Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

על איזה שנה/תקציב מדובר?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני אהבתי את הרכב,גם בגרסת ליסינג הוא די מאובזר,לי היה נוח,עם אמינות טובה לפי מה שאני רואה בצבא.

הייתי שוקל גם את הפיאסטה,בטיחותית,מושב קדמי תומך,לי הפריע מאוד מיקום חלונות החשמל,אבל זה משהו זניח יחסית.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הבנתי, בעיקרון אני בחור גבוה ומלא, השאלה אם המושב יהיה לי נוח

היום אני עם הגטס והמושב די נוח לי.

פורסם

קשה לי להגיד אם לך יהיה נוח,מציע להיכנס לסוכנות רכב ולשבת.

פורסם

הייתי שוקל גם את הפיאסטה,בטיחותית,מושב קדמי תומך,לי הפריע מאוד מיקום חלונות החשמל,אבל זה משהו זניח יחסית.

אחרי שאתה רואה את הפוסטים בפורום אתה עדיין ממליץ על הרכב? :lol:

אני אישית מפחד אפילו לחשוב עליו. אמנם רכב מהמם ביופיו אבל כ"כ הרבה צרות מדווחות עליו ע"י משתמשים שונים בפורום...

זה בערך כמו ה-206+, שבהתחלה קנו אותה כמו לחמניות חמות ואז התחילו להגיע לכאן תלונות בכמויות. היום אתה רואה כמות פסיכית של אנשים שרוצים למכור אותה ומעט מאוד מכירות שלה כחדשה.

פורסם

כן ראיתי שיש פה כמה שהיו להם הרבה בעיות,מנגד גם כאלה שהיו מרוצים.

לי יצא לנהוג כמה ימים בצבא עליה,לא היו בעיות עם הפורד כמו שתוארו.

אחרי חודשיים קיבלנו עוד אחת מהשכרה לכמה ימים גם לא היו בעיות.

• תוכן חדש...