Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האח הגדול 2013 [ממשיך אל תוך 2014]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק אני חושבת שזה סוג של התעללות מה שעשו להם עם הבית השני?

אותי אישית זה כמובן הצחיק אבל זה היה קצת אכזרי, הם היו בשוק ממש ואני בטוחה שחלקם (ענת למשל) יקחו את זה קשה :?

• תגובות 758
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מאז שהוציאו את המיילי'ס, אין מה לראות...

אין אקשן, אין תככים, אין מזימות, יש כלום...

בקיצור יבש...

כמה כבר אפשר לראות את אור - במחשבה שנייה, אפשר

העיקר שיניב או ביג'ו עפים מחר - אחסן מנכ רחו.

(נגמרו לי ה-3 נקודות)

מזכיר את זה:

XtQMdVyNlx8 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם

את מי מעניין מי יעוף !?!?!? תראו את פאקינג אור הפצצתית הזו :

(איפה שימי הדג,חייבים אותו בשביל הקטעים)

OR.jpg

פורסם
את מי מעניין מי יעוף !?!?!? תראו את פאקינג אור הפצצתית הזו :

(איפה שימי הדג,חייבים אותו בשביל הקטעים)

ועוד תחשוב על זה, שאנשים שם, מקבלים משכורת ע"מ לקום כל בוקר לידה ולבלות את כ-ל היום איתה.

זו דוגמא מצויינת לכמה העולם לא פייר :(.

פורסם

וזה שאור מעשנת זה טרן אוף רציני.

מסכים לחלוטין. וזה נוגע לכל בחורה שאני מכיר. לא סובל סיגריות...בעע

פורסם

מסכים באמת לא היה משנה לי מי עף (ענית או יניב)

כנראה שכל נהגי אגד התאגדו ושלחו ליניב, רק חולצות כחולות מכופתרות יש לו.

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית
פורסם

בקיצור, טהוניה לקחה את המשחק. אין לי מושג למה ומה כלכך אוהבים אותה. היא בחורה דוחה, בכיינית וצבועה. כנראה שזה מדבר להרבה אנשים. הייתי מעדיף כבר שיניב יעוף ולא ענת. גם כן חייל של ביז'ו. הוא הרוויח את זה אבל בזכות המשימה האחרונה. הוא צריך להגיד תודה לאח הגדול על ששיתף אותו במשימה הזו, אחרת זה היה הוא שעף.

והבכי של ביז'ו בחדר.. אוי ואבוי. זה היה פתאטי. עלק תעשה שיהיה לי שם טוב בחוץ. אידיוט

פורסם

דווקא תפסתי את הבכי של ביז'ו, כמשהו *טיפה* אמיתי, אבל אולי זה רק אני. אני בהחלט מאמין שהיה רגע של שבירה שם.

טהוניה, ככל הנראה, תהייה בחמישייה. כמה הדחות היא כבר עברה...

שיעמידו כבר את דורין להדחה! אין מצב, לדעתי, שהיא תינצל ממנה.

פורסם

לדעתי, ההפקה משאירה את טהוניה כל הדרך אל הגמר, אם לא למליון. זה נראה צבוע כי גם טיטי זכתה במלכות היופי, אז גם כאן, רוצים להראות שהנה האתיופים כן יכולים וכו'. גם בפרומו היא אמרה:" אני נכנסת כדי להראות שהאתיופים אנשים חזקים! " משהו בסגנון.

• תוכן חדש...