Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, זה שווק בהתחלה בדיל היומי של וואלה, לצערי הבקבוק הגיע אליי פגום וגם אחרי מיליון שנה(תבחרו אם לצחוק או להתעצבן).

בסוף קניתי בקבוק מאוטו דיפו כי הייתי בטוח שהמוצר מוואלה לא יגיע בכלל.

לעניין, את החומר אמורים להתיז גם על האוטו וגם על המטלית מיקרופייבר(מקבלים 2), בפועל זה לא כל כך משנה.

מתיזים, מנגבים, אם רוצים עושים סיבוב נוסף עם המטלית השנייה.

התוצאה:אוטו מבריק לגמרי, מוריד כמעט כל דבר וחרא של יונים!.

חסרון:נקודות שחורות שעד היום אני לא מבין מאיפה הם באים, כמעט ולא מוריד וצריך לגרד.

אני לא יודע מה קרה, משום מה הסתכלתי וראיתי שיש שריטות קצת בגג, למרות שאני ניגבתי עם מטלית מיקרופייבר וניקיתי, יכול להיות תמיד היה ככה ויכול להיות צירוף מקרים ויכול להיות שהחומר ואני לא עשינו טוב.

בכל מקרה, טויוטה קורולה 99 עם מכסה תא מטען מקולף ופיצוצי צבע פה ושם בגג, אין מה להפסיד מבחינת הצבע.

50 שקל לבקבוק ו750ML.

פורסם

כמה צרכת מהבקבוק?

שריטות יכולות להיות בגלל שהיה אולי לכלוך קשה יותר,או שהחומר לא מספיק איכותי כמו ONR.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא בדקתי לפני האמת אם יש שריטות או לא, אבל לפי מה שיצא לי לראות עד כה בשאר חלקי הרכב לא היו שריטות אחרי שניקיתי, אבל אם אני אמשיך להשתמש בזה אני כבר אדע.

סך הכל זה פתרון לעצלנים אבל גם חוסך במים, מבחינתי זה מספיק, באמת נותן ברק יפה ומנקה.

אני לא יודע בדיוק כמה השתמשתי, בינתיים זה מרגיש שיש בקבוק עוד הרבה, ובנוסף אפשר לחסוך בכך שלהשפריץ קצת בחלק קטן ולמרוח איתו עם המטלית לעוד שטח על הדרך.

אני לא לוקח אחריות על מי שירצה לקנות את זה, בכל זאת יש כאן לא מעט רכבים עם צבע מטאלי וצבע "חי" ובוהק ולמרות שבינתיים זה עושה עבודה טובה, חשוב לזכור שהאוטו הזה לא עבר ווקס וכאלו מימיו וכמו שאמרתי הצבע שלו באיזורים מסויימים די גמור.

הסתכלתי שעות בסרטון ולא בגלל החומר :)

http://www.wallashops.co.il/GroupDeal/gdp.aspx?pi=3VCwasher&c=856

פורסם

תמיד התעניינתי מהשטיפות האלו, האם זה באמת כדי וכמה שריטות זה יכול לעשות.

כמה זמן לוקח התהליך?

האם מישהו יודע אם ONR (בדילול גבוה/נמוך) יכול לעשות את אותו העבודה?

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

תשמע, היום בעיקר ניקיתי נקודתי, להגיד לך את האמת זה לא באמת זבאנג וגמרנו, מה שכן זה לא כל כך מעייף.

אני חושב שהמוצר נחמד מאוד, אני לא יודע עד כמה הוא אפקטיבי ברכב מטונף מאוד, אבל בסך הכל הוא נותן תחושה חלקלה ומבריקה.

יש עוד מוצר שנקרא BLUE WASH על אותו העיקרון.

אני שמעתי ממשתמשים בפורום שהמוצרים האלו יכולים לגרוםולסיוורלים, כמו שאמרתי , לפני שמשתמשים על רכב חדש כדאי לברר עוד טיפה.

