זה יגרום לעוד תת-היגוי (מה שיש לי כבר מספיק באיביזה...) אז נצטרך גם לבנות אחד כזה לבולמים האחוריים.

פורסם

לא כדאי להקשיח את הפרונט כשיפור ראשון, בטח בוואגית, אלא אם אתה נהנה מתת היגוי.

על מנת לשפר את ההתנהגות יש להקשיח את החלק האחורי, ולא על ידי מוט גישור (strut) אלא על ידי אנטירול, אותו כבר הרבה יותר קשה לייצר לבד.

• תוכן חדש...