Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאיזה מקום אתה צריך אותו?

אם זה לחדר שינה, הייתי מסתפק בדבר כזה: http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=11960

יש לי בבית בחדר של הבנות, וזה אכן עושה את העבודה. לפי הפגרים, הוא יעיל גם נגד ברחשים וזבובים :-)

אם אתה זקוק לזה למרפסת או גינה, לדעתי זה עובד(הדגם הגדול יותר), אבל באופן מוגבל, בעיקר בגלל המרחב הגדול,

והעובדה שיש עוד מקורות אור בסביבה.

פורסם

לחדר שינה יספיק לך המכשיר הקטן יותר שעולה סביב 100 שקלים.

יש גם קטנים וזולים ממנו, אבל לפי מה ששמעתי מחברים, יעילותו פחותה בהרבה.

לגבי היתושים, לפחות אצלי, טפו טפו, היתושים נקטלים, ושוב, זה לפי הפגרים.

חוץ מהם גם זבובים, ברחשים, ומעופפים אחרים למיניהם, נקטלים גם הם.

קח בחשבון שהמכשיר מפיץ אור די חזק, כך שאם אתה רגיל לישון בחדר חשוך,

זה ממש לא יהיה המצב. לילדים זה דווקא טוב, כי זה מחליף את מנורת הלילה,

אבל למבוגרים זה יותר בעייתי.

פורסם

שימו לב שעל פי הבנתי (מה שהסבירו לי) השוק מוצף במכשירי אור סגול, אבל רק המוסקיטו עושה את העבודה... הסבירו לי שהוא היחידי בעל הנורה הנכונה (פיליפס? אורכי גל?).

מישהו יכול לאושש?

פורסם
שימו לב שעל פי הבנתי (מה שהסבירו לי) השוק מוצף במכשירי אור סגול, אבל רק המוסקיטו עושה את העבודה... הסבירו לי שהוא היחידי בעל הנורה הנכונה (פיליפס? אורכי גל?).

מישהו יכול לאושש?

שטויות. לכולם נורות BL-6 (במקרה של 6 וואט). וכולם עושים את אותה הפעולה. ההבדלים הם בשני דברים בעיקר: עצמת החישמול, והאמינות. עיקרון הפעולה זהה.

דני

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

איזה בעסה,

אני עובד בחנות חשמל,הזמנו את המוסקיטו שלדיברי הספק זה המוסקיטו האורגינל ויצה שיש לו מנורה 11W של סילבניה,לא של פילפס, והוא מיוצר בסין.

ועוד יש חוברת של טופסון.

לפי דעתי נחזיר את הכל לספק.

מי יקנה את המוסקיטו הזה ב400 שקל???

מילא היה המקורי.

לטענת הספק, המפעל המקורי באיטליה ניסגר...

האם שטויות?

mosqito.jpg

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

זה הדבר הכי מציק בעולם. האור זה מילא, אבל שמעת פעם מה קורה כשחרקים גדולים יותר מיתושים מתחשמלים שם? זה מופע אורקולי + זיקוקי יום העצמאות משולבים.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
שטויות. לכולם נורות BL-6 (במקרה של 6 וואט). וכולם עושים את אותה הפעולה. ההבדלים הם בשני דברים בעיקר: עצמת החישמול, והאמינות. עיקרון הפעולה זהה.

דני

לא יודע על נורה שמנורה, אבל יש לי בבית 3 קוטלים קטנים של HYUNDAI שעושים עבודה מחורבנת.

סליחה, אמרתי שעושים עבודה? כל מה שהם עושים זה להפיץ אור סגול. מילא היתושים היו נכנסים בפנים ולא מתחשמלים, אבל אפילו זה לא. באחת הפעמים ראיתי יתוש פשוט עומד על הקיר מעל המכשיר ומתעופף כאילו הוא בכלל לא שם. עם המוסקיטו המקורי הוא כבר מזמן היה מקבל זבנג.

פורסם

אם יש בחדר גם מנורה וגם בני אדם - היתושים הולכים לאנשים. הם מזהים גם אור וגם פחמן דו חמצני. לכן, כדי להרוג אותם:

1. סגור את כל הדלתות והחלונות.

2. כבה את כל האורות (חוץ מהמנורה הכחולה כמובן).

3. צא מהחדר לכמה דקות. את הפיצוצים תשמע כמעט מיד.

4. אם בכל זאת נשארו כמה - אפשר להדליק ולכבות אור מדי פעם, כמה פעמים. גם זה עוזר להם לראות את האור (הכחול).

וכמובן רשתות, אחרת כל העסק לא שווה כלום.

דני

פורסם

קיבלתי השבוע את המטקה החשמלית לציד יתושים שהזמנתי מאיביי

שימו לב שבניגוד לאלו הנמכרים בארץ שעובדים על זוג סוללות אצבע, הדגם הזה נטען ממתח של 220V!

היתושים פשוט מתפוצצים כשהמטקה פוגעת בהם. תענוג.

Electric-Insect-Bug-Fly-font-b-Mosquito-b-font-font-b-Zapper-b-font-Swatter-Killer.jpg

horsepower is an illusory mathematical equation; torque is real and the source of all good things in the universe

• תוכן חדש...