לגבי השריטות, סביר להניח שזה לא בגלל זה בסופו של דבר כי ניקיתי מקומות אחרים ולא ראיתי שריטות, אבל אין לדעת.

מה שצריך לעשות זה לנער טוב טוב את הבקבוק לפני, להתיז על משטח הרכב וגם על המטלית, אני אישית לא מתיז על המטלית, לנגב ואז לעבור עם המטלית היבשה על המקום ומתקבלת הברקה נקייה.

פורסם

הנקודות השחורות שאתה מדבר עליהם זה כנראה ח*א של זבובים ח*רות.

בינתיים רק שפשוף או וקס הצליח להוריד את זה..

בהצלחה :)

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

סה"כ נשמע דבר לא רע,אני צריך לבדוק על זה עוד.

כרגע אני שוטף את הרכב עם ONR או שמפו לרכב אחר וזה דורש נגלה שתיים של דליים (או שהרכב מלוכלך במיוחד אז יותר)מחדר זבל, והולך כמה מטרים לרכב.

שחושבים על זה ששטיפה לרכב זה לא דבר חסכוני במיוחד, גם שאצלי זה מברז של חדר זבל עדיין אני חושב על לבזבז כמה שפחות ואיך לייעל את השטיפה,מבחינת זמן והן מבחינת חסכון במים.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

אני משתמש בבלו-ווש.

חזק יותר מה- ONR לדעתי - וזה כמובן אחרי שימוש בשניהם, אומנם המחיר בהחלט "לא משתלם" מצד הבלו-ווש מול ה- ONR, אבל את התוצאה שלו אהבתי יותר - גם הברק גבוהה יותר (את הברק ניתן לראות כמה דקות ארוכות אחרי השימוש במוצר ולא מיד לאחר העבודה). אגב, מפרק לכלוך מעולה וגם לשלשת ציפורים - בקלות!

פורסם

מבקבוק של ליטר 1 ONR ניתן להכין 33 בקבוקי QUIK DETAILER מה שנקרא ריסוס וניגוב.

והוא עולה 120 שקל.

עכשיו תעשו חשבון מה יותר משתלם.

פורסם

בתחילת הדרך השתמשתי במוצר המדובר מאוטו דיפו, הוא לא רע קקוויק דיטילר וסך הכל עושה את העבודה. אכן כמו כל מוצר מסוג זה עדיף להשתמש ברכב שהוא לא מטונף במיוחד.בתקופה הזאת לא היו המוצרים המשובחים שיש היום למטרה הזאת. היו לי את כל הסיבות שבעולם לעבור ל onr שבדילול הנכון יכול להיות גם קוןיק דיטיילר גם שמפו משובח לרכב וגם חומר סיכה לפלסטלינה.

חולם לראות את iron maiden , בינתיים מלטש לי...

[email protected]

פורסם
סה"כ נשמע דבר לא רע,אני צריך לבדוק על זה עוד.

כרגע אני שוטף את הרכב עם ONR או שמפו לרכב אחר וזה דורש נגלה שתיים של דליים (או שהרכב מלוכלך במיוחד אז יותר)מחדר זבל, והולך כמה מטרים לרכב.

שחושבים על זה ששטיפה לרכב זה לא דבר חסכוני במיוחד, גם שאצלי זה מברז של חדר זבל עדיין אני חושב על לבזבז כמה שפחות ואיך לייעל את השטיפה,מבחינת זמן והן מבחינת חסכון במים.

זה אחת הסיבות שאני אוהב מוצרים כאלו, לא צריך להשתגע ולא צריך להכין כלום מראש.

עריכה:

כולם מדברים על ONR הזה, אבל לא הבנתי, זה שמפו רגיל עם שטיפה ידנית, אז איך זה בדיוק באותה קטגורייה עם השטיפות החסכוניות האלו?אם זה שמפו איך עושים את זה רסס ונגב?

פורסם

זה לא שמפו,זה תרכיז שממנו אתה יכול לעשות ספריי כמו שהשתמשת בו,רק הכמות מספיקה להרבה ספריים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...