Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האח הגדול 2013 [ממשיך אל תוך 2014]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סיימתי לראות עכשיו את הפרק של אמש. מה שאני יכול לומר על אור זה שכמה שהיא כוסית ומהממת, ככה האופי שלה מחורבן. היא לחלוטין מודעת לכך שיניב נמצא בקראש מטורף עליה ושאין לה שום כוונה להיות איתו, וזה עדיין לא מפריע לה לנטוע בו תקוות שווא ולשחק לו ברגשות. לא אהבתי, בלשון המעטה.

איתי חותר למגע עם טהוניה באופן ברור ביותר. מזלו שהיא עיקשת בסירובה, עוד היה צריך לסבול אותה, המסכן.

לצערי, לאון צודק ביחס שלו לאור: הוא קלט מצוין את הקטע של הבחורה הזאת, ודור עדיין תמים מידי מכדי להבין על מה לאון מדבר.

ולעזאזל, מי האידיוט שהצביע לטובת דורין?!

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תגובות 758
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הקטע הזה שאור אומרת ליניב שאסור לוותר על הבחורה והיא אוהבת שמחזרים אחריה אפילו אם היא מקבלת ברקס. הייתי יכול להבין שהיא אומרת לו את זה במצב רגיל, אבל הבן אדם לפני שניה אמר לך שהוא מקנא בדור ואת אומרת לו דבר כזה כאילו תמשיך לחזר אחריי, תתעלם מהברקסים שאתה אוכל ממני. אופי בהחלט מחורבן.

ודור סתם חרמן

פורסם

נראה לי שזאת הפעם הראשונה בעולם שנוצר תפקיד של שומר סיגריות :)

מה שמעפן זה שמרוב שמרחמים עליו בהפקה נותנים משימה של דייט עם יניב ובגדול מציגים אותו כמסכן והוא עוד ינצח בגלל זה. ככה משפיעים על אנשים...

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

יש עוד מישהו כמוני שלא אוכל את הסיפור שהוא בתול? למען הסר ספק את התוכנית הפסקתי לראות ממזמן אבל עדיין מציקה לי חוסר האמינות של הסיפור שלו.

פורסם
הקטע הזה שאור אומרת ליניב שאסור לוותר על הבחורה והיא אוהבת שמחזרים אחריה אפילו אם היא מקבלת ברקס. הייתי יכול להבין שהיא אומרת לו את זה במצב רגיל, אבל הבן אדם לפני שניה אמר לך שהוא מקנא בדור ואת אומרת לו דבר כזה כאילו תמשיך לחזר אחריי, תתעלם מהברקסים שאתה אוכל ממני. אופי בהחלט מחורבן.

ודור סתם חרמן

ואני חושב שאפשר להבין אותו... לגמרי... :twisted::evil::twisted::evil:

יותר מחודש לא לגעת באף אחת ואז מכניסים לו אחת כזאת.... (אין אייקון של כלב שמאו%ן על הדובי.. ). :-)

פורסם

אור ודור שניהם עדיין ילדים ולכן לא מפתיע כל המשחקים,החיזורים והעיניינים. לגיטימי והגיוני.

ככל שהזמן עובר ירדן יותר ויותר מוצאת חן בעיני...

פורסם
ואני חושב שאפשר להבין אותו... לגמרי... :twisted::evil::twisted::evil:

יותר מחודש לא לגעת באף אחת ואז מכניסים לו אחת כזאת.... (אין אייקון של כלב שמאו%ן על הדובי.. ). :-)

אני מנסה להבין, מה זה "אחת כזאת"?

כולם אומרים שהיא יפה, מה יפה בה? זה שהיא קצת דומה לבר רפאלי? זה שהיא בלונדינית עם עיניים כחולות? זה שיש לה סיליקון?

לדעתי היא משעממת באיך שהיא נראית, היא נראית כאילו היא עברה פוטושופ במציאות וזה מרגיש לא טבעי. לא כיף להסתכל על מישהי שנראית אותו דבר מכל כיוון ושאין בה פגמים, זה משעמם את העין.

ירדן נראית טוב, ויש לה ראש של בת 30+ מבחינת בגרות. ואם כבר אז דידי מבחינתי היא הכי שווה שם, גם נראית מעולה וגם שמחת חיים מטורפת שפשוט כיף להסתכל עליה ואני מאמין גם להיות לידה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
אור ודור שניהם עדיין ילדים ולכן לא מפתיע כל המשחקים,החיזורים והעיניינים. לגיטימי והגיוני.

ככל שהזמן עובר ירדן יותר ויותר מוצאת חן בעיני...

מעניין בהתחשב בזה שלא הציגו אותה אומרת חצי מילה כבר 2 תוכניות רצופות P:

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
אני מנסה להבין, מה זה "אחת כזאת"?

כולם אומרים שהיא יפה, מה יפה בה? זה שהיא קצת דומה לבר רפאלי? זה שהיא בלונדינית עם עיניים כחולות? זה שיש לה סיליקון?

לדעתי היא משעממת באיך שהיא נראית, היא נראית כאילו היא עברה פוטושופ במציאות וזה מרגיש לא טבעי. לא כיף להסתכל על מישהי שנראית אותו דבר מכל כיוון ושאין בה פגמים, זה משעמם את העין.

ירדן נראית טוב, ויש לה ראש של בת 30+ מבחינת בגרות. ואם כבר אז דידי מבחינתי היא הכי שווה שם, גם נראית מעולה וגם שמחת חיים מטורפת שפשוט כיף להסתכל עליה ואני מאמין גם להיות לידה.

בעניין איך שהיא נראית, לטעמי היא נראית מעולה, לא משנה למי אתה חושב שהיא דומה או מה שהיא עשתה עם גופה (אולי בגלל שהיא דומה לאשתי... :-) , כפרה עליה... ), מן הסתם זה לא אומר שאחרות לא נראות מצויין גם כן, אבל אלו נושאים של טעם וריח ולכן אין מה להתווכח עליהם.

לגבי " אחת כזאת " , אני מניח שרוב הגברים, אחרי מס' רב של ימים ללא פעילות מינית , אפילו המינורית ביותר (חיבוקים, נשיקות, ליטופים, נגיעות ) היו רואים אפילו ביניב, פרטנר ריאלי לפעילות שכזאת, על אחת כמה וכמה ש "אחת כזאת " כמו אור שנראית מצויין לטעמי הגיע והתחילה לגרות את כל החושים והעצבים בגוף של ה גברים שם, גם אלו שלא מראים את זה או פועלים בעניין..

פורסם
מעניין בהתחשב בזה שלא הציגו אותה אומרת חצי מילה כבר 2 תוכניות רצופות P:

יש לי ערוץ 20 :oops::wink:

פורסם

ווידוי:הפסקתי לצפות כבר מעל שבועיים. אני פשוט לא יכול לראות או לשמוע את טהוניה *&*^&*%$#@#$$#:evil::evil::evil:

אם היא זוכה העם ירד לתהום.

• תוכן חדש...